Volle Maan in Waterman 22 augustus: Bepaal nu jouw toekomst


Volle Maan in Waterman 22 augustus op 29.37 graden. De invloed van deze Volle Maan duurt 2 weken tot de nieuwe Maan in Maagd van 7 september.
Je hoeft geen Waterman te zijn om deze invloed te merken, de Waterman invloed gebeurt ergens in jouw geboortehoroscoop, je hebt alle 12 sterrenbeelden en 12 levensgebieden in je horoscoop en de nieuwe maan heeft persoonlijk invloed op jou.

Dit is de tweede Volle Maan in Waterman en dat betekent dat de thema’s die met dit sterrenbeeld verbonden zijn echt om aandacht vragen. De Volle Maan in Waterman vergroot je behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid.   Dit gebeurt in het tijdperk waar we naar toe onderweg zijn, het Waterman tijdperk. Er is veel gaande, Uranus is de heerser van Waterman, er is een sterke drang naar vernieuwing, en dingen over een andere boeg willen gooien.   Uranus zet je er toe aan om je eigen weg te gaan. Je kunt het gevoel hebben dat bepaalde dingen in je leven niet langer hetzelfde kunnen blijven, dat je verandering wilt. De grote vraag is: doe jij wat je omgeving van jou verwacht? Of kies je ervoor om jouw hart en intuïtie te volgen?   Uranus heeft nu veel invloed en kan voor de nodige onrust zorgen. De planeet loopt retrograde, waardoor de uitwerking vooral gericht is op je innerlijk. Er is een sterke drang naar vernieuwing, luister naar je intuïtie en je ingevingen deze wijzen jou de weg.   Doorbraken, nieuwe ontdekkingen en een nieuw toekomstperspectief doen zich voor.  De volle Maan is conjunct Jupiter retrograde en dat maakt het heel positief en vergroot je spirituele groei, je kunt je meer bewust worden wie je bent en wat je levensmissie is. Maar ook wat je blokkades zijn. Met Uranus retrograde van 20 augustus tot en met 18 januari gaat het erom vrijheid in jezelf te ervaren.
Jupiter geeft blijheid, alles wordt vergroot. Meer vreugde, meer optimisme, meer overvloed het is echt een opwindende periode.

We hebben Zon in leeuw en Jupiter conjunct de Maan wat veel zelfvertrouwen geeft, leiderschap en kracht en een vertrouwen op innerlijke wijsheid.

Er is veel vuur dus je krijgt een boost in je persoonlijke energie, een boost in je materiële en spirituele groei in je leven, Jupiter brengt  veel geluk en succes.

Jupiter is de planeet van vreugde, dus waar je je nu op focust, waar je je op afstemt zal groter worden. Het zal zich uitbreiden, het zal groeien. Het helpt om voorbij de grenzen te gaan.

De Waterman invloed laat je voorbij de horizon kijken. Dit is het moment om te kijken naar hoe jij je toekomst wil vormgeven. Hoe wil je leven? Wat zijn je idealen? Wat wil je neerzetten in deze wereld? In deze periode kun je blijvende resultaten boeken. Doe dit op een grote manier.

Met Mars driehoek Uranus in de aardetekens, kun je resoluut een besluit nemen en je eigen weg inslaan, de veranderingen en doorbraken hebben een effect op de langere termijn.

De mooie verbinding van Venus driehoek retrograde Saturnus geeft de kans om relaties te bestendigen en financiële stabiliteit te creëren. 22 is samengesteld het getal 4 staat voor de meesterbouwer, en kun je de komende tijd een heel nieuw en stevig fundament onder jouw leven of bedrijf leggen.   Volle maan op 29 graden is samengesteld 11 en dat betekent dat er een energetische poort opent. Je kunt een hoger bewustzijn bereiken als je bepaalde stappen zet.   De zon staat nu in Leeuw. Waar in je leven zet je jezelf nog niet centraal en handel je nog niet vanuit je persoonlijk leiderschap?

Op welk gebied neem je nog niet de regie? Bij wie of in welke situatie is gelijkwaardigheid nog niet genoeg aanwezig?

En welke belemmerende gedachten en overtuigingen kun je loslaten om gelijkwaardigheid en vrijheid te creëren in jou doen en laten?   Wanneer je eerst voor jezelf kiest en leeft vanuit je hart kun je een inspirerend voorbeeld voor anderen zijn. En iets voor de wereld betekenen. En gaan leven en werken vanuit het waterman principe van vrijheid, gelijkheid, broederschap.   Ik hoop dat dit je helpt om verder te groeien in je leven en business.

Mary van Belzen

 


 

Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

Tot gauw!

Mary van Belzen
Astrologisch Business coach

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀