De Volle maan op 24 april om 1:49 uur op 4:18 graden in Schorpioen.

Schorpioen is een waterteken en het waterelement staat voor emoties. Deze Volle maan zal intense emotionele sfeer met zich meebrengen. Het onderzoeken van gebeurtenissen uit het verleden en hoe je trouw kunt blijven aan jezelf  zijn thema’s die nu een rol gaan spelen.

 

Wat deze Volle Maan zo krachtig maakt is dat de Maan een t-square maakt met de heerser van Schorpioen, Pluto. En er gebeurt al veel deze maand met de zon eclips en Jupiter conjunct Uranus, en Mercurius retrograde.

 

Dit is een belangrijk moment voor transformatie. Pluto staat voor Transformatie. Je vermogen om los te laten en het nieuwe te verwelkomen word op dit moment echt versterkt. Je ontdekt dingen die je je waarschijnlijk niet realiseerde of intuïtief aanvoelde worden nu bevestigd

 

Vervolgens zal Mars conjunct Neptunus gaan staan en aan het einde van de maand gaat Mars naar het teken Ram. Dus is er veel vastberadenheid om dingen bloot te leggen en om de diepte in te gaan en dingen onder ogen te zien die je eerder misschien niet wilde zien.

 

De angsten aan te pakken en de moed  hebben om voorbij je angsten te gaan. Schorpioen gaat over leven en dood en transformatie. Dit is het moment waarop je als een feniks uit je as herrijst en ontdekt hoe sterk je bent. En je nooit zult opgeven en te kracht weer terug neemt.

 

Pluto staat voor macht en onmacht. Geef je je macht uit handen aan een andere persoon dan heb jij de macht om dat te stoppen. Dit is het moment om dat op nieuw te herkennen. Met Zon en Maan vierkant Pluto is het een tijd om te vergeven, en het verleden voorbij laten gaan en zaken af te ronden.

 

De Volle maan staat voor het eindes. Met de Maan vierkant Pluto kun je echt af stemmen op je intuïtie. Je vermogen om mensen en situaties te lezen word enorm versterkt. Je wordt aan het stuur gezet. Schorpioen intensiveert de energie en de Volle Maan intensiveert de energie.

 

Dus tijdens deze transformatie ben je in staat om te blijven stromen op de rivier van het leven. Wetende dat als je iets uitdagends ervaart op dit moment, zoals macht en onmacht of controle issues,  dat je je niet laat manipuleren.

 

Er i veel verandering en herstel, dus dit is een goed moment op dingen los te laten die je tegenhielden. Om te groeien en je te richten op wat er nu voor je ligt in plaats van terug te kijken.  

 

En dat is er Mars sextiel Jupiter en Uranus en dat is de conjunctie die op dit oment actief is. De belangrijkste samenstand van dit jaar waarin we losbreken. En Jupiter de planeet van expansie en vreugde. Zie je het grotere doel, en de motivatie hebben om vooruit te gaan en het verlangen om te focussen op succesvolle resultaten.

 

Er is heel veel energie van vrijheid. Loslaten, initiatief nemen naar de toekomst door aanwezig te zijn in het moment en niet achterom kijken. Het gaat om betroken te zijn, om betrokken te zijn bij je business, bij je relaties, in gezondheid in innerlijke vrede in de omgeving. Om de leiding te nemen.

 

Met Mars sextiel Uranus, dit is snelbewegende energie, dit is de energie van onafhankelijkheid, om je instinct te gebruiken om jezelf te bevrijden. En je voor te bereiden op verrassende ontwikkelingen en het ongewone toe te staan. Je authentieke zelf te laten zien.

 

En met Mercurius retrograde in Ram, je nar binnen richt en sta je zelf toe om mondeling en in geschreven vorm uit te drukken op een heel directe manier. Dus stem je af op wat de impact van wat je woorden zijn. Dit is een doorbraakmoment voor ons allemaal om jezelf volledig te laten zien. Als je op komt dagen, als je aanwezig bent voel je je veel meer verbonden, veel meer in controle. Veel beter in staat om met alles om te gaan. Niet bang voor wat er ook verschijnt.

 

Je gebruikt die diepe schorpioen energie om alles bloot te leggen wat er moet worden ontdekt zodat je vooruit kunt komen.

 

Het is ook een goede tijd om je eigen blauwdruk te kennen, waarmee je bent geboren. Met de Astro-coaching ontdek je wat jouw unieke gaven zijn waarmee je je kunt onderscheiden op de markt en hoe jij betere resultaten uit je bedrijf haalt. De Astrologie is het meest waardevolle gereedschap voor persoonlijke en zakelijke groei.

Het is ook een goede tijd om je eigen blauwdruk te kennen, waarmee je bent geboren. Met de Astro-coaching ontdek je wat jouw unieke gaven zijn waarmee je je kunt onderscheiden op de markt en hoe jij betere resultaten uit je bedrijf haalt.

De Astrologie is het meest waardevolle gereedschap voor persoonlijke en zakelijke groei.

Als je meer wil weten over wat de mogelijkheden zijn voor astro-coaching:


Plan hier een gratis strategiegesprek in


Mary


Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin