Het is vandaag 14 januari 2023. Het begin van het nieuwe jaar is een periode waarin veel mensen terugblikken op het afgelopen jaar. Ik wil je uitnodigen om nu een moment te nemen om niet terug te blikken maar juist vooruit te kijken.


Als je niet weet waar je heen wilt dan wordt het heel lastig om er te komen.


Ik zeg overigens niet dat terugblikken slecht is, Integendeel. Maar als je alleen terugkijkt en niet vooruit hoe zorg je er dan voor dat je realiseert wat je wilt?


In deze mail wil ik direct de diepte met je induiken.


Ik wil je vragen om pen en papier te pakken en de volgende vragen te beantwoorden.

Voordat je begint wil ik je op het hart drukken dat je niet bescheiden moet zijn. Niet “realistisch”. Wees niet bang dat iemand het leest en je dromen belachelijk maakt. Denk en droom zonder kaders en grenzen. Droom groots. Je moet openstaan voor magie anders ga je het niet ontvangen.


Stel het is nu 14 januari 2024 en al je dromen zijn uitgekomen. Hoe ziet dit eruit?


Schrijf het op voor jezelf:


Welke gedachtes heb je nu gedurende de dag?


Welke acties onderneem je?


Wat moet je over jezelf geloven om dit aan te trekken?

Mocht je het leuk vinden om je antwoorden met mij te delen dan kun je reageren op deze mail door hem te beantwoorden.


Misschien is een van je dromen om je bedrijf te laten groeien. Laten groeien op zo een manier dat je meer klanten kan helpen, meer omzet genereert en dat terwijl je meer tijd overhoudt voor jezelf, je gezin en het maken van mooie reizen.

Januari is er een nieuw instapmoment in De 10 Stappen Soul Challenge. Mijn programma speciaal voor startende coaches, therapeuten en adviseurs die nu nog tussen de €0 en €1500 per maand omzetten. Je gaat de fundering van je bedrijf steengoed neerzetten. De basis hier zijn je unieke kwaliteiten, je purpose in life; de reden waarom je ’s ochtends opstaat. Een doel dat een gevoel van richting geeft en betekenis creëert. Een doel verbonden met je roeping – zinvol, bevredigend werk, je ideale klant, je product aanbod en je website.


(De 10 Stappen Soul Challenge is speciaal ontwikkeld voor coaches, therapeuten en adviseurs die goed zijn in hun vak, maar nog niet goed zijn in het ondernemen zelf. Ondernemen is ook absoluut een vak apart.)


Samen kunnen we jouw droom om met je bedrijf meer omzet en meer vrijheid te realiseren werkelijkheid laten worden. Niet alleen door het inzetten van de juiste strategieën, maar juist ook door glashelder te krijgen wat jouw unieke kwaliteiten zijn en het doorbreken van die negatieve overtuigingen die je onzeker maken en er voor zorgen dat je blokkeert. Mijn klanten hebben af en toe het idee dat ze niet goed genoeg zijn. Dat anderen beter dan hen zijn. Dat ze het niet goed doen. Ik leer ze hoe je je hier niet door laat tegenhouden.


Heel eerlijk had ik deze gedachten ook af en toe over mezelf. Maar ik weet hoe ik me er niet door laat tegenhouden. Het is een fabeltje dat je deze gedachten nooit meer zal hebben. Wacht daar dus ook niet op. Maar leer hoe je je er niet door laat tegenhouden. Want dan, dan kun je echt je droombedrijf en droomleven neerzetten.

Wil je meer weten over De 10 Stappen Soul Challenge dan lees je er hier alles over.


Wil je een gratis strategiegesprek aanvragen omdat je wil kijken of we een match zijn en het programma misschien voor jou op dit moment de juiste keuze is dan doe je dit hier.


Hartelijke groet,
Mary van Belzen

  Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀