Nieuwe Maan in Steenbok 2 januari 2022

Ik wens je een heel gelukkig, mooi en gezond nieuw jaar!
Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik wil je aanmoedigen om je dromen waar te maken. Dat je jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau brengt in overeenstemming met jouw levensdoel.

Het gaat om jouw verlangen, wat in je zit, dat wat jij graag wil bereiken. Dat je mensen kunt helpen met jouw ideeën, jouw waarde, jouw visie, jouw kennis. Maar ook dat je helemaal tot je recht komt, zodat je unieke kwaliteit helemaal kan ontplooien. Je leven gaat indelen zoals jij het wil en leven volgens je eigen waarden vanuit vrijheid en autonomie.

Nieuwe Maan in Steenbok 2 januari 2022 om 19:33 uur op 12:20 graden.

Nieuwe maan is altijd een moment van een nieuw begin, een tijd om je intenties te zetten en met de steenbok invloed te bedenken wat je graag wilt bereiken. Plannen maken doe je vanuit je grootste dromen en je gewenste doelen. Jouw verlangen is er niet voor niets!

Steenbok is de CEO van de dierenriem die ambitieuze doelen stelt, structuren aanbrengt die discipline toepast en tot het einde toe toegewijd blijft. Zeker als het moeilijk wordt.

De Maan en Zon vormen een driehoek met Uranus in Stier. Uranus en geeft je een boodschap van vrijheid en inventiviteit en onafhankelijkheid niet alleen nu maar het hele jaar. Uranus zorgt voor opwinding. Je staat open voor iets nieuws, om een nieuwe weg in te slaan. Nieuw project of nieuw aanbod, nieuwe doelgroep, nieuwe samenwerking.  

Dit is de energie van de ondernemer, het is spannend om iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Je zult versteld staan van het gemak waarmee je veranderingen kunt aanbrengen, als je de juiste acties onderneemt met deze driehoek in aarde.

Met Mars sextiel Saturnus helpt je om je energie in te zetten om je doel te bereiken.

Uranus zorgt voor doorbraken. De planeet staat in stier wat een verandering van waarden laat zien.

Met Venus retrograde is het super belangrijk om te weten wat je waardeert en dat mee te nemen in je intenties voor deze nieuwe maan.

Jupiter die zojuist in Vissen is binnengekomen moedigt je aan om groot te dromen. Welke oude verhalen hebben er voor gezorgd dat je vastzit? Laat alle oude overtuigingen los en bouw een fundament voor je dromen.

Mercurius in Waterman geeft nieuwe inzichten. Je kunt nu scherper naar de realiteit kijken om nieuwe ideeën voor de toekomst te bedenken. Dit jaar wordt het wat lichter dan de afgelopen twee jaar. Het vierkant tussen Saturnus en Uranus loopt nu langzaam maar zeker af.

Met de Zon, Maan, Venus en Pluto in Steenbok, dit is een tijd om een nieuw commitment te maken. Hoe geweldig is dat?! Een goed moment om een jaarplan te maken en op te schrijven van alles wat je wilt creëren, compleet met acties.

Kijk in je geboortehoroscoop waar de Nieuwe Maan valt. Op 9, 10 of 11 graden, dit is het levensgebied wat geactiveerd wordt. Met dit huis thema kun je je intenties zetten.

Als je meer wilt weten over de Nieuwe Maan in Steenbok, inclusief hoe deze in jouw horoscoop staat, nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een astrologie consult.

Mocht jij het interessant vinden en van 2022 een topjaar willen maken en dat verlangen en de doelen ook daadwerkelijk willen realiseren dan kun je een strategiesessie aanvragen.

Ik kijk met je mee waar jouw focus op gericht dient te zijn om jouw gewenste doelen en die groei naar vrijheid en autonomie te realiseren.

Plan direct jouw strategie sessie is en laten we in gesprek gaan. Geheel vrijblijvend en kosteloos.


Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel 
Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀