Volle maan op 16 april in Weegschaal: Tijd om de balans op te maken

De volle maan op zaterdag 16 april staat in Weegschaal om 20.55 uur op 26 graden.

Weegschaal gaat over de balans.

Waar doe je meer van of minder van, met wie wil je meer of minder tijd doorbrengen. Waar je je op dient te focussen waar je niet op dient je focussen. Wat er moet verdwijnen uit je leven om harmonie en balans te krijgen.

Weegschaal gaat over relaties, harmonie, rechtvaardigheid alles wat te maken heeft met schoonheid, kunst en vrede. Creativiteit, liefde, romantiek. Daten, samenwerken, counseling en adviseren.

Elke Volle Maan heeft haar eigen Thema. Elke Volle Maan in Weegschaal is een kans om je te verplaatsen in andere mensen. En begrijpen waar zij vandaan komen. Deze Volle Maan helpt je om bewust te worden van je relaties. Het helpt om elkaar beter te leren begrijpen. Ook van alles wat je projecteert op anderen. Dingen waar je niet bewust van was. Het helpt om compassie te hebben.

De Zon staat in het teken ram en gaat over de ik gerichtheid tegenover het teken weegschaal de wij gerichtheid. Het gaat erom dat je gaat kijken van wie wel en wie niet.

Wie neem je mee en wie laat je achter. Bij wie kan je echt jezelf zijn. Als je niet met die relatie resoneert is het gewoon niet de bedoeling dat die relatie wordt voortgezet. Het kan een intieme relatie zijn, een zakenrelatie, een werkrelatie, een familierelatie, collega of vriendschapsrelatie. Misschien ben je bepaalde mensen ontgroeid en zit op een ander level dan dat zij zitten en is het tijd om afscheid te nemen.

Welke relaties versterken jou, tillen jou op. Welke relaties zorgen ervoor dat je steeds spanningen ervaart. En maak dan een keuze wat je met die relatie wil.
De Zon en de Maan staan beide vierkant Pluto op 28 graden in Steenbok. Dat creëert een krachtig T-square. Dit zijn allen hoofdtekens van actie en een nieuw begin.

Pluto gaat over verandering en activeert een transformatie. Pluto laat je dingen zien waar je je niet van bewust bent. Motivaties, patronen, gewoonten, gedachten en situaties. Je kunt er niet van weglopen van datgene wat je eerder niet onder ogen wilde zien.

Je wordt getest op je bereidheid om dingen op te schonen, echt te veranderen. Je ziet nu heel duidelijk waar je uit balans bent. Deze Volle maan geeft je een geweldige kans om een situatie te zuiveren. Aan dingen waar je aan gehecht bent geraakt; je denken raakt gehecht, je hart verbindt zich vanuit gevoel.

De vraag is: hak je knopen door en maak je keuzes voor jezelf? Of pas je je liever aan, om het anderen naar de zin te maken?

Het is een periode waarin je het evenwicht in jezelf en je leven vind. Je trekt je minder aan van de mening van anderen. Je kunt merken dat je een bepaalde druk voelt om veranderingen door te voeren in je leven en belangrijke beslissingen te nemen.

Zodat jij je droomleven kan creëren en bezig te zijn met jouw unieke gaven.


Happy Full Moon!

Mary van Belzen


Als je benieuwd bent naar wat deze maancyclus voor jou in petto heeft, probeer dan onderstaande horoscoop reading eens.

  Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀