Volle Maan staat in Leeuw op 27’60 graden om 17:59 uur.    

Leeuw is een vuurteken en is energiek en optimistisch. Leeuw is het creatieve, fun, gepassioneerde teken, enthousiast, positief en expressief. Het is tijd om te stralen en naar buiten te treden met jou talenten en te gaan doen wat je het allerleukste vindt. Deze volle maan in Leeuw wekt moed op en nodigt uit tot leiderschap. Heb de moed om keuzes te durven maken, de regie te nemen over je eigen leven en om naar voren te treden. Met name op professioneel gebied.

Met de Maan in Leeuw en de Zon in Waterman. De Maan maakt een verbinding, een exact inconjunct met Pluto in Steenbok. Dat intensiveert je gevoelens. Het kan je aanzetten om creatief of artistiek bezig te zijn.

We hebben ook Venus samen met Mars je creativiteit gaat samen met je passie, met je innerlijk vuur. Venus staat sextiel met Neptunus in Vissen maakt heel muzikaal, creatief en artistiek. Mars sextiel Neptunus wat dit nog versterkt, en om geïnspireerde acties te nemen. Met Venus en Mars in Steenbok kun je de komende drie weken je creatiekracht inzetten en dingen tot stand brengen voor de langere termijn.  

Jupiter in Vissen sextiel Uranus in Stier geeft nieuwe energie en opwinding, vrijheid, je wilt positieve veranderingen in je leven aanbrengen die je ervaringswereld verdiepen en je wijzer maken. Je ziet dingen in een nieuw perspectief. Er kunnen zich nu plotselinge kansen en mogelijkheden voordoen. Uranus is onvoorspelbaar, je kunt iets verwachten waardoor je je plannen voor de toekomst zal moeten aanpassen wat in je voordeel zal zijn.

Saturnus in waterman vraagt je hoe je gebuik je wat je weet om je toekomst vorm te geven. Deze maan nodigt je uit om naar je hartsverlangens te kijken. Waar verlang je naar? Dit geeft je de kans om betere keuzes te maken voor jou nieuwe leven: DE NIEUWE JIJ. Om jouw toekomst te creëren zoals je zelf wilt. Een nieuw leven ontstaat pas wanneer jij jezelf transformeert naar de nieuwe jij en vanuit je zelfvertrouwen.   Wanneer je in de nieuwe jij stapt, gaat je omgeving met je mee resoneren.

Gebruik deze Leeuw energie van de volle Maan om te bepalen wat je echt wilt en wat je het allerliefste doet. Neem de tijd om stil te staan en te luisteren. Je hebt een onbeperkt creatief potentieel, jouw spiritueel vermogen, bepaalde ideeën, een visie, een methode waarmee je van betekenis kunt zijn voor jouw klanten. Zet je levensdoel, je purpose neer en maak goud van je leven!  

Happy Full Moon <3

Inspiratie afbeelding: @cosmiccollage

Boek een astrologie consult in als je helderheid wilt over je levensdoel


Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astrologsich Business Coach
Ontdek je levensdoel 
Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀