Maandhoroscoop november 2021 voor alle sterrenbeelden – Volle Maaneclips in Stier
Ontdek in de maandhoroscoop van November 2021 hoe de Volle Maan Eclips in Stier jouw sterrenbeeld beïnvloed.

In de Maandhoroscoop van November leg ik uit welke invloed deze Volle Maan Eclips in Stier op ons heeft voor alle sterrenbeelden.

In deze video deel ik mijn astrologische vooruitzichten met je voor de aankomende maand. En wat kun je nu het beste doen met de werking van de planeten.

Je kunt terugkijken met de timestamps, ik zet ze onderaan. Dan kun je zien waar jouw sterrenbeeld begint.

Daarnaast gebruik ik mijn helderziende gave (Tweelingen en Zwarte maan in het elfde huis) en vertel ik de horoscoop voor elk sterrenbeeld. Ik geef je helder en concreet advies, hoe je het beste een shift kunt maken.


Vandaag wil ik het met jullie hebben over de grote verschuiving die eraan komt.
We zijn nu in de schorpioen periode aangeland, de thema’s zijn transformatie, diepere emoties, macht, geld, seksualiteit.

Op 4 november hebben we een nieuwe Maan in Schorpioen en deze neemt je mee de diepte in. Dit is een moment van een nieuw begin. Nieuwe manen zijn het startpunt voor nieuwe ideeën en om nieuwe dingen in je leven te toe te laten.
wat is jouw intentie voor de komende tijd? Waar wil jij uiteindelijk op uitkomen?

De nieuwe maan valt op 12.40 graden om 22:16 uur in het teken schorpioen die staat voor transformatie, dood en geboorte, eind en begin, geld, macht, seksualiteit, diepere emoties. De nieuwe Maan staat opposiet dus recht tegenover Uranus. We kunnen niet om veranderingen heen. Dit is een kans om een situatie te doorbreken die ons doel niet meer dient.

In november hebben een verschuiving van de Noordelijke maansknoop, van tweelingen naar stier. De noordelijke maansknoop is de richting waar je naartoe gaat, het is een kompas in je leven. Op collectief niveau gaan we dus van kennis en hoe je de wereld ziet naar zekerheid en hoe vind ik zekerheid in mezelf. Hoe creëer ik stabiliteit in mezelf. Van praten naar dingen concretiseren.

We gaan weg van de zuidelijke maansknoop in schorpioen waarin alles steeds kan veranderen en op weg naar de noordknoop in stier naar wat we mogen omarmen wat we waarderen, vertrouwen hebben in onze eigen talenten en die verder uitbouwen.

We worden geduwd om een stabiele grond voor onszelf te bouwen. Je leven te organiseren om een gevoel van waarde te voelen. Financiële kwesties komen aan bod. Je kunt manieren ontdekken om je inkomen te verhogen. 

De komende 2 jaar streven we collectief naar het uitbouwen van een zeker, rustig bestaan. Als we die zekerheid hebben bereikt, kunnen we genieten van een comfortabel leven.

De grote verschuiving vindt plaats op 19 november dan staat de Volle Maan op Eclips om 9:59 uur op 27.14 graden in Stier samen met de Noordelijke Maansknoop.

Volle Maan Eclipsen, maansverduisteringen gaan over veranderingen.
Je gaat enkel nog vooruit in wat nog gaat komen in plaats van achteruit in je oude leven. Het oude maakt plaats voor het nieuwe.  
Een maansverduistering kondigt het begin van iets belangrijk aan. Er worden dingen in beweging gezet.

Met nieuwe maan besluiten we wat we willen en met volle maan in Stier kunnen we het gaan creëren. Het gaat erom wat je waardevol vind, het hoeft niet om geld te gaan, wat is het dat je echt waardevol vind en wilt omarmen? Met de energie van de eclips wordt alles geïntensiveerd. Je krijgt de kans om oude hoofdstukken af te sluiten. Om de deuren te sluiten. En nu te gaan voor iets waar je helemaal in wil duiken.

Een Volle Maan Eclips samen met de Noordelijke Maansknoop in hetzelfde huis. In het 7e huis, dat is het levensgebied van persoonlijke relaties en vriendschappen, zakelijke relaties, maar ook van harmonie en compromissen en ons verwachtingspatroon naar de ander.

De Planeet Mars gaat de schorpioen binnen van 31 oktober t/m 30 december 2021. Met Mars neem je actie vanuit diepere emoties en verlangens om zekerheid voor jezelf te krijgen. 

Als je niet genoeg voor jezelf bent opgekomen en voor wat jij belangrijk vindt, met de energie van de Noordknoop in Stier gaat dat compleet veranderen van wat jij waardevol vind en wat jou stabiel maakt en wordt je nu geduwd om voor je autheticiteit te gaan staan. En het emotionele drama los te laten en situaties of mensen los te laten die gewoon niet voldoen aan je behoeften aan stabiliteit op lange termijn.


Hoe beïnvloed de volle Maan eclips jouw sterrenbeeld?    


Ram  De volle Maan vindt in jouw tweede huis plaats van zekerheid, persoonlijk bezit, materieel, geestelijk en mentaal. Persoonlijk bezit is niet alleen geld, het zijn ook de talenten die je hebt. Je gevoel van eigenwaarde, zekerheid in de vorm van geld. Je kunt je nu aangespoord voelen om te kijken of je je werk nog leuk vind en de manier waarop je werkt of de manier waarop je je geld verdient nog wel bij je past.

Maar ook je financiële situatie onder de loep te nemen. Of heb je die zekerheid bereikt en kun je juist financieel een stapje terug doen en meer genieten van het leven zonder door bezittingen te worden geobsedeerd.      


Stier De volle Maan valt in jouw eerste huis van je zelf, je fysieke lichaam, je uiterlijke verschijning, onafhankelijke actie ondernemen. Dit is een drukke periode, waarin je word uitgedaagd om jezelf meer te laten zien. Krachtiger op te treden of meer zichtbaar te worden. En om zelfstandiger te zijn. De regie in handen te nemen.

Volg je eigen weg. Het is belangrijk om niet teveel te luisteren naar anderen. Volg je eigen impulsen en geloof in jezelf. Dit is een tijd dat je wordt opgemerkt en een persoonlijke indruk maakt op anderen.    


Tweelingen De volle Maan valt in jouw twaalfde huis van dat wat verborgen is, intuïtie en het paranormale. Dit is een periode van loslaten en het opladen van je batterijen. Deze maand kun je meer behoefte hebben aan rust en om je terug te trekken in sociale zin. En goede tijd om dingen te verwerken en alle puzzelstukjes een plaats te geven. Het is belangrijk om een pas op de plaats te maken. Een time-out zal je nu goed doen.

Je kunt je nu meer interesseren voor spiritualiteit. Meer levendige dromen krijgen, contact maken met de intuïtieve kennis die in jou verborgen ligt. Het is een goede periode om alleen te zijn, of een retraite. Een soort van zielsonderzoek is op zijn plaats om weer gemoedsrust te vinden in de voorbereiding van de volgende maand.    


Kreeft De Volle maan eclips vindt bij jou plaats in het elfde huis van groepen, vrienden, teamwerk. En de nadruk ligt deze maand op kennissen, vrienden, contacten, gelijkgestemden, mensen die je ontmoet. Met wie je dezelfde visie deelt. Het is belangrijk om te kijken naar de mensen met wie je omgaat, deel je nog wel genoeg samen? Delen jullie dezelfde visie?

Het is belangrijk dat je je met mensen omringt die je zien voor wie je werkelijk bent, niet per se je tekortkomingen. Mensen die op dezelfde golflengte zitten en die jou waarderen voor wie je bent. Onderschat niet de aanwezigheid van anderen, wil je je zelfvertrouwen laten toenemen, omring je dan met mensen die het makkelijk voor je maken.

Wil je nog contact houden of juist nieuwe mensen ontmoeten met wie je veel meer op een lijn zit. Als je afscheid neemt van bepaalde vrienden dat gaat er een deur open voor nieuwe vriendschappen die beter bij je passen. Ook de consultpraktijk valt onder het elfde huis, voor welke doelgroep wil jij je inspannen?    


Leeuw Bij jou valt de Volle Maan eclips in het tiende huis van carrière, maatschappelijke status, je levensdoel die vervulling brengt. Het is een goed moment om te kijken wat je doelen zijn op maatschappelijk gebied. Wat zijn je carrièredoelen, of bedrijfsplannen en wat wil je bereiken? Er kunnen obstakels op je pad komen in je werk. Moet je bepaalde doelen aanpassen?

Je ambitie wordt aangewakkerd. Het is belangrijk dat je gaat kijken op welke manier je verder kunt groeien. Is dat in je huidige positie of is dat op een andere manier? Zijn er bepaalde verantwoordelijkheden, focus, discipline nodig, om je maatschappelijke doelen te bereiken? Maak je wel gebruik van je al je gaven en talenten?        


Maagd De Volle Maan eclips valt bij jou in het negende huis van reizen, studie, boeken en publiceren, je horizon verbreden. Je kunt de behoefte hebben om je wereld groter te maken. Dat kan samengaan met reizen of een nieuwe studie volgen. Op welk gebied wil jij verder groeien en je verder ontwikkelen, vanuit de kennis die jij hebt. Hoe kun je je kennis uitdragen aan een breder publiek.

Het is belangrijk om je wereld te vergroten voorbij je gewone dagelijkse leven. Je kunt je wat rusteloos en ontevreden voelen met de alledaagse routines. Welke nieuwe activiteiten en projecten of een avontuur kun je aangaan die je die je geest voeden? Op Filosofisch of op spiritueel gebied. Waardoor je jezelf in een ander licht gaat zien en je weer een nieuw perspectief krijgt op je leven.    


Weegschaal De volle maan eclips valt in jou achtste huis van transformatie, begin of einde, dood en geboorte, geld. Dit is een intense periode waarin je met onherroepelijke veranderingen te maken kunt krijgen. Een einde van iets, een situatie of een relatie, een voltooiing, een transformatie. Die het onmogelijk maakt terug te vallen in het oude. Je kunt in aanraking komen met de hulpbronnen van anderen, dat kan zijn emotioneel, materieel of financieel. Je kunt investeren, of een erfenis krijgen.

Een financieel plan of een spaarplan te starten, een lening aan te gaan, de  boekhouding te (laten) doen. Dit is een periode van diepgang, en van psychologie, zijn er onopgeloste zaken uit het verleden die je moet verwerken, dan is dit een goede periode voor therapie.  Het is een tijd waarin je intimiteit en diepere emoties kunt delen.    


Schorpioen De volle Maan eclips valt in jou zevende huis van persoonlijke relaties, zakelijke partnerschappen. Ben je daar nog tevreden over, of wil je daar iets aan veranderen? Wat zijn je behoeftes, verlangens en verwachtingen ten aanzien van een relatie? Dit is een periode om bestaande relaties opnieuw te definiëren. Wat is jouw behoefte en wat is de behoefte van de ander. Hoe goed ben je zelf in een relatie. Hoe kun je je relatie of je liefdesleven in balans brengen.

Delen jullie dezelfde waarden. Het is belangrijk om te kijken of je relatie je dat geeft wat jij nodig hebt, wordt je hier blij van, word je hier gelukkig van? Als je het gevoel hebt van gebrek aan steun van de partner, kan dit een goed moment zijn om te kijken of de relatie nog bij je past en voldoet deze aan je behoeften aan stabiliteit op lange termijn. Als je afstand neemt en een hoofdstuk sluit gaat er een deur open voor een nieuwe partner die beter bij je past.    


Boogschutter De volle Maan eclips valt in jouw zede huis van werk, gezondheid, gewoontepatronen de dagelijkse huiselijke routine. Je dagelijkse leven en dagelijkse werk kunnen onder druk komen te staan. Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit? Heb je gezonde routines en werkschema’s? Of moet je minder werken, meer bewegen, bepaalde voeding, vitaminen tot je nemen. Je psychische gesteldheid bepaalt hoe goed je in je vel zit. Is er een bepaalde stress op je werk dan zul jij dat de komende mand in je lichaam voelen. Voelt het werk als een last op   je schouders? Het is belangrijk om uit te zoeken of het werk of de manier waarop je werkt wel voldoening geeft. Vlucht je in je werk en slokt het werk je zo op dat het je gezondheid benadeeld? Dan is het nu de tijd om een stapje terug te doen en balans brengt tussen werk en leven.    


Steenbok De volle Maan eclips val in jou vijfde huis van creativiteit, kinderen, vrije tijd, kunstzinnige/creatieve bezigheden, geliefden, romantische relaties, levensvreugde. In welke mate geniet je van het leven? Zijn er momenten waarin je feestelijke, speelse en gewoon voor de lol dingen doet. Wat vind je leuk? Waar heb je plezier in? Zijn er interesses waarin jij je creativiteit kwijt kunt? Alleen of samen met je kinderen. Een kind die in een nieuwe fase zit kan een beroep op je doen.

Heb je een romantische relatie dan kan je nu voor de vraag komen te staan of dit wel bij je past. Dit kan een gepassioneerde tijd voor je zijn, als je je goed voelt over jezelf zul je stralen in deze periode. Het is belangrijk dat je jezelf op de eerste plaats zet en tijd maakt voor dingen die je leuk vind. Als je doet wat je leuk vind, dan heeft de rest van de wereld wat aan jou.    


Waterman De volle Maan valt in jou vierde huis van het thuis, gezin, de familie. Thuis en gezin, familie kunnen in deze periode centraal staan. In welke mate voel je je thuis? In jezelf in je huis. Dit is een periode waarin je innerlijke veiligheid en een gevoel van thuiskomen belangrijk voor je zijn. Je emotionele basisveiligheid. Maar ook om tijd te maken voor je persoonlijke leven, je privé en om gehoor te geven aan je gevoelens. Je kunt nu meer behoefte hebben aan gezinsgerelateerde activiteiten.

Voel je innerlijke onrust, kijk dan eens of je werk en privé leven wel in balans is. Waar voel jij je thuis? Woon je nog prettig of is het tijd om te verhuizen naar een huis en woonplek waar je je meer thuis voelt. Of dat je kunt je huis gaan opknappen en gezellig maken zodat je je meer thuis voelt.    


Vissen De volle Maan eclips vind plaats in het derde huis van communicatie, broers en zussen, je buurt en woonplaats. Het is een tijd dat je je meer bewust wordt van je omgeving. Je kunt nu beseffen hoe belangrijk contacten voor je zijn en ook de behoefte voelen om er meer tijd en energie in te stoppen. In welke mate wordt je behoefte aan dagelijks contact vervuld? In hoeverre voel je je op je gemak in sociale situaties. Hoe goed zijn je communicatieve vaardigheden of kunnen die nog worden verbeterd?

Het is belangrijk om te kijken hoe je verstandhouding is met anderen. Alsook met broers en zussen. Misschien dat je jezelf iets meer open moet stellen. Zijn er genoeg dagelijkse interacties en contact met anderen. Met wie wil je meer contact hebben in je omgeving? Van welke contacten neem je liever afscheid.  Het kan een tijd zijn om nieuwe dingen te willen leren, nieuwe methoden, een nieuwe cursus te starten.  Het is een tijd om brieven te schrijven, gesprekken te voeren.    


TIMESTAMPS:    

Ram 7:35  

Stier 8:48  

Tweelingen 9:43  

Kreeft 10:58  

Leeuw 12:26  

Maagd 13:41  

Weegschaal 15:05  

Schorpioen 16:24  

Boogschutter 17:48  

Steenbok 19:05  

Waterman 20:28  

Vissen 21:49  


Wil je een persoonlijke reading via Zoom of liever bij mij in de praktijk? kijk dan even hier. https://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/spirituele-geboortehoroscoop

Binnenkort start het exclusieve traject DE 10 STAPPEN SOUL CHALLENGE. Klik hier op de link: https://www.astro-essence.nl/weet-jij-wat-jouw-unieke-kernkwaliteit-en-levensdoel-is Deze challenge staat helemaal in het teken van de astrologie. In deze challenge ga je ontdekken wat je levensbestemming is en wat jouw spirituele gave is, en ga je een quantum sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling en een shift maken op gebied van succes en business.    

Heb je toch nu al belangstelling voor deze persoonlijke begeleiding, of wil je mij wat vragen mail mij dan op: info@astro-essence.nl  

Voor degene die mij nog niet kennen ik ben Mary van Belzen van Astro-Essence. Ik leer je hoe je astrologie kunt toepassen in je bedrijf. Ik help bewuste ondernemers om hun levensdoel hun bijzondere gave te ontdekken en die praktisch toe te passen in hun werk. Zodat ze met bezieling een business kunnen bouwen en daarmee een goed inkomen kunnen verdienen.


Ik spreek je graag, tot gauw!  

Mary van Belzen,

Astrologisch Business coach


Is dit interessant voor je? Meld je aan voor de ezine, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀