De Nieuwe Maan op 25 september om 23:54 uur op 2 graden Weegschaal

De Nieuwe Maan periode gaat over het eindigen van een oude periode en het starten van een nieuw begin. De energie van Weegschaal nodigt je uit om een goede balans voor jezelf te creëren. En daar hoor jouw welzijn bij. Hoe kan jij dagelijkse rituelen voor jezelf creëren die je meer in harmonie brengen, je meer voeding geven en waar jij door je beter gaat voelen in jezelf? Je mag jezelf aandacht en verzorging geven.

Herfstequinox in Weegschaal  

Op vrijdag 23 september 2022 vindt de herfstequinox plaats. Dit is het moment dat de dag en de dag nacht even lang zijn. Dit is het keerpunt van de naar buiten gerichte energie naar de naar binnen gerichte energie. Dit is de periode waarbij we een seizoenswisseling krijgen, we gaan nu de herfst in. De dagen worden korten en de nachten worden langer. We keren meer en meer naar binnen. De natuur nodigt je uit om de balans op te maken voor jezelf en je bedrijf.

We nemen afscheid van de zomer en maken ons klaar om los te laten wat we niet meer nodig hebben. Welke activiteiten in je werk of personen kosten jou veel energie, kijk naar wie wel en wie niet meer bij je past. Zorg ervoor dat er ruimte komt om meer verbinding te maken met jezelf.   De Nieuwe Maan staat samen met de Zon opposiet Jupiter in Ram. Ram staat voor een nieuw begin en Jupiter helpt je te focussen op overvloed. Deze nieuwe Maan heeft invloed op je relaties, ook met jezelf, je business en financiën. Je kunt sterk de behoefte voelen om een nieuw begin te maken op deze gebieden en meer harmonie in je leven te creëren.

Weegschaal staat voor vriendelijkheid, diplomatie, schoonheid, vrede en harmonie en zoekt naar balans in zijn omgeving.   Door de verbinding met Jupiter voel je meer ontspannen, meer sociaal, je ziet door mensen hun motieven heen. Jupiter maakt de dingen groter, er is veel plezier. De Zon opposiet Jupiter brengt veel succes, je kunt geluk en voorspoed verwachten. Het geeft ook veel zelfvertrouwen en met Ram vertrouwen op je instinct, en de moed hebben om knopen door te hakken.   De heerser van Weegschaal is Venus en deze staat in Maagd in een stellium samen met Mercurius, Zon en Maan. Venus staat voor liefde, plezier, schoonheid en vrede. Met Venus in Maagd word je meer zelfbewust, hoe je al deze liefdevolle kwaliteiten kan genereren in je leven. Maagd is het teken van hoe je zelf kan groeien.

Venus staat driehoek Pluto, je voelt de diepere verbinding in relaties, het geeft een magnetische en sensuele verbinding en is geweldig voor romantiek. Het geeft je de mogelijkheid om overvloed te creëren in je leven. Het helpt je met de financiële groei. Venus opposiet Neptunus, beide planeten staan voor de schoonheid van muziek. Je kunt naar mooie muziek luisteren, de natuur ingaan, dat helpt je om te aarden.

Met vier planeten in aarde en vier planeten in lucht tekens is het een goede periode om je boodschap naar buiten te brengen, zoals op Social media. Om je intuïtieve ideeën te delen.

Mars driehoek Saturnus helpt je om te aarden en om de moed te hebben, vertrouwen. Saturnus is goed voor zelfdiscipline en geduld en dingen stap voor stap te doen. Het helpt je om commitment te hebben met je plannen en met het succes wat daaruit voortkomt. Weegschaal is het teken van relaties – en verbinden met anderen, zowel privé als zakelijk, het is tijd om een nieuw perspectief te krijgen op hoe je daadwerkelijk verbinding maakt. Het vinden van nieuwe manieren om meer samen te werken (eigenschappen van Weegschaal) zal in deze periode een thema worden.  

Tijdens Equinox is de energie hoger, het ‘gordijn’ tussen de aarde en het universum is dunner en er gaat een vortex open, een kosmische poort. We voelen dat nu van binnen, deze grote shift en verandering. Er komt enorme veel energie vrij, die invloed gaat hebben tot aan het begin van de winter.  

Deze Equinox geeft je de energie om te bepalen wat jouw realiteit is. Waar stem jij op af? Met welke mensen, situaties, omgevingen verbind jij je? Wie wil jij zijn en hoe wil je leven? Jij bepaalt het namelijk, door keuzes te maken, actie te ondernemen, door je frequentie te verhogen, door innerlijk werk te doen. Alles waar jij je aandacht op richt, groeit.  

Door te reflecteren voor jezelf, kan je bepalen wat jouw nieuwe begin zal zijn.

Jouw astrologische nieuwe begin.  

Jouw nieuwe realiteit.  

De nieuwe maan in Weegschaal draagt heel veel harmonie en vrede in zich.
Gebruik deze krachtige energie de komende periode om jezelf te ontwikkelen in jouw bedrijf.

Groeten,
Mary van Belzen

Astro-Essence

Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀