Vorige week was ik jarig. Reden voor een feestje en een gezellig etentje. Mijn Italiaanse vriend is chef-kok en maakte een heerlijk Italiaans diner bij ons thuis in Amsterdam. Aan het einde van de middag stond er een buffet klaar met prosecco en schalen met Italiaanse delicatessen.

Ik heb een super leuke dag gehad met mijn familie en vrienden. Met cadeaus, bloemen, berichten, kaarten. Er waren typische Italiaanse gerechten, zoals parmaham, salami, mozzarella, olijven en andere heerlijkheden.
Iedere keer kwam er weer een grote schaal vol met vlees en vis op tafel. Het was mijn verjaardag, dus tijd om het te vieren!

Ook voor jou als ondernemer geldt, dat er een tijd is om het leven te vieren.
Beetje een cliché misschien, maar het wordt nogal eens onderschat hoe de universele wetten van overvloed en het leven vieren ook in je bedrijf als coach, therapeut of adviseur werken om een succesvol bedrijf te creëren.

Veel ondernemers zijn zo gericht op de toekomst, het zien van mogelijkheden en het bezig zijn met wat de volgende stap is, de grote valkuil van deze gerichtheid op de toekomst is dat ze nooit even stilstaan.

Ze vieren het leven en hun successen te weinig, waardoor ze vooral hard werken en weinig plezier hebben. Maar een misschien nog wel groter probleem, is dat veel mensen juist ongelooflijk hard werken, maar dat het ze nog niet gelukt is om hier een overvloedig inkomen mee binnen te halen.

Ze hebben veel ervaring, heel veel geleerd over wat werkt, ideeën en visie ontwikkelt. Vaak zijn er nu al veel mensen die ze met deze kennis helpen. Maar ze hebben nog niet geleerd, wat hun werkelijke kwaliteiten zijn waarmee ze zich kunnen onderscheiden, wat hun boodschap is, hoe ze van hun kennis een systeem maken, hoe ze hier goede programma’s en producten van kunnen maken, goede prijzen voor kunnen vragen en heel veel ja’s kunnen krijgen van klanten.

Wat volgens mij vaak over het hoofd gezien wordt, is dat ook voor een goed inkomen een investering nodig is. Een investering in tijd, energie en geld. Er zijn vaardigheden nodig, die je eerst moet leren. Ook is er input nodig, zijn er mensen nodig om je te helpen. Goed verdienen gaat niet vanzelf. Je moet er eerst iets in stoppen, voordat het eruit kan komen.

Ik denk dat veel ondernemers denken dat de winst vanzelf wel komt. Net zo min als bij elke ondernemer, gaat het niet vanzelf. Een team is meestal niet nodig, medewerkers niet per se. Maar wel vaardigheden, inzichten en kennis. Vaardigheden om je unieke kwaliteiten en kennis op de beste manier in te zetten. Maar ook om het te marketen en te verkopen. Plus het daadwerkelijk te doen.

Ben jij ook een coach, therapeut of adviseur, met kennis en ideeën, en wil je mijn visie op hoe je dit het beste kunt aanpakken, zodat je eindelijk goed kunt verdienen en reden hebt om het leven te vieren?

December is een heerlijke maand om hierop te reflecteren. Ik help je graag om hier een fantastisch plan voor te maken, zodat je dit in januari kunt gaan uitrollen.

Stuur een reply als je belangstelling hebt hiervoor. Vertel iets over jezelf, geef aan waar je dienst over gaat en hoe belangrijk het voor je is, om hier een goede omzet mee te behalen.

Op basis hiervan nodig ik je uit voor een gesprek om persoonlijk met jou je strategie te bepalen.

In dit gesprek gaan we uitwerken:

– Wat het beste businessmodel is rond jouw unieke kwaliteiten
– Je strategie om klanten hiervoor te krijgen
– Concrete stappen die je kunt gaan zetten

Graag tot gauw, Mary


P.S. Meld je hier aan voor een gratis strategiegesprek om te bespreken of de Astrologische Ondernemerscoaching bij je past.


  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀