Volle maan in Boogschutter om 5:42 uur op 13.18 graden Boogschutter.

Het is tijd om “loslaten om te groeien” Boogschutter stijl.
Deze volle Maan wil dat je je pijlen van mogelijkheden in nieuwe richtingen schiet.  

Leren loslaten maakt ruimte voor groei. Als je wilt groeien, moet er eerst ruimte gemaakt worden voor groei. Meestal zit je dag redelijk vol met alles wat je doet.  

Zeker als ondernemer zit je gemiddelde werkweek vol met alle taken en verantwoordelijkheden die je hebt. Daar kan niet heel veel meer bij. Maar wil je echt ontwikkelen en andere dingen gaan doen, dan zul je iets moeten loslaten.  

Je zult een streep moeten zetten door een aantal werkzaamheden. Je moet het ofwel vervangen of niet meer doen. Je kunt het vervangen met systemen, met andere mensen of er gewoon mee stoppen.  

Venus in de laatste graden van Kreeft maakt een exacte oppositie met Pluto. Hier ontstaat de noodzaak om los te laten of afstand te nemen van iets. Het kan pijnlijk zijn en je aan het hart gaan, er is een duidelijke toon van machteloosheid over de situatie.  

Er moet iets gebeuren dat niet in jouw handen ligt of onder jouw controle is. Laat los, om te groeien is de boodschap!  

Saturnus maakt een t-square met de Maan en de Zon. Met Saturnus die momenteel in Vissen staat, zal er de noodzaak zijn om orde in de situatie te vinden. Zelfs de beweeglijke tekens Boogschutter, Tweelingen, Vissen kunnen een plan maken.  

Dit zijn de tekens die wel wat speelruimte nodig hebben, er is ruimte en flexibiliteit nodig om zich te ontwikkelingen.  

Er is nog een t-square met een oppositie tussen Mars en Pluto en een vierkant naar Jupiter. Dit wakkert je ambitie aan, je hebt veel energie die je kunt inzetten om veel tot tand te brengen maar kan er ook voor zorgen dat je de dingen met een te grote intensiteit doet.  

Je vecht er te hard voor waardoor je weerstand in je omgeving oproept. Juist door teveel controle en koppigheid los te laten, kom je meer in de flow.  

Tijdens deze volle Maan hebben we Uranus conjunct Mercurius die zegt het is tijd om een nieuwe mindset te creëren van overvloed, een mindset die je helpt om te groeien. Om te groeien heb je nieuwe kennis nodig.

Hoe kun je je  kennis uitbreiden?  Hoe kun je je kennis op nieuwe manieren gebruiken? Uranus en Mercurius creëren een nieuw programmering dat nieuwe standpunten geeft, die aha momenten. Van dingen op een andere manier te doen zodat het je wat meer vrijheid geeft.  

Jupiter sextiel Saturnus geeft je de discipline en focus om doelen te bereiken.  

Venus in Kreeft driehoek Neptunus in Vissen vergroot de creativiteit en je gevoel voor schoonheid, het geeft een bepaalde liefdesenergie, volg de vreugde en de liefde en droom groots tijdens deze volle  Maan.  

Jupiter, de gelukspaneet en de Noordknoop
 
Jupiter de heerser van Boogschutter staat conjunct de Noordknoop in het teken Stier. Dit betekent dat we de komende tijd enorme stappen kunnen zetten. De Noordknoop staat voor ons zielsverlangen en Jupiter gaat over groei en uitbreiding en over positiviteit.

Deze Volle maan helpt je te bevrijden van negativiteit waardoor er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen en groei.  

Dit zorgt voor meer vreugde, optimisme en geluk. En dat je veel mogelijkheden ziet en op zoek kan gaan naar een diepere betekenis, naar jouw waarheid en het verbreden van je horizon en behoefte hebt aan meer diepgang en spiritualiteit in je leven.  

Ook kan deze samenstand ervoor zorgen dat buitenland en reizen een rol gaan spelen. Dit kan natuurlijk ook figuurlijk zijn; je kunt je horizon verbreden door het grote plaatje te zien en jouw visie naar buiten brengen. Dit kan een verrijking zijn van je leven, door de vele inzichten die je kunt krijgen.  

Je kunt je avontuurlijk voelen en kennis willen opdoen, om jouw horizon te verbreden. Alsook kennis willen uitdragen.  

Jupiter gaat over geloof, onderzoek dat wat je geloofde je van je van je doelen heeft afgehouden. En vertel jezelf een nieuw verhaal. Luister nu goed naar je intuïtie, inzichten en visoenen kunnen nu sterker binnenkomen. Die zijn er niet voor niets.  

Ook kan het dat je een sterke behoefte voelt om aan jouw toekomst te gaan werken, met meer zelfvertrouwen, vreugde en vrijheid.   Pluk de vruchten die deze Volle Maan biedt! Volle Manen zijn om te vieren. En deze Maan heeft er veel plezier aan verbonden.  

Ondanks de ongemakkelijke groeipijnen, kijk terug naar de intenties die je eerder hebt neergezet. Goede intenties die tot succes hebben geleid en die met jouw groei en geluk te maken hebben.  

Wil jij weten waar deze Volle Maan in jouw horoscoop valt en hoe de astrologie als business strategie jou kan helpen om je bedrijf verder uit te bouwen, stuur me dan een bericht. Ik heb deze maand plaats voor 5 gratis strategie sessies.
Je kunt hier een gratis 30 minuten strategie sessie boeken in de online agenda.

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

 Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Talmalaan 29
1421 BV Uithoorn
0297-547695 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl