Nieuwe Maan op 15 september op 21:59 graden in Maagd om 3:40 uur.
Deze Nieuwe Maan is een kans om vooruit te gaan na alle vertraging die er is geweest en alle verwerking die je hebt gedaan.

Het voelt alsof de tijd rijp is om verder te gaan. Want op dezelfde dag van de nieuwe Maan gaat Mercurius direct lopen. Plannen en nieuwe hoofdstukken komen eindelijk samen.

Nu is het moment waarop je kunt beginnen met het uitvoeren van je nieuwe plan en belangrijke stappen vooruit kunt zetten. Verwacht een fris nieuw gevoel van nieuwe doelen, projecten, of misschien wel een nieuwe relatie. Je hebt en nieuw doel nodig om naar uit te kijken om mee bezig te zijn.

Mercurius de heerser van Maagd staat momenteel in Maagd helpt je om te bekijken wie je bent, en vooral de processor, de mind. Mercurius in Maagd is je analytisch vermogen, dat deel van jou dat je helpt bij het analyseren van alle informatie die je waarneemt.

Mercurius is die functie die je helpt analyseren en onderzoeken wat belangrijk voor je is en wat niet. De programma’s die in je kindertijd zijn opgesteld. Deze Nieuwe Maan met Mercurius in Maagd geeft je de kans om naar dat programma te kijken waarom je dat hebt gekozen als basis van je geloofsysteem.

Je oude programma kan ook negatief zijn met ‘ik ben niet goed genoeg’, perfectionistisch, ‘ik ben het niet waard’, een lage eigenwaarde door trauma’s en dingen die zijn gebeurd in je verleden. We blijven dat programma afdraaien, zelfs als volwassene.

En soms creëren ze schade in je leven en meer pijn. Om te beseffen dat als je hetzelfde programma blijft herhalen, hetzelfde blijft doen denken en voelen dan moet er iets ontdekt worden en iets geheeld worden. Maagd heeft het vermogen om nauwkeurig werk te doen en echt naar de wortel van dingen te kijken.

En dat is het uitgangspunt en de belofte van de nieuwe Maan, het genezende aspect. Maagd is de genezer.

Als je naar die wortel kijkt en ziet dat die wortel je niet meer dient, dan heb je een echte kans om dat te genezen. Je kunt kiezen, je bent nu volwassen, je hebt de keuze om iets anders te kiezen. Iets dat positiever en ondersteunend is voor je leven.

En dat is het punt waarop genezing begint. Het zou therapie kunnen zijn of een gezond lichaam, naar de sportschool gaan, voor je lichaam zorgen. Pilates doen, naar de zee gaan, wandelen in de natuur, gezonde voeding, je dieet aanpassen, ondersteun je lichaam, ondersteun het fysieke. Maagd zegt: een gezonde geest in een gezond lichaam.  Dus alles komt samen in een nieuw begin.

Deze nieuwe maan markeert een gunstige tijd om je te concentreren op praktische zaken, organisatie, gezondheid en aandacht voor detail. Onder invloed van Maagd kun je een sterk verlangen ervaren om op te ruimen en verbeteringen aan te brengen op verschillende gebieden van je leven, zowel fysiek als symbolisch.

Wat echt speciaal is aan deze Nieuwe Maan is de grote aardedriehoek, van De Zon en de Maan met Pluto en Uranus die een krachtige stroom van aardende energie, genezend potentieel en een diepe verbinding met de aarde creëert.

Het geeft je de kans op een echte verandering, Uranus is van verandering. Uranus geeft je de kans om los te komen van het oude, van wat je tegenhoudt en om naar de toekomst gaan. Verandering is de motor voor groei, je kunt niet hetzelfde blijven en verwachten dat je gaat groeien.

Als je hetzelfde blijft doen zul je dezelfde resultaten behalen. Dus je streeft naar verandering aan de ene kant en naar veiligheid aan de andere kant. Uranus staat in Stier het op veiligheid gericht teken.

Stier wil dat je duurzaamheid en veiligheid hebt, een huis en een goed leven hebt. En dat je succes en voorspoed hebt. Uranus zegt, als je dat wilt hebben wat moet er dan veranderen om dat te bewerkstellingen?

Uranus is de hogere geest, het is het hogere octaaf van Mercurius dus er moet iets in jouw perceptie veranderen. En deze Nieuwe Maan geeft je de kans om op een andere manier te denken.

Om op een frisse manier de toekomst te zien, om de toekomstige jij te belichamen in je geest door het in beelden voor je te zien. En je daar sterk op te focussen. Mercurius gaat over focussen, door te focussen kun je manifesteren.

Het vermogen van de geest is om een prisma te zijn, om alle informatie op te nemen en met een laser een straal te richten, een zeer gefocuste precieze straal, die je op weg zal leiden naar je toekomst. Naar de volgende stap in je leven. Met Uranus in Stier is het niet alleen maar ervover praten, het is tijd om iets te doen dat heel praktisch is. Je acties bepalen je resultaten.

Dus deze Nieuwe Maan nodigt je uit om actie te ondernemen. Een paar acties die nodig zijn: Een is loslaten dat is de driehoek van Pluto naar de Maan, het vermogen om het oude systeem los te laten. Oude beperkingen van de familiedynamiek die er in het verleden waren.

Dan is er de driehoek tussen Pluto en Uranus die nieuwe systemen ondersteunt in de materiële wereld die jouw kant opkomen. En de verbinding tussen de Maan en Uranus die vernieuwing laat zien, als je je denken verandert is dat de manier waarop je je leven verandert.

Dit is een prachtige nieuwe Maan en het zorgt voor inspiratie met de Zon en de Maan die opposiet staan van Neptunus, stem je af op het universum in spiritualiteit, je geest en ziel. Door dagelijks geleide meditaties te doen.

Denk er over na waarom ben ik hier, wat moet ik hier doen, vraag het universum, vraag om opheldering en je zult de antwoorden krijgen.

Er zal je iets worden onthuld, Neptunus staat in Vissen, je kunt deze openbaring krijgen, maar je moet erom vragen. Dus grijp je kans en stel je intenties. Vraag en je zult het ontvangen.

Mercurius staat oppposiet met Saturnus, je kunt nu echt resultaten halen. Je gaat het nieuwe programma begrijpen en een nieuwe structuur creëren, en we leven in een fysieke wereld dus je wilt resultaten creëren. Saturnus in Vissen geeft je alles wat je nodig hebt maar je moet uit je comfortzone komen.

Het is het perfecte moment om de zaadjes voor je toekomst te planten, een concreet plan te maken en gezonde gewoonten aan te leren die je welzijn dienen.

Aarde brengt stabiliteit, en dat heb je meer dan ooit nodig.

Wees kritisch over wat je tijdens deze fase in je lichaam en geest brengt, aangezien de kritische aard van de Maagd je aanmoedigt om je te concentreren op wat je echt voedend is. Manifesteer genezing op alle niveaus en maak gebruik van de praktische magie van deze Nieuwe Maan in Maagd.

Mis deze kans op groei en transformatie niet!

P.S. Meld je aan voor een gratis strategiegesprek om te kijken hoe de Astro coaching je daar bij kan helpen.

Mary