Veel mensen die gaan ondernemen voelen zich onzeker. Dat zie ik heel vaak bij coaches: hun zelfvertrouwen is niet groot genoeg, waardoor ze geen klanten aantrekken.

Een van de belangrijkste stappen die ik ze laat zetten, is ze laten zien wat hun unieke gave is en hun marketing boodschap te kiezen.
Je inkomen dus je overleven staat op het spel.

Om echt te leven van je praktijk is het cruciaal om hem als een echte onderneming te gaan runnen.

Het kunnen omgaan met emoties bepaalt je succes. Dit maakt dat je tegenslag doorstaat, dat je onder alle omstandigheden vertrouwen houdt.

Vertrouwen is een proces.

Je zelfvertrouwen opbouwen vraagt om zelfkennis, eigenliefde, consistentie, actie, steeds opnieuw moedige stappen zetten omdat je weet dat dat nodig is voor je bedrijf.

Angst of liefde?

Dat is de keuze die je kunt maken. Waar kies jij voor? Angst is in onze maatschappij een hele grote factor die je klein kan houden, maar alleen als je daarvoor kiest.

Kiezen voor liefde is de sleutel! Dat je voor liefde kiest (ook als je je boos of bang voelt) door je gedachten te onderzoeken en je te concentreren waar je dankbaar voor bent. Het zit hem in de manier waarop je over jezelf denkt. Door je goed te voelen over jezelf en anderen ongeacht de omstandigheden zul je overvloed en succes ervaren.

Ook al is dit misschien op een andere manier dan je eerst gedacht had, maar op een manier die uiteindelijk veel beter blijkt te zijn…

Door liefdevol naar jezelf en naar anderen te zijn, bepaal je de koers die je gaat. Kleine stappen zetten maken een groot verschil, zeker wanneer steeds meer mensen met hun bedrijf vanuit liefde gaan opereren. Met hun bedrijf een positieve impact willen maken in de wereld en die dienend kunnen en willen zijn vanuit een groter geheel.

Durf voor liefde te gaan Durf er maar voor te gaan. Zet jouw eigen liefde maar in de wereld en durf vanuit die liefde jouw leidende rol in te nemen. Je zult merken, dat steeds meer mensen je zullen gaan volgen.
Ik geloof dat astrologie een van de krachtigste en leukste manieren is om jezelf te begrijpen! Je geboortehoroscoop met je blauwdruk waarin jouw unieke pad beschreven staat.
Er is een route voor je uitgestippeld. Door het pad te volgen krijg je het vertrouwen, plezier en vrijheid.

Hoe zou het voor jou zijn, als je nog voor de zomer start met Astro Coaching waarin jij de belangrijkste bouwstenen krijgt om de stappen te zetten richting jouw purpose?

Waarin je helderheid krijgt op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaat werken. Waardoor je business een enorme boost krijgt. Ik geef je namelijk de sleutels voor je zielskwaliteiten en hoe je die in kan zetten, waardoor je meer voldoening krijgt in je werk.

Ik geef in de Astro Coaching hele nieuwe, unieke astrologische kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, en leer je ondernemersvaardigheden en ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je bedrijf vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.


Hoe zou dat jou veranderen? En je bedrijf?

Vanaf nu kun je instappen in mijn programma De 10 Stappen Soul Challenge Dat is een coachingsprogramma van vijf maanden, speciaal voor coaches en therapeuten. Je krijg 1-op-1 coaching en advies van mij persoonlijk.

Meer weten? Stuur me een reply op deze blog.

Op een bloeiend bedrijf,

Mary van Belzen

  Is dit interessant voor je? Vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀