VOLLE MAAN IN TWEELINGEN 19 december om 5.37 uur.De volle maan gaat over voltooing, over dingen beëindigen en loslaten. De invloed duurt 2 weken.

De invloed van deze volle maan in Tweelingen zorgt voor beweging. Tweeling wil het liefst er op uit, wil afwisseling van bezigheid, omgeving en contacten.

Het geeft behoefte aan verbinding en uitwisseling. Je bent nieuwsgierig en op zoek naar informatie om dingen te begrijpen.

Met de Zwarte Maan in Tweelingen wil je écht contact op zielsniveau, zonder oordeel en begrijp je de betekenis achter de woorden.

Met de invloed van de Zon in Boogschutter kunnen feiten en logica je helpen om antwoorden te vinden op de diepere betekenis van dingen.

De volle Maan maakt een mooie verbinding met de geluksplaneet Jupiter en geeft een positieve boost. Je kunt meer tijd vrijmaken voor wandelingen in de natuur en inhoudelijke gesprekken.

De sfeer is optimistisch. Je kunt je werk uitbreiden en gemotiveerd aan je plannen werken.

Mercurius in verbinding met Uranus in Stier geeft vernieuwende ideeen hoe je als zelfstandige voor inkomen kunt zorgen.

Venus retrograde: relaties en financiën herzien.
Venus retrograde op 26 graden Steenbok conjunct Pluto op dezelfde dag als deze Volle Maan, de kans om tot eind januari je prioriteiten te herzien.

De invloed van Venus retrograde zal vooral op het gebied van liefde, relaties en financiën te merken zijn.

Confrontaties met wat niet werkt in je relaties, financiën, carrières, zakelijke praktijken en meer komen eraan. Er kan afstand in je relatie ontstaan. Onderzoek of de relatie aan je behoefte voldoet of dat je alleen je pad verder wil vervolgen. Een evaluatie gesprek kan een exit gesprek worden. Je kunt op een andere manier je geld verdienen.

Op een groter niveau schijnt dit een licht op wat niet werkt in de overheid, de grote bedrijven, tradities en patriarchale instellingen en dogma’s. Het is tijd voor verandering!

Zelfreflectie is de sleutel. Kijk waar je in tekort schiet met wat gemakkelijk, vertrouwd, veilig, zeker is of van je wordt verwacht – versus Leven vanuit de waarheid van je Hart.Tip: Start De 10 stappen Soul Challenge. 5 maanden voor jou, met de inzichten die de spirituele astrologie je geven over je aangeboren talenten en gaven. Lees alles hier.  

Mary van Belzen,

Astrologisch Business coach
 
Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀