De nieuwe Maan staat op 13 november in Schorpioen op 20:44 graden om 10:27 uur.

De Zon staat dichtbij de Maan. Deze Nieuwe Maan zal niet alleen gevoeld worden op 13 november maar ook in de dagen voorafgaand en de dagen erna.

De Nieuwe Maan die zeker een harde klap zal uitdelen. En de reden daarvoor is omdat er zoveel sterke combinaties plaatsvinden die echt tot een breekpunt zullen leiden.

Er is zoveel gaande met het teken Schorpioen dat gaat over het donker ingaan. Maar je kunt het duister ook in je voordeel gebruiken om bepaalde intenties te zetten. Het gaat erom dat jouw bedoelingen, je intenties, of wat je creëert en hoe je je zaadjes plant. Want dat is wat we altijd doen bij de Nieuwe Maan.

Dit is echt een sterke invloed. De Zon conjunct de Maan in Schorpioen conjunct Mars in Schorpioen opposiet Uranus. Dit is geen nieuwe Maan die over flower power gaat.

Dit is een nieuwe Maan die is ingesteld op hoge intensiteit en hoge energie. Laten we dit doen. Laten we gaan.

Ik heb het gevoel dat er een enorme drang is om te gaan, je moet naar buiten treden, buiten je comfortzone. Ook al is het daardoor ongemakkelijk.

Hoe kun je dat zo formuleren zodat het voor je werkt. Er is veel waar je geen controle over hebt, wat de dingen oncomfortabel maakt. Maar wat je moet accepteren, is dat deze energie je een ongemakkelijk gevoel geeft en dat je echt bergen moet verzetten en jezelf moet bevrijden.

Dit artikel gaat niet over mij die voorspelt wat er gaat gebeuren in je leven, maar het gaat over energieën. En we hebben onze eigen kracht over hoe we op die energieën reageren.

Dit gaat allemaal over authenticiteit, individualiteit, zeker over het einde en een nieuw begin, absoluut. En het is niet voor degenen die geen echt leven willen hebben. Dus als je in een situatie zit, en je denkt dat anderen de oorzaak zijn van je problemen en je denkt dat je je situatie niet kunt veranderen als het gaat om mensen, als het gaat om dingen die jij kiest in het leven.

En als je denkt dat je helemaal geen keuze hebt dat is dit artikel niet voor jou. Want dit artikel gaat helemaal over die mensen die de moed hebben en die niet in de slachtofferrol willen zitten. Die willen zeggen: ik ga al mijn energie inzetten, en ik ga het laten gebeuren.

De planeet Mars staat voor de krijger. Deze schorpioen energie is een krijger voor de ziel. En als je iemand bent die bijvoorbeeld een baan heeft, ik kan me dat heel goed voorstellen. Ik heb zoveel jaren gewerkt in een organisatie waar ik het gevoel had dat mijn ziel doodging en toch was ik daar.

Ik maakte zoveel uren, ik deed daar zoveel werk en ik wist dat het niet goed was voor mijn ziel. Maar daaronder schuilde een angst. Dus wat is je angst, want Schorpioen draait helemaal om angst en dat overwinnen met Mars. Met de energie van actie, en het gaat er allemaal om of je de moed hebt om dat te doen, om je leven te veranderen.

En om in die staat van angst te gaan, en die angst te voelen. Want ik weet nog toen ik bij dat bedrijf was en astrologie was een hobby van mij en ik wist ook niet dat je geld kunt verdienen met een hobby. En kun je ervan leven en kun je daar een goed leven mee hebben. Door te doen wat je graag doet.

Niet alleen voor het geld, maar je moet realistisch zijn toch. En mijn hemel, het zijn de gedachten die moeten worden aangepast, en moeten worden veranderd om door dat transformatieproces te gaan waarbij je anders denkt. Het begint allemaal daar. Als je denkt, nee het kan niet, dan gaat het niet gebeuren.

De hersenen en het denken is energie, en als je dat niet gaat uitzenden. Zo van ja, ik zit hier gevangen, ik kan er niet uitkomen. Natuurlijk kun je begrip hebben voor je situatie, maar aan het einde van de dag is het een keuze die je maakt.

En ja er zal iets moeten worden opgegeven. In mijn geval was het zekerheid, als je die betaalde baan moet opgeven en je weet niet waar je heen gaat, dat heet moed. Dat is het met Uranus, Uranus tegenover de Maan en de Zon. Je weet heel sterk wat je verlangt en waar je voor wil gaan.

En je kunt er maar beter voor zorgen dat je op een lijn zit met de kosmos, met het goddelijke. Dat het doel van je ziel is. Hoe weet je dat? Nou de signalen zijn overal, zelfs in dit artikel, je horoscoop, je ingevingen, er zijn overal signalen.

En wat je voor jezelf doet, is op de lange termijn meestal ook het beste voor anderen. Afgestemd zijn op je levensdoel. Ik heb het over serieuze dingen, diepe dingen, waar je ziel blij van wordt. Die je verheft, die je niet naar beneden haalt. Je weet, de donkere kant van schorpioen, en je hebt de verheven kant van schorpioen.

De donkere kant van schorpioen, je gaat voor jou rauwe verlangens zoals seksualiteit, het ego en zelfs criminaliteit. Dat is ook schorpioen, dingen doen die feitelijk verboden zijn. Dat is de lagere vibratie. Dat is makkelijk nu met deze energie, het is ‘my way or the high way’. Maar ja, wat dan?

Maar als je kiest voor de niet zo makkelijke weg, dat is de verhoogde energie van Schorpioen, wat heling is, transformatie. Je neemt die energie en je transformeert het in iets geweldig constructiefs, voor jezelf en voor anderen.

Je verheft jezelf, je bent geest boven materie. Je staat boven je verlangen op korte termijn omdat je weet dat dit is wat er voor jou bedoeld is of niet voor jou. Dit is waar het bij de Schorpioen allemaal om gaat. Het is als een magiër, het is om in die staat te verkeren van: je hebt het onder controle.

Omdat je afgestemd bent, je bent op een lijn met het universum, of met god of het goddelijke, de natuur, noem maar op.

Op een lijn komen door te mediteren en door te denken, wie wil ik zijn, welke versie wil ik zijn. Dit is een geweldige energie daarvoor. Deze energie is heel krachtig. Als je die baan hebt, als je in die relatie zit die vooral energie kost, waar je niet kunt laten zien wie jij werkelijk bent.

Waar je niet gezien wordt, dan kun je nu knopen doorhakken, er zullen absoluut consequenties zijn. Het is het doel van je ziel. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar je zult een echt leven hebben, een leven waar je trots op kunt zijn. En op de lange termijn een beter leven.

Dus heb de moed, geloof in jezelf en in je eigen kracht, je bent je eigen beste vriend. Je kunt door die tunnel gaan, door dat donkere deel. Vooral voor diegenen die zich depressief voelen, bedenk waarom je je depressief voelt. Omdat het onderdrukt wat je wenst.

Deze energie is als een vulkaan, een snelkookpan, er kan een uitbarsting komen vooral voor degenen die hun ware zelf onderdrukken. Dit gaat niet over verbinding met mensen, dit is een energie van individualiteit, van ik moet voor mezelf zorgen. Anders ga ik een dodelijk saai leven leiden. Ik ga leven maar ik voel me dood van binnen.

Schorpioen is het meest intense teken, en we hebben allemaal ergens schorpioen in de horoscoop staan. Zowel de nieuwe Maan als de schorpioen staat voor einde en nieuw begin. Het is ook de pot met goud aan het einde van de regenboog. Het is een bevrijding die je wordt gepresenteerd.

Dit een tijd dat het universum je gaat steunen om die knopen door te hakken als dat nodig is. In het belang van jezelf. Of het nou een baan is of een relatie, er is angst, je bent bang dat je de rekeningen niet kunt betalen. Wat het ook is, er is moed voor nodig om dat aan te pakken.

Dus kijk naar oplossingen. Doe het op de schorpioen manier, vanuit strategie. Door het voor jou en voor degenen van wie je echt houd, anderen zullen daar ook van profiteren. Dus ga ervoor, wat is er dat er in je leven of business moet gebeuren?

Het zijn opposities dus het gaat over situaties en relaties die niet meer goed voelen, of goed voor je zijn, en Uranus die breekt dingen af. Niet omdat je het leuk vind, maar omdat je diep van binnen weet dat het goed voor je is.

Het is aan jou om diep in je ziel te kijken, wat er nodig is. En vraag jezelf af, wat is goed voor mij. Waar kan ik mee leven, waar kan ik niet mee leven en daar een keuze in te maken.

P.S. Aanstaande donderdag 16 november van 14 – 15:30 uur geef ik het Gratis Online Webinar: Hoe je Astrologie kunt inzetten voor jouw Business.

Meld je hier direct aan.

Tot donderdag!

groetjes,
Mary