Vijf planeten in één teken is iets heel zeldzaams! Er is een buitengewone focus en intensiteit in ons leven. Hij geeft een enorme doelgerichtheid. Als je ergens je zinnen op zet, kan je nu recht op je doel afgaan, wat er ook gebeurt. Het geeft een sterke concentratie van kracht en focus.

De energie bouwt zich op met Venus, Mercurius, Mars, Pluto en de Zon in Waterman! Wat een planeten op een rij! En die planeten op en rij zeggen: Het is tijd om op te houden om je tijd te verspillen met dingen die niet bij je passen en de lat van je leven hoger te leggen.

Wees moedig genoeg om je eigen pad te volgen, zelfs als het afwijkt van de menigte! Gebruik je energie niet langer voor stress en zorgen. Gebruik je energie voor dromen, geloven, vertrouwen, groeien en voor je bedrijf!

Venus, de planeet van liefde en verlangen is de vijfde planeet in Waterman die op vrijdag 16 februari het teken Waterman in gaat tot 11 maart 2024. Venus staat samen met Pluto, wat onze VERLANGENS zal intensiveren. Gevolgd door een conjunctie van Venus en Mars op 21 en 22 februari.

Venus conjunct Mars in Waterman geeft een nieuw begin. Een conjunctie staat voor een nieuw begin, en Mars houd van nieuwe dingen, Waterman staat voor iets nieuws. Zowel op liefdesgebied als in je business. Een nieuwe relatie kan nu ontstaan of op een nieuwe manier relaties hebben.

Het mannelijke en het vrouwelijke komen samen, het is een reünie. Niet vanuit behoeftig zijn, maar vanuit een zelfvervullende perspectief. Klaar om samen te werken, om te cocreëren.

Op zakelijk gebied is het een creatieve periode, een nieuw begin, een nieuw project of een nieuw onderneming, een nieuw aanbod, of gewoon een hele nieuwe manier van ondernemen.

Pluto in Waterman zorgt voor een shift, een doorbraak in je bewustzijn. En zal mogelijk wat machtsstrijd en drama met zich meebrengen. Venus die afdaalt naar de onderwereld van Pluto is geen ‘wandelingetje in het park’. Het is zo intens, en we kunnen zeer sterke intense emoties voelen omdat zoveel dingen snel veranderen.

We weten dat zowel Pluto als Waterman te maken hebben met het oude achter je laten, de oude manier, mensen en situaties die je niet langer dienen, en dit wordt vaak ervaren als een verlies wanneer je niet bewust bent van bepaalde op ego gerichte behoeften.

Waterman is meestal vrij, op vriendschap gericht, experimenteel en niet beperkt door de normen en waarden van de samenleving.

Waterman zegt: Ik heb ABSOLUUT geen zin om me aan te passen!

Waterman is ook het teken van vernieuwing, uitvinden, internet en netwerken van mensen en informatie. Waterman heeft het goed voor met de mensheid en wil iets bijdragen aan de samenleving, maar wel uit vrije wil en in alle vrijheid, als zelfstandige, als freelancer of als ondernemer, maar niet als loonslaaf.

Hij wil niet in loondienst. Hij wil en kan zich niet aanpassen aan beperkende en betuttelende, achterhaalde regels van een organisatie.

Met Pluto in Waterman kan de maatschappij zich bewust worden van het Watermanprincipe en de Uranusenergie: vrijheid, gelijkwaardigheid en broederschap. We hebben geen totalitaire leiders meer nodig zoals in dit nieuwe tijdperk.

We hebben geen handhaven van macht meer nodig. We hebben niet  één wereldorde nodig. We kunnen niet langer vertrouwen op de ouder, baas, de manager of de politicus om ons te vertellen hoe we ons leven moeten leiden.

We kunnen ze ook niet langer de schuld geven van wat er misgaat in ons leven. De les van Pluto in Steenbok was o.a. om verantwoordelijkheid te nemen voor de gevolgen van onze acties. Om als volwassen verantwoording te nemen voor ons leven.

In Waterman leert Pluto dat ieder persoon weliswaar UNIEK en een eigen AUTORITEIT is, maar wel in gelijkwaardigheid en samen mag leren leven.

Wat Pluto in Waterman persoonlijk voor je betekent. Daarvoor kijk je in welk levensgebied (huis) in je horoscoop het teken Waterman staat. Pluto in Waterman triggert de thema’s van dat huis en vraagt om een totale TRANSFORMATIE van dat gebied in je leven.

Pluto helpt je om volledig AUTHENTIEK te worden.

Pluto-transits worden als moeilijk ervaren, en dat komt omdat Pluto je vraagt om dat wat je hebt weggestopt, naar boven te halen om het onder ogen te zien en ermee te handelen. Om je donkere kanten, je schaduwkanten echt te omarmen, want die horen net zo goed bij je menselijke kant.

Het is de opdracht om weer mens te worden, mens te zijn en Pluto confrontaties helpen daarbij.

Pluto verschuift naar Waterman in maart 2023. Van 23 maart tot 11 juni 2023 is Pluto tijdelijk in Waterman. Dan gaat Pluto retrograde (1 mei – 11 oktober 2023) en is terug in Steenbok van 11 juni 2023 tot 21 januari 2024. Vervolgens gaat deze planeet van 21 januari 2024 tot 2 september 2024 weer verder in Waterman.

In die periode gaat Pluto weer retrograde (3 mei – 12 okt 2024) en brengt een laatste bezoekje aan Steenbok (vanaf 2 september 2024)  en Pluto gaat op 19 november 2024 definitief verhuizen naar Waterman, waar hij de komende ca. twintig jaar zijn transformerende werk gaat doen.

De Noordelijke Maansknoop in de Ram nodigt je uit om je eigen pad te volgen en je levensopdracht te vervullen. Te gaan doen wat je eigenlijk wilt doen, te zeggen wat echt wil zeggen, je niet langer in te houden. Ram wil geen nummer zijn, niet een nummer in organisatie, hij wil meetellen, maar op eigen wijze.   

Je hebt geleerd om jezelf klein te denken via allerlei beperkende gedachten. Je gaat de waarheid pas zien over wie je echt bent als je daarmee ophoudt. Je bent niet die gedachten, die emoties, je pijn, je ervaart ze, maar je bent ze niet.

Je bent al heel en compleet, die grootsheid die je voelt dat ben je al. In de kern ben je altijd al licht en onvoorwaardelijke liefde.

Je bent in de leugens gaan geloven.
Het systeem is erop gericht je klein te houden, in slaap te houden, zodat je volgzaam bent. En dat is voor veel mensen prima, maar ik weet dat jij daar moeite mee hebt. Dat je meer ziet, weet, voelt, wakker bent. Dat je levensopdracht wilt leven, vanuit wie je altijd was, maar even was vergeten.

Tijd om iets anders te gaan geloven. Jezelf klein houden,  in het verleden blijven hangen of je zorgen maken over de toekomst, oordelen, negatieve gedachten, een kritische stem, is allemaal vanuit je ego en dat is niet wie je werkelijk bent. Je hebt het als waar aangenomen.

Je ego is nodig, daar kun je mee samenwerken, maar wel met jezelf aan het stuur, je bewustzijn.

Ben je er klaar voor om vanuit meer vrijheid en voldoening te gaan leven en werken?

Ga ervoor! En doe het vandaag nog.

Groeten, Mary

P.S. Ik heb een geweldig programma voor je waarin je stap voor stap weer gaat voelen om weer authentiek en in verbinding te staan met jezelf. Alles wat je tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn en je business te transformeren.  

Wat ik van jou vraag is full commitment.
Disclaimer: High end ondernemen is niet voor iedereen. Het is niet de klassieke manier van ondernemen en vraagt moed, lef en durf om dingen anders te doen.

Wil je leven en ondernemen op jouw manier? Dan is high-end ondernemen misschien wel iets voor jou. Vraag hier je gratis strategiesessie aan met mij om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin