ssDe NIEUWE MAAN in Tweelingen 30 mei 2022

Dit is het perfecte moment om een nieuwe stap te zetten.

De nieuwe Maan in Tweelingen om 12:30 uur. De start van een nieuwe 28-daagse cyclus van de Maan. Tweelingen geeft een sprankelende energie. Je kunt nu behoefte hebben aan nieuwe dingen.

Wat zijn je intenties voor de komende maand? Waar wil je je op focussen? Commitment is daarbij belangrijk. Commitment gaat om verbinden en om betrokkenheid. Je te verbinden aan een doel dat je wil bereiken. Om je verantwoordelijkheid ergens voor nemen. En dat je actiebereidheid bent.

De Maan maakt een sextiel naar Jupiter, Mars en Cheiron die in de Ram staan. Ram is het eerste teken van de dierenriem en geeft een frisse nieuwe start.

Je bent je bewust van de opties die je hebt in je leven. Je begrijpt dingen vanuit verschillende gezichtspunten. Toch kun je nu een besluit nemen over wat jij wilt. Het geeft focus en gevoel voor richting. Je kunt enthousiast aan iets nieuws beginnen. Een cursus, een onderneming, een nieuwe aanbod, je kennis overbrengen. Maar ook lesgeven, coaching.

Je kunt meer gesprekken voeren, meer contacten hebben. Er is meer interactie. Allemaal nieuwe plannen en ideeën hebben. Vooral als ondernemer kun je je plannen ook echt willen uitvoeren.

Mercurius de heerser van Tweelingen maakt een sextiel met Neptunus en Mercurius maakt een vierkant met Saturnus wat betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je spirituele leven en werk. Je kunt jouw boodschap delen die zowel spiritueel als praktisch is.

Tweelingen is het teken van communicatie, beweging, activiteit, plezier en humor. Nieuwsgierigheid, korte reizen. Het gaat over hoe je communiceert, over feiten, informatie, leren, luisteren, schrijven en spreken.

Taal is heel belangrijk. Woorden zijn krachtig. Dat je je boodschap in de wereld gaat brengen. Door te schrijven, te spreken en je ideeën te delen. Dat je kristalhelder je marketingboodschap naar buiten brengt.

Veel klanten die ik afgelopen jaren heb geholpen, zijn expert geworden binnen hun eigen vakgebied. Ik heb ze geholpen om zichzelf te profileren, woorden voor hun werk te vinden en hiermee naar buiten te treden.

Spreekt dit jou aan? In De 10 Stappen Soul Challenge help ik je hiermee. In dit programma help ik je om je unieke kwaliteiten in jezelf te ontdekken. Ik help je om je levensdoel te vinden en jezelf te profileren als expert.

Het belangrijkste is dat je door het programma zelfvertrouwen en moed krijgt, omdat je je gesteund en gezien voelt in wie jij in essentie bent. Je gaat actief naar buiten treden, word een ondernemer en gaat er goed mee verdienen.

Geef je hier op voor een gesprek

Mary van Belzen

P.S. Je vragen zijn welkom via: info@astro-essence.nl  Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀