De Volle Maan in Ram op 16 graden op 9 oktober om 22:54 uur. De voorspelling is voor alle sterrenbeelden. De Volle maan is altijd een moment van voltooiing en loslaten. Op 16 graden in de Ram dit is waar de Volle Maan helderheid geeft om iets over jezelf te begrijpen op deze graad in je geboortehoroscoop.

Dus je kijkt naar het huis waar de Maan in staat op 16:32 graden. Ram is de pionier en laat zien op welk gebied je de moed, lef, durf mag laten zien en het zelfvertrouwen om een keuze te maken, los te laten wat niet meer bij je past en te doen waarvoor je bent gekomen.

De Maan staat conjunct Cheiron retrograde. Cheiron staat voor de healer. Retrograde betekent dat er dingen zijn die je gaat begrijpen van jezelf, in een nieuw licht gaat zien, dingen waar je al aan gewerkt hebt maar nog niet erkend hebt. De maan staat voor je angsten en kan je nu je zelfbeeld en zelfvertrouwen helen. De volle maan brengt je in contact met iets wat je nodig hebt of wilt. Iets wat je emotionele voldoening geeft of verband houd met wie je bent.

De Maan staat op 16 graden en reduceert naar het getal 7. De zeven staat voor de wijze raadgever, voor zowel analyseren en intuïtie, voor inspiratie, en een time-out nemen. Het getal 7 is verbonden met intuïtie, de hemel en de kosmos. Het nodigt uit om naar binnen te gaan, je kunt mooie inzichten en krijgen van waaruit je de juiste keuzes kunt maken.

Volle maan op 9 oktober is een dag om uit te rusten, lezen, slapen, te luisteren naar je intuïtie. Zon staat opposiet Cheiron en staat de Maan conjunct Cheiron dat verdiept je verlangen naar liefde, zodat je op een diepgaande manier kunt helen.

De zon is conjunct Venus en staat in een viervoud opposiet Maan conjunct Cheiron, dit staat ook voor liefde, schoonheid, plezier, harmonie. Voor overvloed en vreugde. Tijd om ontspannende en leuke dingen te doen. Zoals je huis decoreren of gewoon een leuke tijd hebben.

De Zon en Venus in Weegschaal vormen een grote driehoek met Saturnus in Waterman, Mars in Tweelingen. Mars, Saturnus en Zon staan voor leiderschap en je levensdoel.  Deze grote driehoek creëert een vloeiend verloop, inspiratie en stimuleert je zelfvertrouwen op de meest positieve manier, het geeft je energie en verantwoordelijkheidsgevoel.

Mars zet je aan tot actie. Je hebt veel levenslust, passie, energie om je aan een project te wijden. De grote driehoek in de beweeglijke tekens Weegschaal, Tweelingen, Waterman zet je aan tot beweging. Het geeft je een helikopterview, je hebt een compleet overzicht op een situatie. Dus je kunt jezelf losmaken van verhalen, overtuigingen.

Met deze grote lucht driehoek kun je jezelf upliften van emotionele kwesties en een kalm, objectief en helder perspectief krijgen. Door te observeren en analyseren.Je kunt beslissingen maken vanuit een nieuw zelfbewustzijn.

De Maan staat sextiel Mars, Mars is de heerser van Ram en geeft een grote focus en richting en wakkert de Ram-energie aan. Je voelt je aangespoord, enthousiast, klaar om aan de slag te gaan. En actie is een van de sleutelwoorden van de periode waar we in zitten.

Neptunus vierkant Mars is het goed om wat extra tijd te nemen om uit te rusten, dezelfde boodschap van het getal 7 van de graden van de Volle Maan. Elke spanning die je voelt in je leven heeft een oorzaak, die naar voren komt als je de rust neemt. Neptunus vierkant Mars is de juiste energie voor geïnspireerde actie en creatieve projecten.

Mercurius driehoek Pluto geeft je de behoefte om diep in een onderwerp te duiken, onderzoek te doen. Pluto is heel intuïtief en gaat over bekrachtigen door te kijken naar wat waarheid is en door loslaten. Als je gehecht bent aan het verleden waarin je gekwetst bent, je slachtoffer voelt.

Als je gelooft wat je denkt vanuit een gezichtspunt van wat je in het verleden is overkomen en je ze denkt ’ik ben een slachtoffer want dit en dat is me overkomen’ dan ben je op de een of ander manier niet vrij. En de Ram zegt nee, laten we de koorden doorknippen. Ram geeft je het zelfvertrouwen om vooruit te gaan, de Ram geeft je de moed. Ram is dat vuurteken van snelle beweging, geen stagnatie.

De ziel kijkt vanuit een perspectief van eenheid, niet van wij en jullie. Alles wat je buiten jezelf ziet is al gemanifesteerd is het verleden, alles wat je voelt van binnen is het heden. Luister naar wat je zegt en doet vanuit het heden, niet vanuit het verleden. Mars brengt je in het moment van het nu.

Saturnus maakt een vierkant met Uranus op 4 oktober. Dit is de vierde keer dat deze planeten een vierkant maken en de rest van 2022 zal deze invloed gelden. Het is een twee jarige transit waar we mee te maken hebben.

Wanneer deze planeten in een vierkant staan creëert het een spanning die moet worden opgelost door actie. De spanningen tussen Saturnus (beperkingen) en Uranus (vrijheid)manifesteren zich op allerlei manieren in ons leven. Daaronder zit het gevangen gevoel, de enige uitweg is verandering, maar het is eng, ongemakkelijk en onzeker. Een spanning die gaat over ontdekken, op een vrijheidszoektocht gaan, op zoek naar je innerlijke vuur.

Saturnus symboliseert vooruitgang die langzaam gaat. Hij is methodisch, met geduld, grondig en geaard. Er is beperking want het is nodig grenzen te stellen en verantwoordelijkheid. Saturnus representeert het verleden. Uranus representeert de toekomst. Het beweegt snel, het houd de geest in, vrijheid, inspiratie, zielsgroep verbindingen. Doorbraken, revolutie, verkennen.

Uranus staat voor nieuwe uitvindingen en in de toekomst kijken. Saturnus is praktisch en langzaam, Uranus is leergierig en snel. Saturnus vierkant Uranus vraagt om je inspiratie als je innerlijke geleidingssysteem te gaan herkennen en het in de praktijk te brengen. Beschouw dit vierkant als een grote verschuiving niet om je angst in te boezemen maar je te helpen bij uitdagingen.

Saturnus vierkant Uranus wekt spontaniteit en creativiteit op, het vermogen om je creativiteit te benutten. Het loslaten van innerlijke spanning, en traditionele waarden uit het verleden los te laten, en het nieuwe, het ongebruikelijke, de toekomst te verwelkomen.

Je verlangen naar onafhankelijkheid is nu sterker en tegelijk ook je verantwoordelijkheidsgevoel. Dat betekent dat vrijheid en verantwoordelijk-heid samenkomen. Je voelt je bevrijdt en beperkt. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen geluk, door moeilijke keuzes te maken word je leven makkelijk.

Mercurius is uit zijn retrograde, het is de tijd om de ideeën en plannen die je tijdens de retrograde periode hebt gemaakt tot uitvoering te brengen. Mars in Tweelingen nodigt uit om in beweging te komen en de juiste stappen te zetten.

Het is nu de tijd om in actie te komen.

Je hebt een unieke levensopdracht, en die opdracht mag jij in de wereld zetten.

We zitten in een verandering van tijdperk. De mate van onzekerheid is groter dan ooit. Dit vraagt meer dan alleen een standaard verander aanpak, het vraagt om een persoonlijke transformatie, en daarmee ontstaat de transformatie in je bedrijf.

De astrologie leert jou wie je ten diepste bent en hoe je jouw volle potentieel leeft. Onmisbaar voor als je wilt transformeren en een high-level business wilt creëren.

Meld je hier aan voor een gratis strategiegesprek om te bespreken of de Astrologische Businesscoaching bij je past.

Op een high-level bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence

  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀