s


Jupiter loopt vanaf 11 mei in Ram – Welke invloed heeft dat op jou als ondernemer?  
 
De planeet Jupiter loopt vanaf 11 mei 2022 door het sterrenbeeld Ram

Welke invloed heeft Jupiter in Ram op jou als ondernemer?  

Jupiter is de grootste planeet van het zonnestelsel. Wanneer een grote planeet zoals Jupiter een beweging maakt dan merken we dat in ons persoonlijke leven en in onze business. De planeet blijft daar het komend jaar.  

Jupiter liep een jaar lang door het dromerige waterteken Vissen en vergroot onze gevoeligheid, sensitiviteit, zachtheid en spiritualiteit. Jupiter gaat op 11 mei door het actiegerichte vuurteken ram lopen. Op 29 oktober loopt hij even terug in Vissen. Vanaf 21 december gaat Jupiter definitief in Ram lopen tot 17 mei 2023. Dit versterkt ons gevoel voor optimisme.  

Welke energie kunnen we verwachten? Wat vraagt Ram aan ons?  

Het is de energie die nieuwe mogelijkheden biedt dit jaar.  

Ram is het eerste teken van de dierenriem, het is de pionier, hij houdt ervan om nieuwe dingen te beginnen. Veel mensen zullen nu nieuwe dingen willen gaan doen. We gaan die duw voelen om het grote onbekende in te gaan in iets totaal anders te doen. Een nieuwe frisse start. Je wilt uit het oude en in met het nieuwe. Een gloednieuw leven.  

Met Jupiter in Ram wil je jezelf neerzetten, zelfontplooiing, zelfontwikkeling. Je kunt nu met veel passie je doelen willen bereiken op zakelijk, en privé gebied. De vrijheid nemen om jezelf te durven laten zien naar de buitenwereld. Je voelt nu de kracht om het te gaan doen.  

Jupiter staat symbool voor toekomst, enthousiasme, zingeving. Over vooruitkijken, je horozon verbreden. Het vergroot niet alleen het pionieren; iemand die als eerste een gebied betreden, daarbij de mogelijkheid openend voor ontwikkeling voor anderen, ondernemerschap, nieuwe dingen beginnen. Je wilt avontuur, je wilt afwisseling. Je wilt alles uit het leven halen.  
Ram heeft veel temaken met boosheid. Je kunt nu manieren vinden beter met je boosheid om te gaan. Onderdrukte boosheid kan veranderen in angst en depressie. Om onderdrukte boosheid los te laten. Ram is meer energetisch dan Vissen, je kunt nu op een fysieke manier je boosheid loslaten door beweging en sport en door een actief leven.     

Jupiter in Ram: Geluk door zelfstandigheid  

Met de geluksplaneet Jupiter in het teken Ram wil je het ook in de eerste plaats zelf waarmaken. Je wilt jezelf neerzetten, je eigen identiteit neerzetten. Je wilt laten zien wie je bent, wat je wilt en wat je kan. En als je vooruit probeert te komen op financieel gebied, zal je het ook zoveel mogelijk in je eentje willen doen. Je kunt met Jupiter resoluut voor je eigen weg kiezen en daarbij wordt je geholpen door je daadkracht, je zin voor initiatief en een behoorlijk dosis zelfvertrouwen.   Je functioneert het best als je jezelf kunt zijn en de leiding kan nemen. Je gaat de vruchten plukken van al je inspanningen en kunt op relatief korte termijn heel wat geld verdienen.

Het kan je soms aan geduld ontbreken om dingen af te maken. Dus laat je niet afleiden door je omgeving.  

Waar wordt je gelukkig van het komende jaar met Jupiter in Ram?  

·         Als je jezelf kunt zijn en zelf de belangrijke beslissingen kunt nemen  

·         Een zelfstandig beroep  

·         De leiding nemen en zaken opstarten  

·         Moed en enthousiasme  

·         Anderen inspireren  

·         Het rotsvaste geloof in jezelf  

·         Met veel uiteenlopende zaken bezig zijn  

·         Vermijden van sleur  

·         Uitdagingen aangaan  

·         Het nemen van berekende risico’s    

Met Jupiter in de Ram nood aan een dynamisch en actief leven. In je werk zoek je uitdagingen op. Als zelfstandige coach en ondernemer kun je nu heel goed je kwaliteiten inzetten.  

Vanaf 10 mei tot 3 juni 2022 gaat Mercurius achteruit ‘retrograde’ lopen op 4 graden in Tweelingen. Het getal 10 staat in de numerologie voor snelle manifestatie en een nieuw begin. De komende maanden zullen we met een nieuwe lei kunnen starten. Heel veel mensen zullen deze maand een snelle beslissing nemen die hun leven totaal zal veranderen op een grote en positieve manier. Problemen op te lossen die jou al lang verstoren. Het getal vier staat ook voor manifestatie. Zekerheid, stabiliteit, grenzen, discipline. Het wil dat jij je ideeën concreet maakt. Getal 4 en 10 brengt dingen in de realiteit.  

Alles komt samen met Mercurius retrograde en Jupiter die na 12 jaar weer in Ram loopt. Samen met de Volle maan en de Maansverduistering in Schorpioen. Schorpioen gaat over macht, en jezelf bekrachtigen door los te laten. En door op te schonen.  

Neem een stapje terug met Mercurius retrograde en geef je hoofd even rust. Check in bij jezelf richt je op de innerlijke communicatie. En stem je af de komende 3 weken op wat de boodschap is van jou nieuwe herstart. Houd er rekening mee dat tijdens Mercurius retrograde dingen niet lopen zoals gepland. Mercurius retrograde is goed om je oude ideeën en plannen waar je al een tijdje mee rondloopt op te pakken en daar nu iets mee te doen.  

In het huis en levensgebied waar Jupiter loopt ben je op zoek naar vrijheid, zelfontplooiing, zelfontwikkeling.    

Wat betekent het voor jou persoonlijk wanneer Jupiter door een huis/ levensgebied loopt?  

Jupiter in huis 1: Jezelf laten zien naar de buitenwereld. Eigen inzichten naar voren brengen, vrijheid. Naast gewichtstoename – nieuwe kanten van je persoonlijkheid ontdekken. Je straalt vertrouwen uit. Je wilt anderen steunen. Doorgaans je blik op het leven wordt positiever.  

Jupiter in huis 2: Gaat o.a. over financiën en bezit. Maar ook over innerlijke waarden. Je talenten. Waar wil je je geld mee verdienen? De weg komt vrij met de aankoop van een huis. Geluk op het gebied van de materie. Je kunt ook inzicht in een situatie krijgen – waardoor er een verandering in je normen en waarden optreedt. Jupitergeeft inzicht.    

Jupiter in huis 3: gaat over communicatie en contacten. Korte reizen. Nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde levensvisie. Meer lezen of schrijven. Iets dat je al lang op papier wilde zetten – komt nu voor elkaar. Laten zien wat je weet. Hoe jouw kijk op het leven is. Bloggen. Je website teksten schrijven. Een boek schrijven.    

Jupiter huis 4: Verandering aan het huis worden uitgevoerd. Jupiter is ruimte. Verhuizingen. Familie, je wortels, je gezin, emoties, van je huis een thuis maken. Het geeft je innerlijke emotionele steun.    

Jupiter huis 5: Gaat over levensvreugde. Dit is het huis van o.a. kinderen, creativiteit, sport. Je zult meer mogelijkheden voor zelfexpressie zien. Meer vrije tijd aanbrengen. Meer zelfvertrouwen hebben. Een creatief project beginnen. Alles waar jouw hart ligt ga je met passie aanpakken. Jezelf in het middelpunt zetten.    

Jupiter huis 6 Het huis van werk, dienstbaarheid en gezondheid. Enthousiast in je werk zijn. Vordering in een gezondheidssituatie. Je maakt een beslissing om je energie voor anderen in te zetten. Je brengt veranderingen in je dagelijkse routine en dieet aan – die goed voor je zal zijn. Beter in je vel.    

Jupiter in huis 7: Het is het huis van (liefdes)relaties. Via je relaties leer je veel over jezelf en het leven. Nieuwe mensen kunnen een grote steun voor je betekenen. Samen met je partner je horizon verbreden. Samen filosoferen. Samen op reis gaan. Een nieuwe partner ontmoeten. Iemand ontmoeten waar je mee samen gaat werken. Nieuwe mogelijkheden zoeken om samen verder te ontwikkelen. Door een relatie met iemand uit het buitenland kan er een nieuwe ervaringswereld voor je opengaan.  

Jupiter in huis 8: Het huis van diepgang. Dit kan met het geld van je partner of je ex-partner te maken hebben. Een scheiding wordt uitgesproken. Winst van een samenwerking. Je krijgt je geld van een klant. Op het gebied van samenwerkingen: meer duidelijkheid wat de financiën betreft. Een erfenis komt naar je toe. Of – je gaat de diepte in. Je beslist iets te doen op het gebied van een studie psychologie, parapsychologie, stervensbegeleiding. Je komt je innerlijke zelf tegen en krijgt meer inzicht in je onbewuste motieven.    

Jupiter in huis 9: Het 9e huis is o.a. Het huis van lange afstand reizen. Je horizon verbreden door reizen of studie. Je beslist naar het buitenland te gaan. Als je bang bent geweest om over de drempel te stappen – zal Jupiter je er overheen helpen. De voorbereidingsfase is nu voorbij. Het 9e heeft ook met inzicht te maken. Inzicht in eigen denken – Grote levensbeslissingen nemen. Een studie begint. Aan de slag gaan met je kennis uitdragen vanuit een bepaalde visie door lesgeven, trainingen geven. Workshops geven. Er wordt naar je geluisterd.    

Jupiter in huis 10: Dit is het huis waar o.a. werk en carrière. Waar je naar toe streeft. Grote kansen dus hier. Steenbok is de natuurlijke heerser van 10. Je maakt een zet waardoor je ineens meer opvalt. Met de steun van Jupiter – kan de rest van dit jaar heel interessant voor je worden. Pak je kansen en laat je vooral zien. Een nieuwe carrière waarin je verder kan groeien.    

Jupiter in huis 11: Huis 11 is het huis van vrienden en kennissen. van Idealen, vriendschap, grote plannen. Door je contacten met anderen kom je nieuwe mogelijkheden tegen. Of je beslist een einde aan een vriendschap te maken. Je kennissenkring groeit.    

Jupiter in huis 12: Het 12e huis is het huis van spiritualiteit. Maar ook van beproeving. Je kunt door een beproeving heenkomen. Je weet meer over jezelf. Je innerlijk gaan verrijken. Je kunt als ervaringsdeskundige anderen helpen vanuit idealisme. Werk vanuit en innerlijke drijfveer op het sociale vlak. Zodat je anderen kunt steunen en op de rit kan zetten. Je geestelijke horizon verbreden door in retraite of meditatie te gaan. Of met yoga. Je wilt je innerlijk verrijken. De klassieke betekenis van Jupiter is 12 is: succes in moelijke tijden.    

Wil je weten hoe Jupiter in Ram in jouw eigen geboortehoroscoop uitwerkt? In welk levensgebied de geluksplaneet Jupiter plaatsvindt en jou een boost geeft en nieuwe mogelijkheden biedt?  

Meld je hier aan voor een astrologie consult

Wil je een gloedniewe start maken met je eigen praktijk?

Je kunt je hier aanmelden voor een strategiegesprek.

Mary van Belzen
Astrologisch BusinesscoachIs dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀