Nieuwe Maan in de Ram 1 april: Het begin van een nieuw hoofdstuk

Vandaag om 08.27 uur hebben we een Nieuwe Maan in Ram.


In de astrologie is de Nieuwe Maan een tijd van een nieuw begin. Het is het moment om je intentie voor de komende twee weken te bepalen en datgene in je leven te brengen wat je wilt – dat kan een fysiek, tastbaar iets zijn of iets als meer liefde, je dagelijkse routine of een diepere verbinding met je intuïtie.

Met de maan in vurige Ram, heb je de drive om vooruit te komen. Om letterlijk niet meer achterom te kijken en het oude achter je te laten. Mars sextiel naar de Maan stimuleert dit.

De planeet Venus, Saturnus en Mars in een stellium in Waterman, het teken van het nieuwe tijdperk. We hebben prachtige mogelijkheden om je purpose in life serieus te nemen door Saturnus, om jezelf energie te geven door Mars en ervoor te gaan. Het gevoel van overvloed met Venus een gevoel van luxe, schoonheid, aangenaamheid en overvloed.

Je verbonden voelen met je levensbestemming. Je hebt een punt bereikt waar een innerlijke behoefte is om een doorbraak te creëren.

En is het nu de tijd om naar voren te treden en de leiding nemen – door middel van je stem, actie of het goede voorbeeld geven. Het is tijd om je kracht te laten zien, op welke manier dan ook.

Je hebt nu geen toestemming van iemand anders nodig en neem het moedige besluit om te doen wat je altijd al wilde doen en je aan te melden voor een cursus of training voor jou persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Of je besluit ondanks je angst toch te handelen en je wensen kenbaar te maken.

Deze maan zal benadrukken waar je meer actie moet ondernemen in je leven.


Nieuwe Maan in Ram:

·         Iets nieuws te beginnen

·         Volg je impulsen, je enthousiasme en spontaniteit

·         Ga staan voor wie je bent en wat je te doen hebt

·         Voel de nieuwe uitdaging en volg het pad dat op je lijf geschreven is

Als je benieuwd bent naar wat deze maancyclus voor jou in petto heeft, probeer dan onderstaande horoscoop reading eens.


Happy New Moon!

Mary van Belzen 
  Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀