Leuk nieuws, ik ben een nieuw YouTube video kanaal gestart: Astrologie en Ondernemen. De eerste video staat voor je klaar om nu te bekijken!

Wist je dat de transit Pluto in Waterman en Uranus in Stier nieuwe mogelijkheden brengt als ZZP-er of ondernemer? Om je financiële rijkdom uit te breiden. Om een stevige solide basis in je leven te bouwen. In deze video vertel ik je daar alles over.

In het Astrologie en Ondernemen YouTube kanaal kan je kijken naar inspirerende video’s voor ondernemers met astrologie als bedrijfsstrategie.

Als Astrologisch Businesscoach deel ik mijn kennis over ondernemen, astrologie en strategie. Daarbij staan je unieke kwaliteit, talent, roeping en zielsmissie centraal.

De content in dit Youtube kanaal gaat over hoe jij je als ondernemer kan ontwikkelen. Om je spirituele intelligentie te ontdekken en hoe jij die in kan zetten, zodat je een bloeiend bedrijf kan bouwen.

Ik deel graag mijn kennis over astrologie en mijn visie op ondernemen. Dat is het Astrologie en Ondernemen YouTube kanaal!

Deel deze video met je vrienden!

Veel kijk en luisterplezier met het YouTube video kanaal!

Mary