De Volle maan staat op 20 oktober om 16:57 uur op 27.26 graden in het sterrenbeeld Ram.
En is het tijd om dingen af te sluiten en los te laten.

De volle maan maakt je bewust van je diepe verlangens. Wat is jouw wens? Waar laat jij je nog beperken om je wensen in vervulling te laten gaan?M
Met de volle maan in Ram dan ga je op zoek naar onafhankelijkheid, vrijheid, moed, zelfvertrouwen, passie, je eigen identiteit. Ram is verbonden met daadkracht en assertiviteit. Met 23 graden in de numerologie en opgeteld tot het getal 5 komt de vrijheid op de voorgrond te staan.

Dit is het moment om knopen door te hakken. Het kiezen van een nieuwe richting.

Er is moed voor nodig om voor jezelf te kiezen en  je eigen weg te gaan. Het is de bedoeling dat je met vol vertrouwen je eigen pad gaat lopen. En de vrijheid nemen om je eigen keuzes te maken.

Laat je niet afleiden door wat anderen vinden. Laat niets of iemand je tegenhouden.

Zon staat in Weegschaal tegenover de Maan in Ram. Er kan een strijd zijn tussen behoud van je individualiteit en je vrijheid en het gevoel je te moeten opofferen voor de ander, bijvoorbeeld je partner. Het gevoel veel in te moeten leveren in een relatie. Ga jij jou eigen weg of ga je doen wat jij denkt dat anderen willen dat je doet?

Je ontdekt dat je relatie pas werkelijk goed kan zijn als je volledig in je eigen kracht staat. Pas als je goed in je vel komt te zitten, trek je de juiste liefdespartner aan.

Je hebt een levensmissie. Je hebt niet voor niets je talenten gekregen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?
Het gaat dus om loslaten van patronen, van situaties of van mensen die niet meer bij je passen.

Waar doe je jezelf tekort? En ga kijken, is dit nog wat ik wil? Belemmert mij dit om mijn pad te lopen?

Ram staat voor jouw drive om je leven vorm te geven op de manier zoals jij dat graag wilt.
Blijf niet hangen in bestaande situaties. Maar kies ervoor om een betere en een mooiere toekomst voor jezelf te creëren.

Pluto staat in een verbinding met de Zon en de Maan en kan olie op het vuur gooien waardoor er meer druk op bepaalde situaties komt te staan. Het haalt de onderste steen boven naar waar gekeken moet worden. Waar probeer je controle te houden op anderen? Of waar geef jij de macht uit handen? Je hebt nu kracht om je leven opnieuw vorm te geven.

Wat ga jij met deze passie en daadkracht doen?

Heb de moed om je grootste doelen werkelijkheid te laten worden.

Volg wat jou inspireert, waar jij enthousiast van word, waar je energie van krijgt en kies voor het leven waarvoor je geboren bent.

Ik wens je een mooie volle Maan!

Mary  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

Tot gauw!

Mary van Belzen
Astrologisch Business coach

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀