Op 20 april hebben we een Nieuwe Maan in Ram en een zonsverduistering op 29:50 graden om 06:12 uur

In de astrologie is de Nieuwe Maan een tijd van een nieuw begin. Het is het moment om je intentie voor de komende maancyclus te bepalen en datgene in je leven te brengen wat je wilt – dat kan een fysiek, tastbaar iets zijn zoals succesvol te kunnen worden of iets als meer liefde, je dagelijkse routine of een diepere verbinding met je intuïtie.

Om meer te begrijpen over hoe deze specifieke zonsverduistering zal uitwerken voor jou persoonlijk, kijk je naar de huisplaatsing waar je 29 graden Ram hebt. Dit is het levensgebied waar veranderingen plaatsvinden die je gaat zien in je leven en een nieuw begin inluid voor jou. De zonsverduistering is een nieuwe Maan met een superlading, dus het opent een nieuwe cyclus en brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee. Het is een opening naar waar je eerder niet klaar voor was, maar nu is het precies op tijd.

Eclipsen zijn ook krachtige energieën die je helpen versnellen en snel door dingen heen te gaan. Speciaal in de Ram, Ram is het eerste teken in de dierenriem, een hoofdteken, een mannelijke energie die erom gaat iets op gang te krijgen dus deze eclips gaat iets nieuws voor je brengen, waar jij die 29 graden ram hebt staan.

Het is een interessante positie van de zonsverduistering in het einde van de Ram, de Ram gaat over iets nieuws beginnen, waar je enthousiast van word en gemotiveerd, je wilt ergens naar toe gaan, iets voelt alsof jouw naam erop staat, dit ben ik, ik wil dit. Dus er is een moment met veel energie, maar het is aan het eind van Ram dus dat wat je wilt is gebaseerd op hoe je bent gegroeid en volwassen geworden in je eigen identiteit.

De dingen waar je zo klaar mee bent achter je wil laten. Betekent dat er iets nu met je resoneert op basis van wie je nu bent. De kracht van Ram is jezelf kennen, meer begrijpen van hoe je je door het leven beweegt op je eigen voorwaarden.

En wat jou jou maakt, de zonsverduistering zal je laten zien dat je door alle blokkades heen breekt. En jezelf kennen en begrijpen is verbonden met je onafhankelijkheid. De moed om jezelf te zijn, het vertrouwen om te laten zien wie je bent. Dit is een krachtig beginpunt dat je meeneemt naar een nieuw hoofdstuk in je leven voor je eigen groei en ontwikkeling.

Het activeert de ram energieën in jou over wie jij nu bent. Omdat het in de laatste graden van Ram staat er is ook een besef van wie je niet langer bent. Hoe je eigen identiteit groeit en evolueert. Er is een gevoel dat je delen van jezelf achterlaat, de delen die je bent ontgroeit. De delen van jezelf die niet langer resoneren en die niet langer verbonden zijn met jouw waarheid.

Een paar uur nadat de nieuwe maan in de ram loopt, gaan de Zon en de Maan in de Stier, en alle plannen en ideeën die gestart worden met dat ram enthousiaste kunnen nu landen en vorm krijgen in het aarde teken Stier.

Met de Maan in vurige Ram, heb je de drive om vooruit te komen. Om letterlijk niet meer achterom te kijken en het oude achter je te laten. Zon en de Maan maken een exact vierkant naar Pluto in Waterman en stimuleert dit. Dit is wanneer er iets wordt onthuld, er komt iets naar boven of naar voren waar je naar moet kijken.

Waterman is verbonden met de waarheisdfequentie van je ziel en vraagt je, is dit in overeenstemming met waar je naar toe gaat in dit leven. Is het je tijd, aandacht en energie of aandacht waard.

Met Uranus in de Stier is het dat je niet gewoon weer dezelfde dingen herhaalt. Het universum zegt: doe je hier iets nieuws of zit je in je comfortzone? Blijf je waar je voelt waar het veilig is, blijf je wat bekend is, of neem je de stap naar je eigen groei? Sta je echt open voor verandering of blijf je vast zitten?

Blijf je op een plek waar je niet wilt zijn? En er kan weerstand zijn die naar boven komt, het is een ding om het idee te hebben en de mogelijkheid van waarom niet, ik ga er voor. En als de realiteit dan dichtbij komt, kan het eng zijn. Zo van, het is groter dan ik dacht, ik weet niet of ik dit aankan, dit voelt heel groot, heel overweldigend, en dan kijk je naar wat je echt wilt.

Want deze Pluto in de Waterman vierkant de Maan is een prachtige kans om te zeggen, sta ik mijn eigen groei toe, vertrouw ik op de kracht van het universum? Het vraagt om eerlijk te zijn naar jezelf, over je eigen zelfopgelegde beperkingen. Je kunt nu meer doen dan je altijd had gedacht.

Het vraagt om helemaal aan boord te zijn. Naar plaatsen te gaan waar je nog nooit bent geweest. Dus dit is het moment om in te checken en te zeggen: Ik ben er klaar voor, en ik ben een beetje nerveus, en ik weet niet waar dit naartoe gaat. Ik stap uit mijn comfortzone, en ik maak me zorgen en voel me angstig, dat is heel normaal, maar ik doe het toch.

Je zegt: Ik ben klaar om een nieuw fundament in mijn leven te leggen, en een stap voorwaarts te gaan, naar een nieuw niveau.

De planeet Pluto in Waterman het teken van het nieuwe tijdperk.  Je hebt prachtige mogelijkheden om je purpose in life serieus te nemen, om jezelf energie te geven door de Ram energie en ervoor te gaan. Het gevoel van moed, lef, daadkracht, passie en onafhankelijkheid.

Je verbonden voelen met je levensbestemming. Je hebt een punt bereikt waar een innerlijke behoefte is om een doorbraak te creëren. 

En is het nu de tijd om naar voren te treden en de leiding nemen  – door middel van actie of het goede voorbeeld geven. Het is tijd om je kracht te laten zien, op welke manier dan ook. Je hebt nu geen toestemming van iemand anders nodig en neemt het moedige besluit om te doen wat je altijd al wilde doen en je aan te melden voor een cursus of training voor jou persoonlijke  en spirituele ontwikkeling.  Of je besluit ondanks je angst toch te handelen en je wensen kenbaar te maken. Deze maan zal benadrukken waar je meer actie moet ondernemen in je leven.

Nieuwe Maan in Ram: Iets nieuws te beginnen. Volg je impulsen, je enthousiasme en spontaniteit.
Ga staan voor wie je bent en wat je te doen hebt. Voel de nieuwe uitdaging en volg het pad dat op je lijf geschreven is.
Er is veel aan de hand in de maand april,

Als je benieuwd bent naar wat de astrologie persoonlijk voor jou in petto heeft en als je met mij wil werken.

Tegenwoordig heb ik een programma van 5 maanden en werk ik met ondernemers.

Dit doe ik met mijn Soul Challenge. Voor coaches en therapeuten die door willen groeien naar een hoger inkomen. Richting de 100.000 en verder.

Bij de strategie gesprekken sprak ik verschillende mensen die voor Soul Challenge willen gaan… daardoor heb ik nu nog slechts plaatsen voor 2 nieuwe deelnemers.

Wil je dit ook? Dit is voor jou interessant als je al bezig bent met je praktijk, als coach, therapeut, of healer, maar je wilt bijvoorbeeld meer inkomen, weten wat je levensdoel is, weten waar je nou echt goed in bent, je boodschap helder hebben, weten wat je onderscheidend vermogen is, je bedrijf laten groeien of je klantenstroom op gang brengen.

Laat weten of je hier belangstelling voor hebt. Ik werk heel persoonlijk samen. Hierdoor ga je niet alleen groeien qua omzet, maar ook als ondernemer.

Let op: dit is niet voor iedereen. Het is voor mensen die willen investeren in hun toekomst, in hun groei. Op persoonlijk, spiritueel en op business gebied.
Stuur een reply op deze mail of boek een gratis strategie gesprek als je met mij in gesprek wil hierover.

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen