Wil jij een succesvolle business met betekenis waarmee je levens veranderd én goed verdient?

Voordat je kunt bepalen of hulp van een spirituele business coach de juiste stap voor je is, gaan we eerst kijken wat een spirituele business coach precies is. Wat maakt deze coaches anders of vergelijkbaar met life coaches en reguliere business coaches?  

Wat is spirituele business coaching?

Spirituele business coaching kan bedrijven en levens transformeren. Het helpt ondernemers om hun missie te vinden en om blokkades die hen tegenhouden te ontdekken en doorbreken, en hun financiën en business verbeteren.

Wat is een spirituele business coach? …

Een spirituele business coach is iemand die je helpt contact te maken met wie je echt bent.

Voor de ondernemers die open staan voor spiritualiteit, kan een spirituele business coach je heel veel opleveren. Bij iedere sessie helpt de spirituele business coach om de rust in jezelf terug te vinden en om je bedrijf op weg te helpen om te slagen in de missie waarvoor je bedrijf echt bedoeld is.

Hij of zij werkt met je mee om je leven en business te veranderen, regisseren, navigeren, je verborgen talenten te ontdekken, stappen naar je doelen te zetten, je dromen te bereiken, beperkende overtuigingen te doorbreken.

Bij spirituele business coaches en klanten is er een verlangen om dieper te gaan dan alleen cijfers en taken. Naast het focussen op tastbare doelen, krijgen ondernemers een dieper begrip van zichzelf en meer verbinding met een diepere laag in zichzelf.

Spirituele business coaching combineert spiritualiteit met de traditionele business coaching. Door een holistische aanpak van ondernemen kijkt een spiritueel business coach niet alléén naar de concrete zaken. Hij/zij werkt vanuit het principe zo binnen zo buiten, dus van binnen naar buiten, dus zal hij/zij in de eerste instantie niet beginnen met financiële doelen, strategieën en zichtbaarheid, maar eerst kijken naar wie jij bent en wat je in huis hebt.

Een spirituele coach zal klanten begeleiden om innerlijke rust, vrede, geluk en harmonie te vinden, terwijl de coach hen ondersteunt tijdens de zoektocht naar hun eigen gevoel van voldoening.


Waarmee kan een spirituele business coach helpen?

Mensen kiezen voor verschillende persoonlijke redenen om met een spirituele business coach te werken. Enkele van de belangrijkste gebieden waarop spirituele business coaches vaak met klanten werken:


·         Oordelen en negatieve zelfpraat loslaten  
·        Overstappen naar een positieve mindset  
·         Inzicht krijgen in jouw ware levensdoel  
·         Een start maken met jouw eigen spirituele reis  
·         Leren luisteren en het durven volgen van jouw intuïtie  
·        Het overwinnen van persoonlijke blokkades  
·         Manifesteren wat je wilt in het levenBij de coaching is deze spirituele benadering een toegevoegde waarde. Een spirituele business coach komt snel tot de kern. Deze coaches helpen anderen om een nieuw of dieper begrip te krijgen over bepaalde verlangens die je hebt of talenten die je nog niet volop benut en geeft een nieuw perspectief. En geeft dit je de kans waarmee je leven en business een hele nieuwe wending krijgt.


De coach zal verschillende methoden gebruiken om deze reis voor de klant te begeleiden. Deze coaches zijn een gids om zelfvertrouwen en focus te ontwikkelen bij het voeren van een bedrijf.
De New age spiritualiteit gaat om de persoonlijke verbinding met iets groters dan wijzelf. Door die verbinding te herinneren, kunnen ondernemers mededogen, bewustzijn en liefde vergroten.


Een spirituele business coach zal naar oorzaken kijken in plaats van symptomen. Wil je bewust creëren? Wil je meer impact? Verlang je naar groei, vooruitgang, meer vertrouwen, plezier en overvloed, liefde en meer voldoening in je leven? De groei die tot stand wordt gebracht omvat verbinding met het goddelijke, met het universum, je eigen geluk bepalen, de regie nemen, krachtiger worden, je bewustzijn vergroten.


Als spirituele business coach geloof ik er in dat jouw spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielsmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen.

Als het met jou beter gaat, gaat het met je business beter. Alles is een.

Als astrologisch business coach kan ik verder kijken dan dat een reguliere coach doorgaans doet, astrologie is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde coach. Het mooie van coaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je levensdoel over gaat, wat je allemaal in huis hebt en wat je tegenhoud.

Wat je talenten en zielskwaliteiten zijn. Je valkuilen, allergieën, wat je potentie is en uitdaging ligt. En wat voor soort business, doelgroep en programma’s daarbij passen. Mijn inzichten en kennis deel ik vanuit de astrologie en vanuit mijn eigen ervaring.

Momenteel schrijf ik mijn eerste Ebook die de titel – Ontdek je astrologisch ondernemerstype heeft.

Ik hou van mijn werk, bewust gecreëerd en helemaal in lijn met wie ik ben.

Wil jij dat ook, een succesvolle business met betekenis creëren waarmee je levens veranderd én goed verdient? En dat onder jouw voorwaarden?

Ik kan je helpen

Mary van Belzen

 


  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

Tot gauw!

Mary van Belzen
Astrologisch Business coach

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nlwebsite: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀