Ik denk dat dit een bijzonder moment is, de grote conjunctie tussen Jupiter en Uranus, dit is een ongewone conjunctie. Jupiter en Uranus ontmoeten elkaar een keer in de 14 jaar. Op 20 april staan ze samen op 21 graden in Stier.

Uranus is de vernieuwer, de planeet van verbreken en bevrijding. Het helpt je om los te breken en je te bevrijden van het oude om een sterke basis te leggen die je wilt. Een conjunctie is een begin, een startpunt van een nieuw hoofdstuk voor de komende 14 jaar!

Deze combinatie is een van de belangrijkste transits van het jaar. Ik denk dat velen van ons een nieuwe basis aan het bouwen zijn en aan het resetten zijn. En voor een deel houdt dat in dat we buiten onze comfortzone stappen.

Ik geloof dat deze combinatie een beetje eng is voor mensen en dat het is alsof je wordt geduwd om buiten je comfortzone te gaan, omdat het noodzakelijk is.

Omdat we niet iets nieuws kunnen bouwen tenzij we met iets breken. Uranus de verbreker van kettingen. Alsof er een inspiratie moet zijn om buiten onze norm te gaan, dat is waar Uranus van houdt om buiten de norm te gaan.

Je wordt je authentieke zelf, er is op dit moment geen andere keus dan jezelf te zijn. En om dat te doen moet je je oude patronen van afhankelijkheid opgeven.

En hier komt Uranus en Jupiter en die zegt de show is begonnen, het is tijd om iets los te laten, iets dat een deel van jouw geworden is, om de nieuwe jij te worden moet je je losbreken. Vrij maken van dat wat gevangen zat.


Er is een sterke behoefte om los te breken van codependente patronen. Uranus loopt al sinds 2018 in Stier, hij blijft daar tot 2026. Met Uranus in Stier hebben we meer behoefte aan breken met bestaande vormen en structuren. Wat nieuw is aan deze situatie, is dat Jupiter erbij komt en alles vergroot en uitbreid.

Maar wat gaat er komen, we zijn er niet echt zeker van, we voelen het maar we weten niet wat het is. Dus gaat Uranus en Jupiter brengen van wat we moeten doen. Er zit een hoop goeds in deze transit, een grote overwinning. Want met Uranus is het altijd onverwacht.

Deze stand zorgt voor plotselinge gebeurtenissen waar dingen niet meer op de oude manier verder kunnen. Denk buiten de box.

Het is net als een klok, de tijd is nu, en als je wachtte op een kans op een doorbraak, op een aha moment, op een inzicht op wat ga ik hierna doen, wat is mijn nieuwe versie. Wat is mijn nieuwe visie, want omdat we het gevoel hebben aan de ene kant een afsluiting en een nieuw pad dat eraan komt.

Jupiter en Uranus geeft je de kans en zorgt voor je fundament, je basis, je hulpbronnen ook je talenten, je waarde opnieuw te bepalen op een manier die een sterkere basis zal bouwen.

In de astrologie is het nooit een planeetstand, maar altijd in samenhang met de andere planeten.

Dan is er de Volle maan in Schorpioen op 24 april, en gaat Mercurius weer direct lopen op 25 april, er zijn veel veranderingen gaande, we zijn er bijna. Ik denk als we het weekend in gaan, en de volgende vijf, zes, zeven dagen, alsof het echt een totaal nieuwe deur voor ons opent.

We staan op het punt van deze meeting, en de energie is elektrisch.
Wat betekent dat jij, het universum en het collectief op het punt staat te worden opgeladen met een stroom elektrische energie, het zorgt voor opwinding. Aan alle kanten worden dingen voorbereid om zich te ontvouwen.

Dit is een upgrade in het levensgebied waar deze in je horoscoop valt. Dus kijk waar je Stier hebt staan op 21 graden, want dit is zich al een tijdje aan het opbouwen. Dit is het hoogtepunt van die verandering.

Jupiter loopt sinds midden mei 2023 in Stier, maar wat je je moet afvragen wat heb je sinds midden mei opgebouwd? We is er veranderd, onze waarden zijn veranderd, hoe we onze tijd en energie waarderen.

Zijn het de dingen die je doet omdat je dat wil doen, of laat je dat bepalen door de regels van de samenleving, of de verwachtingen van anderen. Ga je weer in dat verhaal mee of ga je je levensdoel volgen.


De Noordelijke Maansknoop in de Ram nodigt uit tot meer zelfstandigheid. De stappen die je hebt gezet, hoe je jezelf hebt bevrijd. Het opnieuw definiëren wie je bent en hoe je je laat zien aan de wereld. En relaties, de relatie met jezelf en met anderen.

Wat is de ultieme relatie voor jou? Een herdefiniëring van relaties. Er was een oud paradigma, een oud waardesysteem van wat een relatie wel of niet zou moeten zijn. En we gaan weg van die oude beperkingen. Mensen hebben relaties op een andere manier.

Jupiter en Uranus in Stier zegt misschien moeten we een andere vorm of structuur geven aan relaties. Het herdefiniëren van wie je bent zodat je vrijer bent in je relatie.

Blijf je in je baan in loondienst of ga je nu doen wat je al langer van plan was om je eigen praktijk op te zetten.


Sta open voor het onverwachte. Verwacht flitsende inzichten, inspiratie, kansen en een doorbraak. Een explosie van energie om naar het volgende niveau te gaan!

Op maandag 26 februari heb ik een nieuw traject genaamd Van Leuke Praktijk naar Bloeiend Bedrijf gelanceerd.

Hierin deel ik mijn best bewaarde geheim als ondernemer dat ik leerde van de meest de meest toonaangevende business coaches in Nederland.

Nog voordat het op mijn website stond waren de plekken allemaal enorm snel vergeven…Hierom heb ik besloten om de lanceringsactie te verlengen met 10 extra plekken die kunnen instappen met 25% korting.

Ook voor jou als intuitief coach of therapeut is er de mogelijkheid om samen met mij je business op te schalen.

Ik wil je graag laten zien hoe je een goed verkopend 1-op-1 Traject kunt maken voor de juiste doelgroep om next level te kunnen groeien.

Vanuit de astrologie ontdek ik jouw potentie, expertise en zielsverlangen, waarmee je een grote impact kunnen maken in het leven van je doelgroep.

Momenteel zijn er nog 6 ondernemers die kunnen instappen met een korting van 25%.

Als jij graag meer informatie over Van Leuke Praktijk naar Bloeiend Bedrijf & deze unieke actie wilt ontvangen…

Plan dan hier een gratis strategiegesprek in

Hierin kijken we of onze kernwaarden matchen & of het traject aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Fijne dag,

Mary


Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin