De nieuwe Maan staat op 11 januari op 20:44 graden in Steenbok om 12:57 uur

De eerste nieuwe Maan van het jaar. De Maan staat in het teken Steenbok de ultieme manifestator. Steenbok die van doelen stellen houd…. maar met zowel Venus als Mercurius in Boogschutter het teken van optimisme is het nu het moment om groot te denken. Onverwachte en gunstige kansen liggen er voor het grijpen.

Nieuwe Maan is het moment om nieuwe intenties te zetten en om een jaarplan te maken. Dit is een krachtig moment om je af te stemmen. Er is veel vertrouwen, de kosmos wil je echt vooruit duwen naar het volgende hoofdstuk, er zal zich een situatie voordoen die je zal helpen je professionele doelen te bereiken in 2024.

Hoe ga je je losmaken aan het gelukkig maken van iedereen, in plaats van te doen wat goed voor jou is? Er zijn zoveel planeetinvloeden en aspecten die zich voorbereiden om je klaar te stomen voor succes. Ik zeg niet dat het gemakkelijk is om succes te boeken, je hebt er altijd moed voor nodig.

Maak een aantal nieuwe voornemens voor wat voor soort doelen je voor dit jaar wilt. Hoe meer je terugkijkt, hoe beter je vooruitzicht wordt. Aan het einde van elk jaar tijd of begin van het nieuwe jaar tijd maken voor reflectie. Wat heb je gedaan? Wat heb je gevoeld? Ervaren?

Reflecteer en kijk naar wat er in het jaar bijzonder was. Zie dat je veel hebt gedaan, veel mooie dingen hebt meegemaakt. Een goede reflectie laat je de grote en kleine momenten zien, die het leven en werk de moeite waard maken.

 

Na een goede terugblik kan je veel betere plannen maken voor de komende periode. Die plannen zijn niet alleen gericht op je omzet, of nieuwe klanten. Ze zijn breder: welke ervaringen wil je het komende jaar? Waar ga je je aandacht aan geven?

Steenbok is streng en verantwoordelijk, hij houdt van regels en hij is graag serieus bezig. Mercurius en Venus in Boogschutter gaat over avontuur, wat ga je doen om nieuwe ervaringen op te doen? Het gaat niet alleen om werk, Steenbok houd van werken, maar wat voor ervaringen wil je in 2024 hebben?


Als je iets stevigs wilt bouwen, is Steenbok het teken die je om je heen wilt hebben. Hij weet hoe je een doel moet stellen en er achteraan moet gaan. Nieuwe hoop en ideeën borrelen op terwijl we net het nieuwe jaar in zijn gegaan.

Mars in Steenbok staat sterk, geweldig om dingen voor elkaar te krijgen. Uithoudingsvermogen ontwikkelen om echt vooruit te komen. Om dingen te laten gebeuren. Als je een missie hebt, ga het niet uit de weg.

Ik nodig je uit om je doelen op te schrijven, ze tot leven te brengen. Ik gebruik daar graag de nieuwe Maan energie voor. Vraag en je zult ontvangen!

Zowel de Zon en de nieuwe Maan staan vierkant naar de Noordelijke Maansknoop, momenteel actief in Ram, en de Zuidelijke Maansknoop in Weegschaal. Verwacht dat je lotsbestemming zal uitkomen. Ik zou aandacht besteden aan wie je ontmoet en wat voor nieuwe doelen je creëert.

Vierkanten dagen je uit, dus wat er ook gebeurt, er kan wel doorzettingsvermogen en vasthoudendheid nodig zijn om het aan te pakken.

Pluto, de planeet van transformatie, dood en wedergeboorte, heeft ook een belangrijke invloed in januari. Hij is dingen aan het opruimen in de kritieke 29e graad en verschuift officieel naar Waterman op 21 januari. We staan op het randje op dit moment en op de rand van iets totaal nieuws.


Leun op de gedachtegang, die volledig zal worden ondersteund door liefdesplaneet Venus in Boogschutter driehoek de gewonde healer Cheiron. Als iets overweldigend of ontmoedigend lijkt, als je denkt dat het niet meer goed komt, is Steenbok echt goed in vooruit gaan en stand houden.

Uranus, de planeet van vrijheid en verandering, zal ook een grote invloed hebben. Hij maakt een bijna exacte driehoek naar zowel de Zon als de Maan om je vooruit te helpen.

Uranus schud je door elkaar en een situatie kan je in beweging zetten om je te bevrijden en iets heel anders te doen. Je motivatie geeft je het enthousiasme over de verandering.

Op welke manier ga jij je professionele doelen bereiken dit jaar?

Donderdag 18 januari tijdens het webinar Hoe je astrologie kunt inzetten voor jouw buiness krijg je hier inzicht in.

Van twijfel over je eigen kunnen naar weten hoe je je kennis, gaven en talenten kunt vertalen naar eigen werk.

Meld je hier aan.


Donderdag 18 januari 14:00 – 15:30 uur

Tot dan!

Groeten,
Mary