Het is zo fijn om je astrologisch type te ontdekken. Kun je je voorstellen dat je astrologisch type je kompas kan zijn in je business? Je rode draad? Hetgeen wat je werk aantrekkingskracht geeft?

Kun je je voorstellen dat je klanten gaat aantrekken met je astrologisch type?

Wat je wilt, is een bedrijf met betekenis.
Dat is een ander woord voor ziel.
Want, je wilt werken met hart en ziel toch? In je eigen bedrijf, waar je werkt met bezieling.

Steeds gaat het over werken met hart en ziel, over bezieling. Je kunt op verschillende manieren werken. Iedereen heeft een andere intentie. Uiteindelijk gaat het om liefde.

Het restaurant

Als je in een restaurant gaat eten, dan kun je proeven of het eten met liefde bereid is. Zoals het met eten gaat, zo gaat het ook met je business.

Op de één of andere onbewuste manier pikken je klanten op, of je je werk met liefde doet. Onbewust pikken ze je energie op, in je teksten en online. Of je authentiek bent en of je gewoon goed in je werk bent.

Ze pikken op, of het werk wat je doet JIJ bent.
Dat is de kern van mijn werk als ondernemersprofessional, ik help mensen te ontdekken WELK WERK ZIJ ZIJN. Iedereen heeft een gave en dat is mijn gave.

Bezieling

Daarbij ga ik een stapje verder en een laagje dieper dan gemiddeld. Ik werk met methodieken op zielsniveau. Met psychologische astrologie en met spirituele astrologie. Misschien heb je er al eens van gehoord? Dat is de psychologie van de ziel.

De psychologische astrologie is geïnspireerd door het werk van Jung.
Carl Jung was de persoon die verantwoordelijk was voor het brengen van de astrologie in de psychoanalyse.

Voor Jung is de astrologie de samenvatting van alle oude kennis van de psychologie. Op een intuïtieve manier werkten de twaalf tekens van de dierenriem als een verzameling van psychische realiteiten.

Ze vormen een constellatie, die Jung “archetypen” noemde. Het zijn psychologische patronen of modellen die het collectieve onbewuste bewonen.

 

Carl Jung ging er vanuit dat er in elk menselijk wezen een aangeboren aanleg bestaat om te zijn wat ze werkelijk zijn. Ze worden er mee geboren.


Astrologie van de ziel geeft je inzicht in: specifieke talenten die je bezit: de fundamenten voor een succesvol leven en business; – maar ook eigenschappen in je persoonlijkheid die maken dat je je doel voorbij schiet.

Het punt is, dat iedereen een ziel heeft, mensen willen werken met bezieling, maar bijna niemand weet hoe de ziel werkt. Ik ben erin gespecialiseerd, al 23 jaar. Juist door het werken met methodieken op zielsniveau zijn mijn klanten zijn super tevreden.

Ze ontdekken welk werk ze zijn én ze vinden dat werk. Hun nieuwe business is hun levenswerk. Elk mens maakt nare gebeurtenissen mee; dat levert een remming op en dan stroomt het leven minder.

In de coaching die ik geef, is dat het echte werk dat ik samen met de deelnemers doe: het weghalen van die remmingen, oftewel blokkades van de levensenergie.

Wanneer heb je als professional de beste kansen om klanten aan te trekken? Als jij in de flow zit, dus als bij jou de levensenergie stroomt en als je weet waar je je op moet richten: Naar je levensopdracht; naar je missie.

Je missie

Als je je missie weet, dan weet je wat je in dit leven komt doen en leren. Dan ben je innerlijk koersvast; zeg maar op de rit en dat geeft zelfvertrouwen.
Als je te ver verwijderd raakt van je missie, betaal je daar een prijs voor. Dan raak je van het pad af.

Er zijn verschillende manieren om van het pad af te raken; bijvoorbeeld financieel, een ziekte, een scheiding, een verlies, verhuizing of conflict. Overspannenheid en bij een burn-out weet je zeker dat je ver van je missie verwijderd bent.

Je gevoel -oftewel je ziel- weet heel goed of je van je ziel verwijderd bent. Op een dag kun je opstaan met het gevoel dat het nu echt tijd wordt om wat anders te doen.

Dat zijn van die kleine signalen. Als je die te lang negeert, wordt de prijs die je moet betalen steeds groter.

Als je synchroon met je levensopdracht door het leven gaat, verloopt je leven soepeler. Je bent minder snel uit het veld geslagen en ziet eerder kansen en openingen. Wat je levensopdracht precies is, kun je bij mij in de 10 Stappen Soul Challenge leren.

Voor info over het programma klik op Wat zijn de 10 stappen van bezieling naar onderneming?


Als een magneet

Mensen die weten wat hun levensopdracht is, hebben een bijzondere aantrekkingskracht; Dat kun je zien of voelen bij de deelnemers in de reviews die ze geven.

Een magneet heeft 2 uiteinden. Het ene uiteinde trekt aan en het andere uiteinde stoot af. Als je je levensopdracht weet, werkt dat net zo.

Er zijn specifieke taken, doelgroepen, branches en beloningen die juist heel goed bij je levensopdracht passen, terwijl er ook taken, doelgroepen, branches en beloningen zijn die er juist niet bij passen.

Dat wat ze hebben bestaat uit bewustzijn.

De deelnemers die ik begeleid, kennen hun levensopdracht. Ze zijn zich er daarom heel goed van bewust welke taken wel en niet bij hen passen.

Bijzonder

Wat er daarna gebeurt, is heel opmerkelijk. De deelnemers die hun missie weten en welke taken er al dan niet bij passen, zijn op een ontspannen manier zelfverzekerd. Ze weten gewoon wie en wat ze zijn, zowel als privé persoon als professional.

Bij het aantrekken van klanten werkt dat als een magneet. De klantgesprekken duren korter dan gemiddeld. Als er geen klik is, dan voelen ze dat al in de eerste paar minuten aan en ze accepteren dat gewoon.

Als er wel een klik is, wordt het gesprek gewoon een super prettig gesprek en is die verkoop eigenlijk heel makkelijk.

Het punt is, dat als je je missie weet en welke taken erbij passen, die klanten dan gewoon op je pad komen. Hoe dat kan weet ik niet, maar het werkt wel zo.

Bij de eerste paar deelnemers luisterde ik naar hun verhaal en nam dat gewoon tot me. Maar steeds vertelden deelnemers hetzelfde verhaal.

Door deze aanpak hebben mijn deelnemers maar een paar gesprekken nodig voor die echt super fijne klanten. Zo creëren ze hun droombusiness.

Wil jij weten wat jouw ondernemerskoers is?

Gewoon even een belletje of een mailtje.
Ik ben er graag voor je.

Klik op gratis kennismakingsgesprek

 

P.S. Het programma is normaal €2795, maar de nieuwjaarsaanbieding loopt nog en kun je voor €1997 incl. btw (of 5 x €419) instappen. Er zijn nog enkele plaatsten vrij. Vol = Vol.

Spreek je,
Mary


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin