VOLLE MAAN in Vissen 21 september – Astrologie updates – tijd om op te schonen


VOLLE MAAN  in Vissen 21 september – Astrologie updates – tijd om op te schonen  

Zo gebruik je de kracht van de Volle Maan

De Volle Maan staat in het teken Vissen. Je hoeft geen Vissen te zijn om de invloed van de volle maan te merken. Ook als je geen Vissen bent, dan is deze invloed voor jou van toepassing. Het is het levensgebied wat geraakt wordt in je geboortehoroscoop. En we hebben allemaal ergens Vissen in onze horoscoop staan. En deze Volle Maan staat op 28 graden Vissen om 01:54 uur

De Volle Maan symboliseert een keerpunt en loslaten.
Dit is een tijd om je bevrijden, van loslaten om ruimte te maken voor geweldige nieuwe dingen. Vissen gaat over nieuw bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde. Wij zijn allemaal één, maar ook wat verborgen is wat geheim is. Wat er achter de schermen speelt, wat er onbewust is.

Het is een intense volle maan. De uitwerking merk je ongeveer twee dagen ervoor en twee dagen erna. Met de Maan in Vissen en de Zon in Maagd de invloed gebeurt in twee levensgebieden in je horoscoop. Je kunt nu veel nadenken en piekeren over emoties die je dwars zitten.

Vissen is een heel intuïtief teken, het teken van verbeeldingskracht, het heeft geen grenzen. Het heeft geen grenzen voor jouw verbeelding. Het is grenzeloos, het gaat over het verkennen van het ongeziene het onwetende, andere dimensies

De Maan heeft invloed op onze emoties, er zijn nu meer emoties dan normaal. Wat zich kan uiten als verdriet of somberheid, of je naar binnenkeren. Het beste is dan om even pas op de plaats te maken, jezelf terugtrekken. Even geen mensen om je heen. Mediteren of naar muziek luisteren.

Volle Maan staat conjunct dus samen met Neptunus het is een tijd om je af te stemmen op het geestelijke leven  en je te verbinden met de bron. En het volgen van je intuïtie.

Volle Maan staat opposiet de oorlogsplaneet Mars, er kunnen conflicten zijn, je kunt ongeduldig en snel geïrriteerd zijn. Met Mercurius vierkant Pluto kunnen gesprekken confronterend zijn waarin manipulatie wordt ingezet uit angst voor verlies van controle.

De Maan staat sextiel met de transformatie planeet Pluto. Loop je nog rond met een muur van boosheid of een muur van angst? Emoties, vanuit je verleden die diep verborgen in jouw onderbewustzijn liggen, kunnen nu naar boven komen. Zoals binding en verlatingsangst of angst voor verlies van je werk, huis of je relatie.

Welke oude programma’s ben je nog aan het afdraaien? Je kunt nu oude emoties loslaten. En psychische ballast opruimen. Tijd om op te schonen, voor updates om oude bestanden te verwijderen zodat het oude plaats maakt voor het nieuwe en jij weer in de flow komt.

Pluto haalt oude angsten naar boven en zorgt voor een transformatie. Je kunt je nu bewust worden van je blinde vlekken zodat patronen doorbroken kunnen worden en emoties verwerkt kunnen worden.

Heb je jezelf teveel weggecijfert en opgeofferd en heb je het gevoel dat je te weinig terug krijgt? Zoek je steeds naar liefde en erkenning die je hebt gemist van een van je ouders en projecteer je dat onbewust op je partner? Dan is het misschien tijd dat je daar echt tiijd voor gaat nemen om daar naar te kijken en oude wonden gaat helen.

En jezelf gaat geven wat je hebt gemist, vanuit eigenliefde. Jezelf gaat erkennen, dat je liever voor jezelf bent, goed voor jezelf gaat zorgen, jezelf dingen gaat gunnen. Liefde begint bij jezelf.

De liefdesplaneet Venus staat opposiet dus recht tegenover Uranus dit kan veel spanningen in relaties geven en onverwachte situaties geven waarin je banden wil verbreken. De botsingen in relaties kunnen je wakker schudden en je aan het denken zetten. Wat wil je in het leven? Waar kies je voor?

De Zon in Maagd staat samen, dus conjunct de oorlogsplaneet Mars en vraagt je om actie te ondernemen en problemen praktisch aan te pakken. Om uit de slachtofferrol te stappen en de regie over je eigen leven te nemen.

  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

Tot gauw!

Mary van Belzen
Astrologisch Business coach

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀