De allerbeste wensen voor 2024! Dat dit jaar je alles mag brengen wat je wenst en meer, zowel in je business als persoonlijk.

Kies het leven dat jij wilt.

Het is een gloednieuw jaar en de perfecte tijd om alles te creëren wat je in je leven wilt, of het nu gaat om goede voornemens, dromen, kansen, het ontmoeten van een speciaal iemand, gezondere levenskeuzes maken en meer.

Je kunt echt het leven hebben dat je wilt. Het leven dat je verdient. Kies deze dag, dit moment voor een mind shift, en in je daden, waarin je niet langer genoegen neemt met minder.

Astrologie is een krachtig hulpmiddel bij het aantrekken van wat je wilt, verlangens en doelen terwijl je verbinding maakt met de energie van het universum.

Voel jij dat er meer in je zit? Wil je meer voldoening halen uit je werk of onderneming en meer tot je recht komen? In mijn coaching, webinars en programma’s neem ik je mee op ontdekkingstocht naar wie je in essentie bent, wat je drijft, wat je talenten zijn en hoe je meer impact kunt maken door te doen waarvoor je geboren bent. 

Wil je persoonlijk en spiritueel groeien?

Wil je bijdragen aan een betere wereld, iets voor anderen betekenen, wil je bijdragen aan groei van anderen in mentale en spirituele zin, je hogere doel en purpose nastreven?

Jouw kennis, gaven en talenten vertalen naar eigen werk?

**Klik hier als je geïnteresseerd bent in een gratis strategie gesprek: om te kijken hoe astro coaching je daarbij kan helpen.

**Klik op de link voor een gratis astrologie ondernemers archetype e-book, om je persoonlijkheidskenmerken, aangeboren talenten, verborgen valkuilen te ontdekken. Ben je een verzorger, pionier of een wijze leraar?

Ben je benieuwd hoe je astrologie kunt inzetten voor jouw business? Ontdek je aangeboren talenten: Het gratis astrologie webinar ga je leuk vinden!  

Donderdag 18 januari 14.00 – 15.30 uur

Schrijf je direct in voor bovenstaande datum.

Wat ontdek je?

Je maakt tijdens dit webinar kennis met de handvatten die de astrologie je geeft om een echte transformatie te maken:

·         Ik vertel je mijn verhaal en waar ik tegenaan liep in mijn loopbaan, zodat jou dat bespaard blijft

·         De 12 sterrenbeelden en hoe je die kunt inzetten in je (eigen) werk

·         Tijd voor vragen

Wat krijg je?

Naast het 1,5 uur durende interactieve webinar, waar jij live je vragen kunt stellen aan mij, ontvang je alle belangrijke kennis en tools die nodig is om door te kunnen pakken in 2024!

Groet,
Mary

P.S.: Ik heb 23 jaar ervaring in de astrologie opgedaan en heb sinds 2000 honderden klanten geholpen als coaches, consultants, adviseurs, healers om hun purpose te volgen.

Door middel van coaching, webinars help ik mensen om hun leven en werk naar een hoger niveau te tillen, hun talenten beter te benutten en meer voldoening te ervaren.

Zijn we al verbonden op Instagram?