Op 23 mei is het Volle Maan in Boogschutter op 3 graden om 15:53 uur.
Boogschutter gaat helemaal over avontuur, het gaat over het reiken naar de sterren, hoge doelen te stellen en jezelf uitdagen. Het gaat over geloven in je dromen, de waarheid ontdekken. Hij houdt van de waarheid.

Het is vuur en Boogschutter wil altijd eerst aan alle goede dingen denken en daarna pas naar de slechte dingen.

De Maan in Boogschutter en de Zon in Tweelingen, dit is de astrologische as van communicatie, kennis, leren, wat je begrijpt, waar je aan denkt en hoe het je mening vormt en je een begrip geeft om de wereld te begrijpen. En inzicht in geloofsystemen. Het geeft je meer om over na te denken maar ook om de dingen vanuit een nieuw gezichtspunt of een fris perspectief te zien.

In deze Boogschutter Volle Maan is er iets dat je in jezelf zou kunnen zien hoe je wijzer bent geworden. Wat heb je geleerd, dat je nu vanaf een hoger perspectief ziet? ….Dat is vooral belangrijk omdat Pluto een sextiel maakt naar de Maan en een driehoek naar de Zon.

Pluto op 2 graden in Waterman vraagt je om te boordelen wat je tot je neemt en hoe je alle informatie en kennis gebruikt. Alle meningen en alle verhalen, hoe helpt je om een nieuw geloofsysteem te vormen.

Met Pluto retrograde kan het een krachtige persoonlijke verandering kunnen zijn, gebaseerd op iets dat je hebt geleerd kan jou op een nieuwe manier vormen. Het kan je naar een hoger niveau tillen.

Deze Volle maan richt zich op geliefden. Jupiter en Venus staan conjunct en zijn samen in een dans. Jupiter en Venus zijn planeten die het grootste voordeel geven van de dierenriem. Het geeft een bijzonder zegen.

Wanneer ze samen staan in Stier dan doet het me denken aan de liefde en alle dingen die mooi en prachtig zijn. Maar dit opent meteen ook iets succesvols, mooi, overvloedig, geluk, creatie. Dit is een krachtige creatieve energie. Misschien iets dat je aan het creëren bent.

Venus aan het einde van het teken Stier, voltooit haar reis en ontmoet de expansieve, overvloedige energie van Jupiter, en dit is waar je iets prachtigs zou kunnen ervaren. Dat er iets zich manifesteert, tastbare resultaten, mogelijkheden, uitnodigingen. Dit is geweldig voor liefde.

Je verliefd voelen, de ware liefde komt binnen. En beide maken een sextiel naar Neptunus op 29 graden Vissen. Deze energie is heel mooi in het midden van mei. Dit kan voelen dat je iets leert en toepast.

Dit kan en droom zijn die uitkomt!

En Jupiter staat conjunct Venus op 29 graden Stier Op 29 graden en is een kritiek keerpunt, dus er zal iets moeten shiften. Volle Manen zijn altijd een keerpunt. Dit voel je al een paar dagen van tevoren.

Maar er is iets met romantiek en reiken naar de sterren, geloven in jezelf.

Happy Full Moon!

Mary

P.S. Als je meer wil weten over wat de mogelijkheden zijn voor astro-coaching:

Plan hier een gratis strategiegesprek in

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin