Op zaterdag 28 oktober is er een Volle Maan om 22:24 uur op 5:09 graden in Stier.

Het is tijd om je voor te bereiden op de Maansverduistering. Het was een intense maand op vele gebieden en deze krachtige Volle Maan brengt het volgende keerpunt.

Deze Volle Maan zorgt voor een groot kosmisch keerpunt die invloed heeft op zowel individueel als collectief bewustzijn.

Met de Maan in Stier en de Zon in Schorpioen. Je hoeft geen sterrenbeeld Stier of Schorpioen te zijn om voordeel te hebben van deze voorspelling. Je hebt beide tekens in je geboortehoroscoop, deze Volle Maan vind ergens in je horoscoop plaats zoals het voor iedereen zo is.

Volle Maan eclipsen zijn echte krachtige hoogtepunten. En met de Zon in Schorpioen die geregeerd wordt door Pluto, en Pluto die zijn laatste momenten  in het teken Steenbok maakt. Pluto staat daar al jaren en is bezig met vertrekken en te bewegen naar de Waterman. Dus Pluto is erg geactiveerd.

En daarom, omdat Schorpioen deel uitmaakt van de bewegingen in de kosmos op dit moment, is de energie zelfs nog meer gemagnetiseerd. Pluto loopt sinds 12 oktober weer vooruit. Pluto, de heer van de onderwereld, heeft dit jaar voor veel transformatie gezorgd.

Pluto veranderde in 2023 van teken sinds 2008 en luidde het Waterman-tijdperk in. Pluto liep vanaf mei retrograde: eerst door het teken Waterman en daarna ging hij weer naar Steenbok. Je werd teruggebracht om de losse eindjes in je leven op te pakken.

Pluto loopt vanaf 12 oktober 2023 weer direct in Steenbok. Terwijl Pluto retrograde liep in Steenbok, ben je mogelijk teruggevallen in oude patronen en heb  je je eigen  behoeften niet uitgesproken. Maar nu Pluto weer direct loopt, begin je aan een cruciale fase: voor je eigen behoeften en waarheid gaan staan, voor jezelf opkomen en het leven creëren dat je wenst.

De verduistering staat in het aardeteken Stier, en Stier gaat over geld, basisbehoeften, bestaanszekerheid, materiële zekerheid, stabiliteit, structuur, emotionele gehechtheid . Je financiële situatie en je relatie, wat we waarderen en eigenlijk alles wat we belangrijk vinden

Met een Maansverduistering gaat het om Stier is een vast teken, het wil vasthouden aan dingen.

Het wordt de laatste eclips van 2023.
Het is een enorme krachtige duw. Ik denk dat Volle Manen in het algemeen altijd een verhoging van bewustzijn brengen.

Als we verduisteringen hebben, zijn de downloads nog diepgaander.  Bij een Maansverduistering gaat het dus om loslaten, laten gaan. En Stier gaat over zekerheid, veiligheid. We zijn uitgedaagd in alles wat ons zekerheid en veiligheid brengt, we zijn uitgedaagd in ons vermogen om stabiliteit te vinden, dingen los te laten die niet langer deel zullen uitmaken van onze nieuwe basisstructuur.  

Deze eclips is het laatste loslaten voor ons allemaal.
Stier is een vast teken, hij is koppig, hij houdt ervan vast te houden, je kunt het zo lang als je maar kon volgehouden hebben. Nu is het tijd om het los te laten, om alles uit het verleden los te laten wat je niet langer dient.

Ik weet dat het veel gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Het loslaten van dingen die je zo lang dierbaar waren, is heel moeilijk om te doen. Het universum vraagt je om dat te doen.

Met Zon in Schorpioen en Mercurius en Mars in Schorpioen, het teken dat geregeerd wordt door de planeet Pluto  die gaat over macht en transformatie. Mars in Schorpioen geeft de moed en het zelfvertrouwen om voorwaarts te gaan.

Oktober 2023 is numerologisch het getal 8 en activeert het thema van eigenaarschap nemen, verantwoordelijkheid nemen en de stap naar voren zetten. De eclips op 5 graden staat en de Zon op 5 graden staat  en de Maan op 5 graden staat,  en 5 is het getal van vrijheid, flexibiliteit het thema is hier dat de waarheid zal je bevrijden.  

Mercurius conjunct Mars oppposiet Jupiter, deze planeten moeten to vervulling worden gebracht. Het naar een hoger niveau tillen, bestaande relaties te herstellen op een meer bewuste, verdiepte, krachtige uitwisseling van geld, intellect, seksualiteit, macht, invloed noem het maar op.

Mercurius staat voor communicatie en Mars voor het zelfvertrouwen en in Schorpioen is het de moed om je mening te uiten. De Maan staat conjunct Jupiter, dus je moet begrijpen hoe belangrijk het is om te vertrouwen en hoop  te hebben. Dus dit kan een heel veel geluk brengen als je toestaat om die overvloed te ontvangen.  

Tegen de tijd dat we in november aankomen, hebben we veel meer planeten die vooruit gaan dan achteruit. De dingen gebeuren nu sneller.
Het ging langzaam, daar is geen tijfel over, het is een krachtige periode, een enorme groei van bewustzijn.


De Zwarte Maan is betrokken bij de eclips en geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor je zielsmissie. Voor datgene te kiezen wat je binnen uit voelt en weet in plaats van situaties en omstandigheden buiten jezelf. 

Dit nodigt je uit om je af te stemmen op de kosmos en je leven en business naar het hoogste niveau te brengen.


Happy Full Moon,

Mary

P.S. Meld je aan voor een gratis strategiegesprek om te kijken hoe de Astro coaching je daar bij kan helpen.