Op zondag 10 maart is een Super Nieuwe Maan in Vissen om 10:00 uur op 20 graden 17.

Kijk even waar de nieuwe Maan op 20 graden Vissen in je horoscoop staat, aangezien dit een nieuw begin betekent.

Het is het laatste decanaat van de dierenriem en het gaat over voltooien, loslaten, overgave. Oefenen met onthechting en hoe je in staat bent om afstand te nemen van je persoonlijke behoeften. Je kunt vanuit een hoger perspectief naar iets kijken.

Dus met een Nieuwe Maan die gaat over initiaties, nieuwe energie, een nieuwe start. Dit is de kans om je echt open te stellen voor een nieuwe droom die je wilt verwezenlijken, die je wilt ervaren. Misschien voel je het in de ether hangen, je voelt het in de hogere frequenties en de intuïtieve boodschappen die je erover binnen krijgt.

De zon en de maan bewegen zich vooruit, en na de nieuwe maan gaan ze ieder een exacte conjunctie maken met Neptunus op  17 maart op 27 graden Vissen.  Het is de heerser van de Nieuwe maan in Vissen. Waardoor de Vissen energie versterkt wordt.

Je moet vertrouwen op wat je nog niet kunnen aanraken, wat misschien nog niet tastbaar is. Vertrouwen op wat je voelt voordat je het ziet. En dat is een reëel onderdeel van je ervaring.

Sinds Neptunus in Vissen is binnengegaan sinds 2011 kun je zien wat je hebt geleerd en over je spirituele groei en heling. Rond je vermogen om los te laten. Om verwachtingen los te laten en gehechtheden los te laten. En hoe dat je ondersteunt zelfs als het moeilijk kan zijn voor je menselijke behoeften.

Die zekerheid wil, consistentie, dingen die je nodig hebt. Dit is om de grote cyclus van het leven te begrijpen en dit zou een kans voor je kunnen zijn om de weg vrij te maken naar een nieuw hoofdstuk. Dingen op te ruimen die niet langer resoneren, die niet langer passen bij wie je bent, bij wat je wilt.

De nieuwe Maan Vissen opent een aantal nieuwe mogelijkheden die zullen komen vanwege wat je hebt meegemaakt. Vanwege de manier waarop je je spirituele kennis hebt toegepast. Dit zijn de energieën die je niet ziet maar die je voelt.

Je kunt je ervan bewust worden via je dromen, of via intuïtieve ingevingen. Of je hebt een vermoeden die later bevestigd wordt in de fysieke wereld.   je moet vertrouwen op de intuïtieve ingevingen die zijn bedoeld om je te helpen navigeren.

Zowel de zon, de nieuwe maan, Mercurius en Saturnus staan in Vissen. Saturnus in Vissen dit is ook de verantwoordelijkheid naar je zelf op je spirituele pad. En hoe je moet respecteren wat waar is voor jezelf. Als je tijd voor jezelf nodig hebt neem die dan.

Als je even moet slapen, vertrouw er op dat je met rusten. Of iets alleen wil doen, of jezelf even wilt lomaken van de wereld  of van groepen, vertrouw erop. Met planeten in de vissen wacht er iets op je, maar je misschien moet je eerst even stil worden. In de  stilte en je terug trekken.  En dan krijg je die ingevingen.

Saturnus maakt een sextiel met Jupiter in Stier, wat je stabiliteit geeft. Het vertrouwen in wat je integreert. Jupiter in Stier in eenvoudig, geduldig, het observeert.  Hij is zich bewust dat sommige dingen hebben een beetje tijd nodig om te kunne bouwen om te bloeien om te groeien.

Als Jupiter conjunct Uranus zal staan in april, begint de energie echt op te fleuren en dingen worden pittiger, opwindender en minder geduldig. Omdat een deel van jou is klaar om te gaan. Er kan een aanzienlijke verandering zijn, verassingen , plotselinge ontwikkelingen.  

Dan zullen dingen doorbreken, Mars staat vierkant Uranus en dingen kunnen ontwrichtend en explosief zijn. Verrassend  en erg ongemakkelijk. Uranus in Stier herinnert je eraan om standvastig te zijn. Met Mars in Waterman vierkant Uranus wil je dat het onmiddellijk en snel verandert.

Blijf ademen, sta het toe en vertrouw op het proces. Zowel voor de nieuwe Maan als tijdens de Nieuwe Maan.

Happy New Moon! 

Wil je weten of astro-coaching wat voor jou is? Meld je hier aan voor een strategiegesprek om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin