Vaak hoor je businesscoaches zeggen: “Leer succesvol te zijn, door een marketingplan te maken, strategieën, je zichtbaarheid vergroten, leer verkoopvaardigheden”.
Dat is niet hoe ik erover denk. Mijn idee is dat het overgrote deel van de coaches, therapeuten en dienstverleners een businesscoach kiest die je strategieën leert en een marketingplan maakt, maar die je veel te weinig of geen helderheid op je unieke talenten, levensdoel en zielsmissie oplevert en je dwingt om te snel naar buiten te treden.

Ze leren dat ze ‘omzet’ moeten maken en ‘online programma’s’ moeten maken.


Het is een manier waardoor mensen succes bereiken vanuit hun ego maar leeg blijven op hart en ziel gebied. Het is een ‘business zonder ziel’. Hun ego maakt hen tot keiharde zakenmensen zonder compassie, het gaat alleen om geld. Maar ze zijn niet gelukkig, hun relaties zijn vaak slecht, want de ‘echte verbinding’ mist, de voldoening is er niet.

Dit is niet wat ik aan klanten leer.
Na 22 jaar ervaring steekt er voor mij een heel speciale business met kop en schouders boven de andere uit: de ‘Soul Business’.

Hoe kunnen we onze zielsmissie leven als we niet eens weten wat die is? Ik zeg niet dat strategieën, marketing en Sales niet belangrijk zijn, dat zijn ze wel. Maar wat ik veel tegenkom is dat mensen die bij mij komen soms al programma’s gevolgd hebben bij bekende businesscoaches maar nog steeds niet weten waar ze nou echt goed in zijn, wat hun kwaliteit is en hun passie.

En helemaal niks kunnen met al die strategieën en businessmodellen. En daarom nog steeds niet verder komen. Omdat ze de basis niet op orde hebben. Het begint bij je talenten, je gaven, wat is je missie (je waarom), je visie, het werkt van binnen naar buiten en niet andersom.

In een bezield bedrijf ga je klanten helpen op de allerbeste manier, vanuit jouw zielsmissie waardoor ze de hoogste resultaten halen. Waardoor je goede prijzen kunt vragen.

Een soul business is de allerbeste business
omdat je de meeste vervulling ervaart, met de juiste klanten werkt, de hoogste voldoening hebt, en een goed inkomen verdient. Je hebt tijd voor al die andere zaken die het leven de moeite waard maken. En je kunt je werk uitvoeren op alle plaatsen in de wereld waar je maar wil werken.

Om te komen waar ik nu ben volgde ik opleidingen en trainingen bij de meest toonaangevende businesscoaches in Nederland. Ik heb veel van ze geleerd en ik heb veel bewondering voor ze. Maar wat ik mijn business coaches zie doen is miljoenen najagen, zoveel ‘K’ per jaar verdienen.. Ik ging bijna geloven dat ik ook zo groot moest denken en dat je alleen succesvol bent met zoveel ‘figure’ omzet.  

En op een gegeven moment merkte ik dat ik veel moest opofferen om succesvol te zijn. Ik ging harder werken. En ik was altijd druk. Toch bleef het gevoel dat ik er niet thuis hoor – tussen deze “high-end” ondernemers.
Het altijd maar jagen op geld is doodvermoeiend. Hebzucht in de vorm van meer, meer en meer.
Ik heb ingezien dat mijn doelen gewoon enorm verschillen.   Voor mij persoonlijk zijn hele andere dingen belangrijk…   Vorige week heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis met een praktijkruimte. Nu nog schilderen, stylen en gezellig maken en dan kan ik vanaf 1 mei weer open. Alleen voor leuke mensen. Maar ook mensen die klaar zijn om echt te luisteren naar hun eigen hogere zelf. Want daar krijg ik mijn informatie vandaan.   Mijn werkweek begint met het plannen van de leuke, persoonlijke dingen. Zoals sport en danslessen. Tijd voor familie en vrienden. Ik maak graag lange wandelingen en de tijd die over is besteed ik aan werk.   En mijn werk bestaat uit het coachen van ondernemers, het schrijven van artikelen en video’s maken.   De manier waarop ik mijn bedrijf run is gebaseerd op vrijheid.   Ik ben financieel onafhankelijk en ik werk onder mijn voorwaarden.
Niet omdat het moet, maar omdat ik het werk doe dat ik leuk vind.   Ik werk met klanten waar ik blij van wordt.   En hier komt mijn allerbelangrijkste persoonlijke inzicht …

Geld en klanten zijn een resultaat van iets, geen doel op zich.

Ik help mensen in verbinding te brengen met hun ziel
en de shift is ongelooflijk, mensen worden zachter en compassievoller. Mijn klanten bereiken een groot succes. De mensen willen graag leren en maken reuzensprongen.
Naar mijn mening kan ik vanuit de spirituele astrologie en met je horoscoop verder kijken dan dat een reguliere coach doorgaans doet, het is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde coach.

Het mooie van businesscoaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je vermogen ligt, wat je allemaal in huis hebt. Wat je talenten en kernkwaliteiten, valkuilen en allergieën zijn, waar je grootste kracht en uitdaging ligt. Maar ook je vorige levens. En welke soort werk en bezigheden daarbij passen.

·  Hoe kunnen we onze zielsmissie leven als we alleen maar gefocust zijn op de buitenwereld?

·  Hoe kunnen we onze zielsmissie leven als we niet eens weten wat die is?

·  Hoe kunnen we onze zielsmissie gebruiken om een business te bouwen?

·  Ten eerste is het belangrijk dat je weet wat je zielsmissie is. Ten tweede ga je er vorm aan geven en ten derde kom je in actie. Simpel toch?

Ja, ja het klinkt allemaal zo simpel. Je zielsmissie leven. Maar hoe dan?

Dit is precies wat je in ‘De 10 Stappen Soul Challenge’ leert.

Als je een eigen bedrijf hebt dan is dit de ultieme manier om je zielsmissie tot leven te brengen.

Het doel van het leven is om gelukkig te zijn. Jij wilt toch ook echt leven, genieten en gelukkig zijn?

Op basis van onze zielsmissie kunnen we veel makkelijker keuzes en beslissingen nemen. Als mens en spiritueel wezen zijn we hier op aarde met een reden, maar soms dwalen we af van waarvoor we bedoeld zijn.

Tijdens de 10 Stappen Soul Challenge ga ik je hier alles over leren. Waarin ik je laat zien hoe jij vanuit je Essentie kunt gaan staan voor wie je bent en wat je te doen hebt in dit leven.

Iedere 2 a 3 weken is er een zoom gesprek en na elke sessie ontvang je een checklist om mee aan de slag te gaan. Je ontvangt een uitgebreid werkboek. Ook zijn er live vraag en antwoord sessies in de Facebookgroep. Als extra bonus kun je elke week een beroep op mij doen per mail mocht je vastlopen.

Voor wie?

Voor jou als coach, therapeut of dienstverlener en klaar bent om een reuzensprong te maken in je persoonlijke ontwikkeling en een mindshift te maken op het gebied van succes en business.

Wanneer?

Starten kan al binnen 2 weken.

Aanmelden kan hier>
Er zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

Heb je vragen?

Laat het me weten. Mail mij op info@astro-essence.nl

Het heeft mij 32 jaar gekost om te ontdekken wat mijn zielsmissie is. Laat jou dit niet gebeuren! Meld je aan voor een gratis strategiegesprek

Mary van Belzen