Volle Maan in Kreeft 18 januari 2022 – Tijd om op te schonen

Het is Volle Maan op 18 januari op 27.51 graden Kreeft.
De Maan staat voor gevoel en emoties. We kunnen meer bezig zijn met wat we voelen. De Maan staat recht tegenover Pluto van het onbewuste en transformatie waardoor de dingen nog intenser worden. Het brengt diepe en onbewuste lagen naar boven en geeft je nu de kans om je emoties te zuiveren.

De Maan gaat over het verleden en met Venus en Mercurius retrograde in steenbok kunnen zaken uit het verleden nu een rol spelen.
De uitnodiging van de Volle maan in Kreeft is om dingen op te schonen qua energie, bepaalde gewoontes, mensen, situaties, spullen maar ook beperkende gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen. Alles wat je niet meer in je leven wilt en wat je afleid te laten gaan. Het transformeert je leven op een positieve manier.

Met de Zon in Steenbok dat  je verantwoordelijkheid neemt voor je gevoelens en emoties dan kun je wat jou niet langer dient loslaten. Om je te focussen op dat gebied waar jij wil groeien. De Noordelijke Maansknoop heeft invloed op de volle maan in Kreeft en je kunt je nu bewuster worden van waar jouw zielsmissie over gaat. Van datgene wat je hier in de wereld te brengen hebt.

De Zon maakt een sextiel met Neptunus en de Maan en een driehoek met Neptunus. En helpt je om je te verbinden met je spirituele kant en geeft je het besef dat er een diepere betekenis is waarom dingen gebeuren.

De volle maan op 27 graden geeft het getal 9, dat betekent dat je echt los mag laten wat je niet langer dient. Een periode van afronden. Als je geen verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoel en behoeften dan creëer je elke dag frustraties, stress en blijf je in teleurstelling, oordeel en boosheid zitten.

Met Venus en Pluto samen wordt je geholpen om bijvoorbeeld ongezonde relaties of relatiepatronen maar ook werksituaties los te laten die jou hoogste goed niet langer dienen.

Wat ga jij veranderen?


Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel

P.S. Wil je weten in welk levensgebied de Volle Maan in jouw persoonlijke horoscoop valt, en wat dat voor jou betekent? 


Boek een astrologie consult in als je helderheid wilt over je levensdoel en wanneer het een goede tijd is om vooruit te gaan met je plannen.