Nieuwe maan op 19 mei om 17:53 uur op 28:25 graden Stier.

De nieuwe Maan in Stier staat altijd voor een nieuw begin, het is een golf van nieuwe energie en het nodigt je uit om nieuwe intenties te gaan zetten voor het creëren van waarde voor jezelf. Welke gave en talent wil jij gaan inzetten zodat je het fundament van je bedrijf kunt verstevigen? Het vraagt je om je af te stemmen op de nieuwe richting die je roept.

Dus kijk naar welke graad 28:25 Stier in je horoscoop staat, naar welk huis en levensgebied het benadrukt en waarmee je vooruitgang kunt boeken.

Deze Nieuwe Maan is verbonden met Jupiter en Uranus, beide in Stier, en brengt ons nieuwe frisse energieën en verandering van Uranus, evenals meer over vloed van Jupiter.

Stier gaat over je zekerheid, en over alles wat rotsvast is, je gevoel van veiligheid. Je waardering voor alle dingen die mooi zijn, Stier is verbonden met Venus. In de natuur zijn kan je ook vervullen. Dat is waar Stier over gaat, het in contact komen met je zintuigen.

Stier is ook sterk verbonden met de aarde en het gaat ook over geld. Wat is jouw waarde? Wat is jouw waarde in de ogen van je klant? Welke prijzen wil je vragen voor je diensten?  Goede prijzen vragen gaat over leiderschap nemen. Staan voor je waarde, regie nemen over het type klant dat je wilt aantrekken.

Jupiter, de planeet van het grote plaatje zien is sterk geactiveerd tijdens deze nieuwe Maan. Er zal veel aan het licht komen. Dus laten we beginnen met wat deze nieuwe maan betekent, Er zijn kansen en een aantal uitdagingen. Er is een T-square met Jupiter, Pluto en Mars en dat zal ook spanning geven.  

Met de oppositie zal er een uitdaging zijn, aan de ene kant wil je gewoon  rondhangen en in de natuur zijn, voor een deel van deze nieuwe Maan kan dat ook, maar er is ook een deel dat het beter wil doen voor jezelf, om het beter te doen, om iets te doen buiten je vertrouwde zone, iets dat anders is, iets dat inventief is, iets dat je gaat helpen om jezelf opnieuw uit te vinden. Iets dat je zal helpen om in contact met je kracht te komen of de kracht die je bezit. Omdat we ons altijd aan het ontwikkelen zijn met de relatie met onszelf.

Pluto staat oppposiet Mars wat een intens gepassioneerd vuurwerk zal veroorzaken. Mars is de planeet van een nieuw begin, en is verbonden met Ram, dus we hebben een geweldig gevoel van ‘ik kan nu vooruitgaan’, ik kan door wat het ook is dat me heeft geblokkeerd of me heeft laten nadenken of me op een plek heeft gehouden waar ik in het reine moet komen met iets. Deze energie zal zich echt op een mooie manier uiten.

Jupiter staat momenteel in Stier, hij is op 16 mei verhuisd naar Stier op nul graden wat een teken is van een nieuw begin. Dus je kunt loslaten en het grote plaatje zien en kijken naar wat er nu mogelijk is voor je, terwijl je het verleden achter je laat om naar dat potentieel te kunnen gaan. Omdat je er ruimte voor moet maken om vooruit te komen. Er moet bagage worden losgelaten.

Jupiter in Stier zal het gebied van zekerheid, veiligheid, lange termijn doelen, geld, duurzaamheid vergroten. Financiële zaken, en zeker weer in contact komen met je lichaam. Weer terugkomen om een natuurlijk leven te leiden. Dat is wat Stier graag wil, een goed leven hebben, in de natuur, met blote voeten over het strand lopen. Genieten van een goede maaltijd genieten van een goede massage, genieten van de zonsondergang, genieten van de geur van de bloemen.

Als je van je leven wil genieten moet je je zeker en veilig voelen, een huis, eten, geen zorgen maken over duurzaamheid, maar liever die simpele middelen hebben om je veilig te voelen. Stier wil natuurlijk ook rijk zijn, Stier wil alle goede dingen in het leven hebben.

Dus de Stier periode brengt vragen met zich mee over, hoeveel heb je nodig? Wat heb je nodig om je veilig te voelen? Wat heb je nodig om van het leven te genieten? Wat heb je echt nodig? Niet die dromen over dat je miljardair moet zijn, heb je het echt nodig om een miljardair te zijn? Dit zijn echt relevante vragen, vooral nu Uranus gedurende vele jaren tot en met 2026 in Stier staat, om iets te veranderen aan je overtuigingen over wat je echt nodig hebt. Wat je gelukkig maakt en veiligheid geeft.

Moet je echt in de ratrace zitten om een gelukkig leven te leiden? Moet je echt extreem rijk worden om gelukkig te zijn? En als je gaat kijken naar wat je echt nodig hebt, dan kun je gelukkig zijn met een veel eenvoudiger leven, en hier en nu kunt genieten. En aanwezig zijn en er is een gevoel van vredigheid, dat is wat Stier wil om een gevoel van gemoedsrust te hebben. En in harmonie met de natuur te leven. Dus hoe kom je daar, tot dat eenvoudige goede leven?

Door de hele tijd gebombardeerd te worden met social media, met advertenties en al die ideeën die mensen in je hoofd stoppen, al die reclames met dat je dit of dat moet consumeren. Wat heb je echt nodig en wat is echt belangrijk, ik denk dat het allemaal om de waarde gaat. Want Stier vertegenwoordigt waarden en Venus is de heerser en staat in Kreeft en wil veiligheid, wil medelevend zijn, wil thuis zijn, wat betekent thuis voor jou? Waar is thuis voor jou? Dus die vragen van waar is familie, wat is de familiestructuur waarvan je wilt dat je je veilig voelt.

Nieuwe Maan maakt een sextiel met Venus, waardoor je de kans krijgt om jezelf die belangrijke vragen te stellen, en die te beantwoorden met Venus en Mars in de Kreeft die wordt geregeerd door de Maan die gevoelens vertegenwoordigd. Het gaat allemaal over je wortels, waar hoor je thuis, waar kom je vandaan, en hoe hebben die wortels en familie dynamiek je gevormd tot wie je nu bent.

Je bent hier om te ervaren en te stappen in dat hogere zelf , die zielsmissie. Waar we eerst nog vastzaten in afhankelijkheid van anderen zijn de tijden nu veranderd met Pluto in Waterman en Uranus in Stier, we veranderen fundamenteel in gedrag en structuur in ons leven, collectief en persoonlijk.

Dus de tijd is aangebroken dat je je meer bewust bent van destructieve, traumatische patronen die je vanuit je wortels hebt meegebracht en zijn ons meer bewust van onze eigen genezend vermogen, om onszelf, ons lichaam en onze emoties te helen. Onze planeet, onze middelen, onze hulpbronnen. De hulpbronnen die uit de aarde komen, eten, water, het land waarop we leven, de planten, de dieren. Hoe zorgen we voor onze aarde, ons thuis?

Wat zijn onze persoonlijke hulpbronnen, onze talenten en de manier waarop we vooruitgang boeken de familie waar we vandaan komen, de vrienden die we hebben, netwerken, mentale capaciteit, onze gevoelens, en ons fysieke lichaam. Dus Jupiter zal nu een jaar lang in het huis van je Stier huis staan, om je te helpen in contact te komen met al die bronnen van jou.

Wat zijn jouw hulpbronnen, wie zijn je connecties? Wat doe je met je lichaam, is je lichaam een hulpbron, kan je die hulpbron upgraden, upgraden van je lichaam? Welke ander hulpbron heb je die je elke dag gebruikt? Wat zijn je waarden, wat is belangrijk voor jou? Dat zijn allemaal relevante vragen voor deze nieuwe Maan. Want als je je intentie voor deze nieuwe Maan zet, denk dan aan ‘ik wil dat’, maar wat zijn mijn hulpbronnen die ik kan gebruiken om dat te worden.
Of het nou onderwijs is, of mensen zijn, of het informatie is of plaatsen, wat zijn je bronnen?

Mars maakt een sextiel met de Zon en de Maan, dus er is een kans en het zegt het is tijd om vooruit te gaan, Kreeft is dan wel een zacht teken maar nog steeds een hoofdteken, er is een gevoel van eindelijk gaat de energie vooruit, je was zo aan het nadenken, lange termijn plannen aan het maken, en wist het niet zeker met Mercurius retrograde en nu is het tijd om verder te gaan.

Ook Pluto helpt ons als hij retrograde gaat, terug naar 29 graden Steenbok en maakt een driehoek met de Zon en de nieuwe Maan. Pluto zegt je bent door heel wat heen gegaan, alles wat opgeruimd moest worden bracht je naar de oppervlakte en nu is de tijd om het goed te maken. En bekijk het plan wat je hebt voor de lange termijn en voor succes. Pluto in een aarde teken naar de Zon en de Maan in aardeteken betekent ondersteuning op het materiële vlak.

Pluto in de laatste graden van Steenbok ruimt het laatste stukje op, dus niet meer terug naar het oude systeem en gaat dan 21 jaar in Waterman lopen. Pluto gaat je helpen om dat nieuwe, duurzame zekerheid systeem voor jezelf creëren.

We zijn veranderd, naar een nieuwe tijdlijn, naar een nieuw leven, we zijn niet hetzelfde, de wereld is niet hetzelfde. Je kunt je leven herscheppen, opnieuw creëren op een betere manier.

Neptunus maakt een sextiel met de Zon en de Maan en maakt ook een driehoek Mars dus, het is tijd om te geloven, om vertrouwen te hebben. Het verbindt ons met onze spiritualiteit en een hoger bewustzijn, met ons mededogen met onszelf en anderen, met andere dimensies van ons bestaan. Samen met Saturnus in Vissen om ons te laten zien dat de manier waarop we ons leven co-creeren is door geloof, is door onze visie in de materie te brengen.

Het is je visie uitdragen, zodat hij zichtbaar wordt. Als je het geloofd dan zal het hier zijn. Eerst geloven dan zien. Wat je je kunt voorstellen en je programmeert dat en herhaalt dat, dan gaat het gebeuren. Begrijp dat je je realiteit creëert vanuit de kosmos, vanuit je onderbewustzijn en vanuit je gedachten.

Stel je eigen intentie en belichaam die overvloed.

Dus ik denk dat deze nieuwe Maan veel kansen biedt om het verleden achter je te laten en plaats te maken voor de nieuwe jij. En een lange termijnplan te creëren, waar je aan hebt gewerkt en nu het groene licht krijgt om veder te gaan en echt de stappen nemen die nodig zijn om die nieuwe zelf te worden.

Wil je waarde voor jezelf creëren?

Dat nou precies waar we het over gaan hebben in:
“De 10 Stappen Soul Challenge”.

In dit programma ontdek je jouw GOUD, en ga je leren om op basis van je aangeboren kwaliteiten jouw bedrijf verder uit te bouwen.

Je roeping, levenspad, talenten, niche en doelgroep helder hebben zodat je kunt doen waar je voor op aarde bent.

Dit is een uniek programma. Dat wil je niet missen.
Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Je kunt hier een gratis 30 minuten strategie sessie boeken in de online agenda om te kijken hoe de astro-coaching jou kan helpen. Tijdens het gesprek werp ik alvast een blik in je horoscoop. Zeer waardevol wat ik je te vertellen heb.

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach