Het is december we gaan richting het einde van het jaar. En 2023 staat bijna voor de deur!

Dit is een moment waarop het goed is om even in te checken bij jezelf en wat je verlangens zijn en hoe je deze komend jaar concreet wil gaan maken.

Wat wil jij komend jaar realiseren? Een goed inkomen? Leuke klanten? Meer tijd voor jezelf? Meer plezier in wat je doet? Waar sta je? Waar wil je naartoe?

Wil je echt leven naar je volledige potentie? Een grote betekenis geven aan jezelf, de mensen om je heen en de maatschappij?

Je wilt dat jouw idee eindelijk werkelijkheid wordt. Je verlangt naar meer diepgang en spirituele begeleiding in je leven. Je wilt meer geld verdienen of op een andere manier geld gaan verdienen. Je wilt niet meer vast in het systeem zitten, maar elke dag vrijheid ervaren. Dat jouw bedrijf een afspiegeling is van jou.

Het is belangrijk dat je je bewust bent van de keuzes die je maakt om een succesvolle business te creëren.
Ik wens dat je van 2023 een fantastisch mooi jaar gaat maken.

Volg je diepere verlangens, want ze zijn een voorteken van wat je kunt realiseren.

En volg de weg die bij jou past.

Ik wil je bedanken voor je betrokkenheid en voor onze samenwerking. Misschien was dat een korte ontmoeting, een langer traject, een opdracht gekregen of gegeven.

Misschien hebben we elkaar nog niet ‘live’ ontmoet maar was dat via de digitale weg; via mijn e-mails of social media kanalen. Ook dan wil ik je bedanken voor het volgen.

Mijn drijfveer om coaches, therapeuten, ondernemers te helpen naar hun volgende level, waar er meer succes bereikt wordt en meer vrijheid bestaat, geeft mij enorme voldoening.

Mijn visie is dat dit alleen lukt als je werkt vanuit wie jij werkelijk bent, je unieke kwaliteiten, je zone of genius, vanuit jouw purpose in life. Vanuit je oneindige potentieel. Vanuit je intuïtie, spirit, je gidsen en jouw helderwetend- en helderziendheid.

Het Watermantijdperk staat voor de nieuwe tijd waar we naar toe aan het groeien zijn.

Dit zegt Wikipedia over het Watermantijdperk:

Het Aquariustijdperk zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal. De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit. Waterman heerst traditioneel over elektriciteit, computers, luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn.

Andere trefwoorden en ideeën in verband met Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Watermantijdperk. Bron: Wikipedia

Van Vissentijdperk naar Aquariustijdperk. We bewegen als mensheid in deze tijd van een dominant, mannelijk collectief bewustzijn van angst, onwetendheid, onderdrukking, afgescheidenheid, macht, dualiteit en controle, naar een nieuw, collectief bewustzijn vanuit liefde, vanuit het hart, wijsheid, compassie en eenheid. Dit is ook waarom astrologie een systeem is van de nieuwe tijd.

Welkom dus in het nieuwe Watermantijdperk.

Als je de leiding neemt en jouw bedrijf zo inricht dat jij werkt onder jouw voorwaarden terwijl je bedrijf verder kan groeien.
Het is een keuze die mogelijk is, als jij dit kunt zien en hier voor wilt gaan.

Dit zorgt voor vrijheid in je leven en ondernemerschap.

Dus ga aan de slag met deze ontwikkeling.

De eerste stap kan je direct zetten door mijn programma te volgen De 10 Stappen Soul Challenge! Een 5 maanden programma voor jou als je eindelijk jouw droom wilt realiseren, of omdat je jouw bedrijf (financieel) wilt laten groeien.

Super waardevolle astrologische inzichten en ondernemers vaardigheden die jou helpen om in 2023 meer voldoening en vrijheid te krijgen.

Dit gun ik jou van harte.

We starten in januari 2023 met de eerste sessie van De 10 Stappen Soul Challenge en om jezelf te verzekeren van een plek kan jij je nu aanmelden.

JA! Ik ben die ondernemer van de Nieuwe Tijd!

Neem jij je passie, deskundigheid en onderneming serieus en wil je actief hiervoor gaan? Wil jij in jezelf en je onderneming investeren? Meld je dan aan voor De 10 Stappen Soul Challenge met de start in Januari 2023! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je erbij bent.

Alléén tot 1 januari ontvang je €547,- korting bij aanmelding.  

Ik meld me aan
Zie dit programma als een cadeau aan jezelf, de focus op jou.

Maak je verlangens en doelen concreet voor 2023!

Ik kijk uit naar weer een nieuw jaar! Benieuwd naar alle mooie ervaringen die het ons gaat brengen.

Geniet van gezellige feestdagen en maak er een fantastisch 2023 van!

Liefs,
Mary van Belzen