Beste Mary,

De volle maan staat dichter bij de aarde dan normaal, de uitwerking is krachtiger. Het thema van deze  Superkoningsmaan is transformatie, het gaat over je leven veranderen.


Je hoeft geen schorpioen te zijn, om de invloed van de volle maan te merken. Je hebt ergens in je horoscoop schorpioen staan. Pluto, de heerser van schorpioen gaat vanaf vandaag achteruit (retrograde) lopen.  Je wordt de diepte ingetrokken, deze planeet brengt dingen naar de oppervlakte, emoties uit je onderbewustzijn kunnen naar boven komen.

Zon staat in het tegenoverliggende teken stier en Zon staat samen met Uranus, Venus, Mercurius. Er is een t-square met Saturnus. Dit heeft een sterke uitwerking, er wordt je gevraagd om echt te kijken wat naar de oppervlakte komt. Je wordt uitgenodigd om belangrijke beslissingen over je toekomst te nemen.

Saturnus gaat over wat voor werk je doet, wat je doet om een bijdrage te leveren. Er komt een soort innerlijke emotionele strijd, over wat hetgeen is dat waar je enthousiast van wordt, waar je passie ligt, er is een enorme kracht om in te gaan tegen alles wat beperkend is in je leven. Uranus gaat dingen openbreken, het zorgt voor een doorbraak. Met Venus en Mercurius ga je waardevolle informatie ontvangen, een bericht krijgen die waarschijnlijk gaat over je levensdoel, je bestemming….

Deze volle maan vraagt je om iets af te sluiten, iets los te laten, zodat er iets nieuws geboren kan worden. Het geeft je de drang naar vernieuwing, vrijheid en onafhankelijkheid. Je willen bevrijden van oude ingesleten patronen, van verwachtingen van de omgeving.

Je bevrijden van beperkingen, je kunt de wereld buiten jezelf niet veranderen maar wel de wereld in jezelf. Door je verlangen te volgen en je in te stellen op je levensdoel. Zo kom je dichter bij je ware zelf en verbind je je met je essentie. Te gaan leven vanuit je ziel.

Happy full moon!


P.S. Wil je weten wat astrologie voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Meld je aan voor een gratis strategie gesprek via de link, Klik op gratis strategie gesprek.

Mary van Belzen
Astro-EssencePS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee een goed inkomen verdienen.

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀