De nieuwe maan valt op 4 november om 22:16 uur in de passievolle en intense schorpioen op 12:40 graden.


Een nieuwe Maan is een moment van een nieuw begin.

Het is een goed moment om je intenties te zetten en nieuwe plannen te maken, een nieuw project te beginnen, je wensen uit te spreken. En om te besluiten wat je wilt.


Schorpioen is een waterteken en nodigt je uit om stil te staan bij diepere emoties. Kun je luisteren naar wat jouw gevoel je te vertellen heeft?
Schorpioen brengt naar boven verborgen is. Wat zijn je innerlijke motivaties.


De kracht van transformatie is nu aanwezig waardoor je dingen die voor jou niet werken anders wilt. Er kunnen sterke emoties naar boven komen. Het universum vraagt je om uit je comfortzone te stappen en zaken die je niet meer dienen achter je te laten om weer gepassioneerd te zijn over wat er gaat komen.


Dit is een tijd van empowerment, om jezelf te bekrachtigen, om niet afhankelijk te zijn van anderen.


Numerlogisch is deze dag een 11 en die is verbonden met spiritualiteit, inzicht, creativiteit en intuïtie. Deze maan in schorpioen maakt je intuïtieve gaven wakker. Sta open voor intuïtieve ingevingen.


Dit getal geeft een groot scheppend vermogen (dubbel getal 1). Als je de kracht van de 11 inzet voor een hoger doel of ideaal, dan geeft dit getal een enorme, creatieve energie waarmee je uitstekende resultaten kunt bereiken!


Mars in schorpioen intensiveert de nieuwe Maan, je kunt nu instinctief keuzes maken.


Jupiter maakt een driehoek met Mercurius en geeft een positieve invloed vooral om bepaalde zaken te overdenken of bespreken die belangrijk zijn. Jupiter zorgt voor bevrijding en die ons vreugde geeft.


Maan en Zon opposiet Uranus
Met druk van Uranus, de planeet van vrijheid, is het tijd om situaties te doorbreken. De gevolgen doen er misschien niet meer toe. Het is als een ontwaken, en je te willen bevrijden van angst. Schorpioen durft te gaan waar anderen niet dat niet doen.


Schorpioen is niet bang om opnieuw te moeten beginnen.  Hij is klaar voor het proces van vernieuwing. Kracht, volharding en vasthoudendheid zullen allemaal beschikbaar zijn voor alles wat we nodig hebben om opnieuw geboren te worden.


Gebruik deze Schorpioen nieuwe Maan van november om tot op de bodem uit te zoeken wat je echt wilt
. Stel jezelf moeilijke vragen en wees klaar om de antwoorden te horen. Laat los wat niet langer nodig is en zet je in voor het bedenken van een nieuwe manier om weer op te staan.


Dit is een geweldige kans op de vraag:
Wat kan ik doen aan een bepaalde situatie in mijn leven?
Je kunt altijd iets doen.
Je hoeft je nergens aan te houden wat niet met je ziel resoneert.


Wil je alles weten over je persoonlijke levensdoel, je unieke gaven?
Als je een Astrologische reading wilt, stuur dan een bericht naar info@astro-essence.nl. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak via Zoom of in mijn praktijk in Amsterdam.

Ik spreek je graag, tot gauw!


Mary van Belzen,

Astrologisch Business coach


P.S. Binnenkort start het exclusieve traject DE 10 STAPPEN SOUL CHALLENGE. Klik hier op de link: https://www.astro-essence.nl/weet-jij-wat-jouw-unieke-kernkwaliteit-en-levensdoel-is Deze challenge staat helemaal in het teken van de astrologie. In deze challenge ga je ontdekken wat je levensbestemming is en wat jouw spirituele gave is, en ga je een quantum sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling en een shift maken op gebied van succes en business.


Heb je toch nu al belangstelling voor deze persoonlijke begeleiding, of wil je mij wat vragen mail mij dan op: info@astro-essence.nl

 
Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀