Volle Maan in Maagd 18 maart 2022

Op vrijdag 18 maart om 8:18 uur hebben we een Volle Maan in het teken Maagd.

De zon en de Maan staan nu precies tegen over elkaar. De Zon staat op 27 graden in Vissen en de Maan op 27 graden in Maagd. Hoe is de balans tussen ordening en loslaten in het leven. Willen we teveel controle of bewegen we mee met de stroom van het leven.

Volle Maan is een periode van loslaten en Maagd gaat je daarbij helpen. Maagd is een aarde teken, het zet je met beide benen op de grond. Je kunt nu praktische oplossingen aanreiken. De aandacht is gericht op dagelijkse routine en werk. Je wilt nu dienstbaar zijn en iets betekenen voor de ander, orde, regelmaat en een duidelijke structuur aanbrengen op het gebied van gezondheid, welzijn of voeding, massage maar ook huishoudelijke klussen.

De Volle maan in de Maagd geeft een verlangen naar orde, gezondheid, je nuttig maken. Niet praten maar doen. In het teken Maagd kun je goed onderscheiden, wat wil je opnieuw structureren, werk, huishouden, taken, welke keuzes maak je, wat wel wat niet? Een prima tijd om op te ruimen, wat houdt je wel en wat niet. Probeer ook zaken die je niet meer dienen achter je te laten, letterlijk en figuurlijk. Dat schept ruimte voor vernieuwing en een frisse start als we de lente periode ingaan.

Zon en Maan staan beide op 27 dat reduceert tot het getal 9, Mars staat op 9 graden Waterman, Jupiter staat op 18 graden Vissen. De Volle Maan op 18 maart is opgeteld een 9. De datum 18 maart 2022 is 18 en kom je op 9. In de tijd zit het getal 18 en maakt 9. De maand maart 2022 is een 9 maand.

De betekenis van het getal 9 is loslaten. De uitnodiging is dat je heel duidelijk mag loslaten van alles wat je niet meert dient. Laat alles los wat je blokkeert, mensen, situaties, het verleden dat je tegenhoudt. Focus je alleen nog op de mensen en zaken die jou helpen je levensdoel te realiseren.

Ga niet in een slachtofferrol zitten van de belemmerende en beperkende gedachten en overtuigingen, de verhalen die je jezelf verteld. Zo van ‘Ik sta nog niet in mijn kracht, want dit en dat is er in mijn jeugd gebeurd’, ‘ik heb een lage eigenwaarde want ik had een dominante partner’. Of ‘mensen die mij steeds onderuit halen’. Dat soort verhalen. Vertel jezelf een nieuw verhaal. Het zijn niet anderen mensen die je uit je kracht halen, je doet alles zelf. Je hebt altijd een keuze.

De 9 staat ook voor zielswerk en wijsheid. Richt je op een hoger doel om anderen te inspireren met je compassie voor de mensheid. Je bent in je element wanneer je anderen inspireert door je voorbeeld, niet door wat je zegt.   Je kunt een enorm succesvolle ondernemer zijn als je iets doet waar je een passie voor hebt. Vooral als leraar, adviseur, consultant, coach, counselor of therapeut. Het werk kiezen dat betekenis voor je heeft, anders voel je je verloren of leeg. Wanneer je je energie optimaliseert, ben je goed in mensen begeleiden naar verandering en transformatie.
Saturnus staat met Venus en Mars in de Waterman en helpt je om orde te scheppen en verantwoordelijkheid te nemen. Met Mars om in actie te komen. Venus en Mars maken een vierkant naar Uranus en kan voor een plotselinge verandering zorgen op relaties zowel privé als zakelijk.

De Volle maan in Maagd in verbinding met Pluto en de Noordelijke Maansknoop vormen een vlieger. Het T-vierkant met de Zwarte Maan zorgt voor spanning. De invloed van Pluto helpt je om je schaduwkanten aan het licht te brengen en dwingt je om te transformeren.

Mercurius staat nu conjunct Jupiter in Vissen, dit is een feel good-transit. Optimisme, en een positieve kijk op dingen. Je kunt nu groot denken, dingen in breder verband zien, het grote plaatje zien. Met een blik op de toekomst.
Dit is een gunstige transit, vooral voor allerlei zakelijke en commerciële activiteiten. Het is geweldig om met ideeën voor bedrijfsuitbreiding te komen, omdat je nu een duidelijker beeld van de toekomst hebt. Dit is een heel goed moment om plannen voor de lange termijn te maken. Omgang met buitenlanders, reizen, allerlei internationale ondernemingen worden ook benadrukt en kunnen nieuwe horizonten openen. Juridische zaken zouden nu vlot moeten verlopen.

Deze periode is gunstig voor de communicatie. Je zult waarschijnlijk goed nieuws horen waar je blij van wordt, iets waardoor je dingen vanuit een ander perspectief zal gaan zien.

Het is een goede tijd om te onderhandelen, promotiewerk te doen, lange termijn ideeën te bespreken, te publiceren. Deze periode leent zich uitstekend voor leren, lesgeven, schrijven.
Een minpunt is daarbij teveel praten.

Mercurius sextiel Uranus zorgt ervoor dat je hele mooie ideeën en ingevingen kunt krijgen en heel geïnspireerd kunt zijn over bepaalde vernieuwende ideeën.

Dit alles helpt je om het werk te doen wat nodig is om je levensdoel te realiseren.

Happy Full Moon!

Mary van Belzen
 
Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀