Wat wilde jij later worden? – Als je groot bent

Als kind had ik al iets met een wijze vrouw een tovenares.
Een tovenares? Dat klinkt natuurlijk heel vaag.
Een tovenares staat vaak bekend als goede fee of heks.

Ik heb altijd wel iets met magie gehad, met het bovennatuurlijke. Dit leek me mooi toen ik nog jong was. En misschien wist ik helemaal niet wat het was, maar als je klein bent dan denk je van ja een tovenares dat klinkt wel spannend ook.

En ik heb me altijd een beetje met dat soort zaken beziggehouden dat er meer is dan wat wij waarnemen met onze zintuigen. Dat is ook wat ik aan het doen ben voor mezelf en in mijn praktijk.

Oorspronkelijk betekende een heks: ziener, heler, priesteres, wijze vrouw. Een heks ziet meer dan de meeste mensen. En weet haar intuïtie, haar zesde zintuig, te gebruiken.

Het heeft allemaal te maken met energie. Alles op deze aarde, ons leven alles bestaat uit energie en verschillende dimensies van tijd en ruimte. Vergelijk het met dat je naar meerdere televisie kanalen kunt kijken. En die kanalen zijn dan verschillende dimensies die er zijn in ons universum.

Ik ontdekte dat ik daar wel een soort talent voor had, dat ik eigenlijk meer kon zien dan andere mensen. Dat ontdek je pas als je merkt dat andere mensen dat niet kunnen zien. Op de lagere school werd er heel erg raar naar gekeken dat ik bijvoorbeeld boeken las over esoterie en bezig was met sterrenbeelden van mensen uit mijn omgeving en toen heb ik dat maar weggestopt.

Totdat ik later een beroepsopleiding astrologie ben gaan volgen en in 2000 een astrologie praktijk ben begonnen. Sinds een aantal jaren geef ik ondernemerscoaching en voel heel snel wat er met mensen aan de hand is. Zo kom ik snel tot de kern.

Ik geef intuïtief door wat die persoon op dat moment kan helpen en ik weet wel welke vragen ik moet stellen om te zorgen dat de boodschap bij die persoon aankomt die ze nodig zouden hebben.

En daar heb ik een methode voor ontwikkeld met behulp van de spirituele astrologie en coaching zodat ik veel mensen kan helpen met allerlei vragen en problemen. Maar dat is dus gekoppeld aan iets veel groters. De kosmos, de planeten en sterrenbeelden bezitten bepaalde krachten die benut kunnen worden.

Magie werkt eigenlijk heel simpel. Het is gedachtekracht. Alles is energie, ook onze gedachten, alles is met elkaar verbonden en alles heeft invloed op elkaar. Met gedachtekracht de werkelijkheid beïnvloeden, dat is magie.

Er bestaan verschillende soorten magie, waaronder de magie van planeten: De zogeheten Astrale magie. Magie komt wereldwijd voor sinds de prehistorie. In de westerse cultuur bestaan verschillende vormen van magie die gerelateerd zijn aan uiteenlopende tradities, aan vakgebieden als astrologie en alchemie.

Je hebt toegang tot een soort database waar alle antwoorden zijn waar je verbinding mee kan maken. En dat kunnen sommige mensen wel en sommigen niet. En dat is voor mij een vorm van magie.

Op aards niveau uit zich dat als ik bijvoorbeeld een coachingsessie doe of voor een groep sta dat ik bijvoorbeeld heel goed kan voelen van wat speelt hier, wat zijn de diepere lagen.

Met als resultaat dat ik soms mensen kan helpen terwijl ze zoiets hebben van hoe kan dit. En dat weet ik ook niet dat kan ik ook niet uitleggen.

Het gaat om het resultaat en dat je mensen op een vrij makkelijke en eenvoudige manier in een korte tijd kan helpen en dat dit heel dankbaar werk is om te doen.

Ik kan twee voorbeelden geven van mensen die wel een behoorlijke indruk op mij hebben gemaakt.

Een klant van mij van begin vijftig, hij deed mee met een coachingsprogramma van en zijn zakelijke plannen kwamen al twee jaar niet van de grond.

Hij zat al twee jaar thuis, zonder werk en zijn vrouw begreep hem niet ze vond het ook allemaal maar niks dat hij voor zichzelf wilde beginnen en het maar niet lukte. En hij wist het ook allemaal niet meer.

Ik wist vrij snel aan de hand van de astrologie dat het te maken had met zijn zelfstandigheid.

Omdat hij relatieproblemen had en in zijn privé leven en geen beslissing daarover nam omdat hij bang was om het allemaal alleen te moeten doen.

Hij wilde graag voor zichzelf kiezen maar durfde de knoop niet door te hakken om dat er angst onder zat. Angst beheerste zijn leven. Hij had de overtuiging van ‘Ik kan niet op mijn eigen benen staan.’

Hij was drie maanden aan het werk met me heeft hij de moed gekregen om voor zichzelf te kiezen. De scheiding kwam er en het huis werd verkocht. En in drie maanden tijd lijkt hij wel een herboren mens en hij heeft weer zin om te ondernemen.

Hij heeft een carrièreswitch gemaakt en zijn bedrijf omgegooid van een marketingbedrijf naar scheidingsmediator met een spirituele invalshoek.

En ik zie het ook, volg het ook op zijn Facebook, hij doet leuke dingen. Gaat alleen op reis om sportwedstrijden te doen. En dat het tot hem door is gedrongen dat het niet aan hem lag maar aan dat hij zich conformeerde aan de verwachtingen van zijn omgeving. Er is een ommekeer ontstaan in zijn ondernemerschap.

Zijn ervaring: “Bij aanvang van het coachingsprogramma dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens de coaching met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingsprogramma”

Hij is nu een succesvolle ondernemer, dus dat vind ik een mooi resultaat.
Een ander voorbeeld is van een dame, van veertig jaar, single moeder van vier kinderen. Die vastliep in haar praktijk als pedicure….

En ook al jaren geen relatie had en dat wel graag wilde. En die liep al jaren met het probleem dat ze haar intuïtieve kant niet durfde in te zetten voor haar cliënten. En daardoor iets miste in haar werk er geen voldoening meer uithaalde.

Ze werkt nauw samen met artsen en in die wetenschappelijke wereld durfde ze niet uit de kast te komen met haar talent om meer te kunnen zien dan anderen.

En in de drie maanden coaching die ze bij mij volgde kwam ze erachter dat ze haar talent om buiten het fysieke lichaam te kunnen aanvoelen wat haar cliënt scheelde en dat is durven gaan benoemen zonder het feitelijk te kunnen onderbouwen.

Zodra er een cliënt op de behandeltafel ging liggen en ze voelde aan de voeten, en het gesprek begon van hoe gaat het, en de cliënt zei van ja hoor alles gaat prima dan voelde zij vrij snel wat er aan de hand was.

De ommezwaai heeft gemaakt om haar werk als pedicure, uit te breiden naar een praktijk voor alternatieve geneeskunde. Het heeft ervoor gezorgd dat weer plezier in haar werk kreeg en weer goed in haar vel kwam.

Dat kan ik volgen op Facebook, ze deed weer leuke dingen en heeft sinds een tijdje ook een gelukkige relatie.

Je unieke kwaliteiten, je talenten, je levensdoel en je zielsmissie zijn aanwijsbaar in je spirituele geboortehoroscoop. Deze zijn beslist niet alleen maar te ontdekken met behulp van de spirituele geboortehoroscoop.

Je kunt er op je eigen manier mee bezig gaan, bijvoorbeeld via je intuïtie of meditatie. Het is wel zo dat je spirituele geboortehoroscoop een buitengewoon heldere en duidelijke aanwijzer hiervoor zijn.

Missie en roeping
Je spirituele geboortehoroscoop laat de kennis en ervaring die je in eerdere levens hebt opgedaan zien. Het voelt vertrouwd en natuurlijk om daarop voort te bouwen en het is ook noodzakelijk voor het vervulling van je levensmissie.

Aan de andere kant kan het ook voor een onbevredigend gevoel zorgen. Je wéét dat je ergens (relatie, baan, studie) mee door moet gaan, want er is geen betere weg, maar het voelt alsof het (nog) niet klopt. Dit hangt van ook samen met karmische lessen die onlosmakelijke met jou verbonden zijn en je veel opleveren voor je huidige missie.

Als je een toverstokje had en je mocht drie dingen wensen, wat zouden die zijn? Vul in:

1 ………………………………………………………………………………………………………………………………
2 ………………………………………………………………………………………………………………………………
3 ………………………………………………………………………………………………………………………………


Waar doe jij nog concessies of dingen waar je niet in gelooft in je werk? Wat heb je nodig om trouw te zijn aan jezelf en daarmee voor nog veel betere resultaten te zorgen. En per wanneer ga je dat doen?

Waar moet jij op dit moment een besluit over nemen? Wat weet je dat je te doen hebt maar stel je steeds maar uit? Waar is angst en tekort een rem op jouw succes en geluk? En wat heb je nodig om dat te veranderen?

Klaar om je missie en levensdoel te ontdekken en je doelen te halen dit jaar nog?

Ik hoop dat ik je kan inspireren door je te laten weten dat er ook voor jou mogelijkheden zijn, ook al kun je die nu nog niet zien. Dat dat dus niet alleen weggelegd is voor de zeer uitzonderlijke mensen van deze wereld. Alles is energie is je bent het waard om een business te bouwen waar je hart van gaat zingen.

Iedereen is geboren met een gave.

Ik heb nog 2 plekken van de 10 voor een gratis strategie gesprek in januari. Is die plek voor jou? Meld je dan snel aan.

Meld je hier aan voor een
gratis strategiegesprek van 30 minuten om te bespreken of de Astrologische Ondernemerscoaching bij je past.

Benieuwd naar jouw levenslessen en -missie? Ontdek wat ik vanuit je geboortehoroscoop kan vertellen over je karakter, je roeping en wie je in essentie bent. Boek dan een astrologie consult Ontdek je hoogste potentieel. Januari is een drukke periode en de plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je je op tijd  aanmeld.

Meld je nu aan voor
een astrologie consult.

PS. Heb je vragen, laat het me weten via een reply of stuur een email naar
info@astro-essence.nl

Mary van Belzen


Ik ben Mary van Belzen, spiritueel Astrologe en Ondernemerscoach. Ik heb meer dan 23 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun unieke talenten en die te vertalen naar eigen werk dat in lijn is met hun levensdoel en daar een goed inkomen mee te verdienen.


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin