De Volle Maan in Maagd op 24 februari op 5:23 graden om 13:30 uur. De Volle Maan heeft invloed een week ervoor en een week erna. Het teken Maagd gaat over gezondheid en werk. Vind een balans tussen wat goed voelt en wat de feiten zijn.

Dit is absoluut een kwestie van hoofd boven hart. De Volle Maan in Maagd is praktisch, feitelijk, hij denkt graag na over het maken van een plan, orde, hij houdt van een systeem.

Met Zon in Vissen zal dat precies het tegenovergestelde zijn. De Vissen is veel romantischer, dromeriger, creatiever en onrealistisch. Bij Vissen draait alles om gevoelens, terwijl bij Maagd alles om feiten draait.

Deze energieën moeten met elkaar in overeenstemming zijn, Maagd wil dat je op de aarde komt, dat je een plan maakt, maar je moet waarschijnlijk met bepaalde gevoelens omgaan om je hier doorheen te komen. Wil je proberen om te ontsnappen? Absoluut, want Vissen houdt ervan om weg te rennen.

De ideale aanpak zou zijn om een evenwicht te vinden tussen deze twee, maar het is niet zo eenvoudig om te doen. Als je je door je emoties laat leiden om een beslissing te nemen, loopt het niet altijd goed af.

Volle Maan in Maagd, voel je gevoelens en bekijk de feiten van wat echt is en niet. Er gebeurt iets diepgaands, of het nu gaat om een bewustwording, een beslissing, een sprong in het diepe of een belangrijk plan. Geloof erin dat je weet wat je moet doen.

Volle manen zijn keerpunten en de Volle Maan in Maagd is een tijd om te genezen. Het teken Maagd gaat over gezondheid en welzijn, dus deze Volle Maan geeft een helder licht op je gezondheid.

Er zijn helende kosmisch energieën om je te ondersteunen op je persoonlijke pad van genezing.
Dit brengt een keerpunt met betrekking tot gezondheid, balans en welzijn en je genezing. Het is waarschijnlijk dat het verband houdt met de relatie met je fysieke lichaam.

Je lichaamservaringen kunnen verband houden met je emotionele leven en zielslessen. De reden is dat je lichaam een spiegel is die je geest en ziel weerspiegelt.


Cheiron, de gewonde genezer, staat nog steeds samen met de Noordelijke Maansknoop in Ram en laat zien dat we niet kunnen komen waar we moeten zijn zonder onze wonden uit het verleden te helen.  Wees moedig terwijl je door alle gevoelens heengaat.

In deze periode is het goed om van hart naar hoofd te gaan en om verantwoordelijkheid voor je emoties te nemen. Gebruik je gezonde verstand. Laat ongezonde gewoonten en dingen die stress opleveren los.

Realiseer je dat je zelf de regie hebt, over je gevoelens, emoties en acties. Soms zijn er onverwachte gebeurtenissen in het leven, maar je moet beseffen waar je regie over hebt. Laat niet iemand anders bepalen hoe jouw leven zal verlopen.

Houd je aan je schema. Je dagelijkse routine geeft je leven structuur en stabiliteit. Neem tijd voor jezelf en voor goede voeding, goede nachtrust, meer beweging. Doe de klusjes die al een tijdje op je wachten, maak een project af.

Maagd gaat ook over je werk, voel wat zuiver is en wat niet, vanuit zuivere dienstbaarheid dat de zaak waar je je voor inzet ten goede komt aan het grotere geheel. Volg daarin je eigen levensdoel en niet wat de maatschappij van je verwacht.

Dat je voelt dat je werk wilt doen dat heel uniek is, werk dat heel specifiek is en komt uit het diepste van wie jij bent.

Happy Full Moon!

Mary

P.S. Wil je leven en ondernemen onder jouw voorwaarden? Vraag hier je gratis strategiesessie aan met mij om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.


Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin