Deze volle maan op 5 februari om 19:28 uur (exact op 16’41 graden) zal het vuur element ten volle activeren… je kunt je opnieuw verbinden met je vuur en je passie. Met Jupiter in Ram wakkert het vuur nog meer aan.

Deze volle maan stimuleert je en dit is een periode waarin je niet alleen nieuwe dingen wilt aanpakken en toekomstplannen wil maken, maar ook van alles wil ondernemen.

Loslaten wat jou niet meer dient
Volle maan staat ook voor loslaten. Het is een perfect moment om te onderzoeken welke mensen, situaties, gewoonten niet langer een positief effect op je leven hebben. Je kunt pas iets nieuws verwelkomen als daar ook de ruimte voor is.

Met veel enthousiasme wil je je ideeën verwezenlijken. Een tijd van veel actie met veel nieuwe activiteiten en ontwikkelingen.

Vraag jezelf nu af wat jouw passie, verlangen en creativiteit  bevordert. Wat schreeuwt er in jou om eruit te komen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je moedig en onverschrokken voor zijn om het te krijgen?  

Dit is een licht + camera + actie moment. Iets roept je om klaar te zijn om een leider te zijn en in de schijnwerpers te gaan staan. Word je ervan bewust en maak die stap naar voren het podium op. Volle Maan vierkant Uranus de planeet van verandering zorgt ervoor dat je niet om veranderingen heen kunt.
De planeet Uranus roept vrijheid en onafhankelijkheid op. Je voelt de druk om je hart te volgen en je eigen weg te gaan, en naar buiten kan treden met je creativiteit. Om de dingen te gaan doen die je leuk vind en waar je goed in bent. De Volle Maan sextiel Mars stimuleert je nog meer om je eigen weg te gaan.

Het t-square van de Volle Maan met Uranus zorgt voor onverwachte gebeurtenissen die je leven in een nieuwe richting in stuurt.

Wil je alles weten over je persoonlijke horoscoop? Meld je hier aan voor een astrologie consult, Ontdek je Hoogste Potentieel.

Mary

P.S. De resultaten waar je naar verlangt zijn niet alleen maar het resultaat van hard werken, zorgvuldig plannen en het toepassen van strategieën om ambities waar te maken. Er is ook een andere manier om resultaten te boeken: Vanuit je Essentie! In mijn coaching reik ik je principes aan die het plezier in je leven en je werk terugbrengen. Deze principes zijn eenvoudig toe te passen en stellen je in staat om in je bedrijf de allerbeste resultaten te boeken.

Ik heb de afgelopen tweeëntwintig jaar talloze mensen bijgestaan in het realiseren van persoonlijke en zakelijk groei. Ik heb mijn eigen methodes ontwikkeld en hier diverse artikelen over geschreven. Behalve mijn eigen methodes maak ik in mijn werk gebruik van de Astrologie. Een prachtige methodiek voor ontwikkeling en groei in jouw bedrijf.

Stuur een mail naar info@astro-essence.nl als je deze stap wil zetten.
  Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀