Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt!

Op woensdag 12 juli verschuiven de Maansknopen van tekens: De Noordelijke maanknoop gaat van Stier naar Ram en de Zuidelijke Maansknoop gaat naar Weegschaal. Noordelijke Maansknoop in Ram gaat over leiderschap. Wil je een leider zijn, ‘walk your talk’’. Doe waar je voor staat.

Vandaag is de ZOMERSALES begonnen!

Deze periode van het jaar is de ideale tijd om je business een flinke boost te geven. Om een leider te zijn, moet je verantwoordelijkheid nemen. En dat is waar we allemaal naar op weg zijn, naar het volgende niveau van leiderschap. Want hoe je een ding doet, is hoe je alles doet.

De Maansknopen zijn de rode draad in je leven, het kompas van je ziel. Ze laten je de richting in het leven zien, wat je meebrengt en wat de leeropgave is. De Noordknoop laat de toekomst zien, de Zuidknoop het verleden.

De Maansknopen laten die gebieden van het leven zien waar je wordt gevraagd om een nieuwe richting te vinden, soms door prioriteiten opnieuw te stellen.

Je krijgt de kans om je af te stemmen met je ziel, met je geest. Met je wortels, met wie je in de kern bent. Met iets dat zo natuurlijk voor je is om te doen en dit is waarom je hier kwam.

Als dat eenmaal klikt en als je op die stoel zit waar je op zou moeten zitten, dan weet je dat het past. Dan weet je dat je op een lijn zit en je kunt wel dansen, ik noem het de flow, om in die de zone te zijn. En het leven wordt wonderbaarlijk omdat je zo op een lijn bent, dat je alles wat je maar wilt in je leven aantrekt. Met wie we werkelijk zouden moeten zijn.

Het stellen van een doel voor deze Maansknoop zou zoiets moeten zijn als: ik zou graag willen ontdekken waar ik echt goed in ben, waarom ben ik hier gekomen, wat is mijn volgende stap? Wat moet ik nu doen?

Vertrouw op je intuïtie en vertrouw op het universum, vertrouw erop dat het leven er voor je zal zijn en je alle nodige informatie zal brengen, mensen, verbindingen, ideeën die je nodig hebt om in je kracht te staan, om jezelf belichamen.

De Noordknoop in Ram zou een signaal voor ons zijn dat we ondernemers moeten worden, we moeten onafhankelijk worden, we moeten initiatiefnemers zijn. Dus hoe creëer je initiatief om vooruit te komen en doen waar je van houdt. Dus krijg duidelijkheid.

Mars staat in Maagd: krijg duidelijkheid over waarom je de dingen doet die je doet. Wordt selectief, verspil je tijd niet. Gebruik je tijd aan wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Tijd is beperkt, hoe gebruik je je tijd? Zorg dat je de juiste dingen doet op het juiste moment voor je doelen.

De Ram-Weegschaal as, is de as van relaties, van soleren en relateren, van zelfstandigheid versus samenwerking. De Noorknoop in Ram gaat niet over egoïstisch zijn, het gaat over de regie over je eigen leven nemen. En je kracht te gebruiken op de juiste tijd, op de juiste manier.

De Zuidknoop gaat over in Weegschaal, wat samenwerking is, harmonie, vreedzaam en samenzijn met anderen. En dit zal nu vanuit een ander gezichtpunt zijn omdat we niet langer afhankelijk zijn of codependent. Die les hebben we afgerond, we hebben de boodschap begrepen dat we niet langer aan trauma binding doen.

Een verbinding tussen partners op basis van ongeheeld trauma dat elkaar aantrekt en vaak ook weer afstoot. Nu willen we relaties aangaan die gelijkwaardig zijn en een hogere frequentie creëren in onze relaties, zowel liefdesrelaties als zakelijke relaties, dus wees selectief in de relaties die je in je leven aantrekt. Want elke persoon zal je leven beïnvloeden.

Is het een goede invloed of niet? Denk daar over na. Passen ze goed bij je, leiden ze je naar iets waarvan je voelt dat het goed is voor je?

Met de Noordelijke Maansknoop in Ram moet je je eigen weg kunnen gaan, zonder beperkt te worden door de input van andere mensen. Je kunt succes boeken in beroepen die om initiatief en een onafhankelijke instelling vragen, dit om je eigen instincten te kunnen volgen.

Met de Maansknopen in de as van identiteit en verbinding, Ram en Weegschaal, gaan we op zoek naar een balans vinden in ‘ik en de ander’. Tussen wie we zijn als persoon en gezonde grenzen (Ram), en onze relaties en sociale omgeving (Weegschaal). De Zuidknoop in Weegschaal kan betekenen dat er een einde komt aan sommige samenwerkingen of relaties.

De Noordknoop in Ram vraagt van iedereen om je motivatie te vinden, je grenzen te stellen, om op te komen voor je persoonlijke doelen en je stem te laten horen. Op welk gebied dat is, is afhankelijk van waar de tekens Ram en Weegschaal in je horoscoop en welke huizen daarbij betrokken zijn.

Het is in deze tijd van het jaar het meest natuurlijke om vanuit je innerlijke motivatie te handelen. Continuïteit aanbrengen. Je aanbod goed op de rit zetten. Je website opfrissen. Verkopen doen. Je kunt het op een heel natuurlijke manier laten ontstaan zonder dat je een burn-out krijgt.

Ik help je hierbij.

Je kunt je NU inschrijven voor De 10 Stappen Soul Challenge. Je betaalt deze week slechts €1997,- in plaats van €2497,- (dat is 20% korting!).
Het aanbod is beschikbaar t/m dinsdag 18 juli 23:59 uur. Nu €1997,- incl. btw bij betaling in een keer of 5 x €419,- incl. btw

De 10 Stappen Soul Challenge bevat 10 sessies met na elke sessie een Zoom opname, een korte samenvatting en opdrachten. Zodat je de komende 5 maanden stappen blijven zetten. Je ontvangt een uitgebreid werkboek die je kunt downloaden, je kan deze lezen en invullen op het moment dat het jou past.

Met deze unieke aanpak van astrologie en ondernemersvaardigheden ga jij je levensdoel vervullen en zul de rest van je leven profijt hebben van dit waardevolle programma.

Heb jij interesse en wil je 5 maanden lang mijn persoonlijke begeleiding?

Laat deze kans niet liggen en boek nu meteen een strategie sessie
met mij (gratis):

Dan brengen we in kaart wat je mogelijkheden zijn en waar de rem zit in je bedrijf (of jouzelf) en hoe ik jou ga helpen om die eraf te halen.


Meld je direct aan.

Klik hier.

Ik zie je graag!

Mary


>

PS: Let op, dit aanbod is alleen voor wie oprecht in zichzelf wil investeren en deze week een afspraak maakt in mijn agenda.

Omdat dit een zeer exclusieve mogelijkheid is, heb ik maar ruimte voor maximaal 5 klanten (waarvan er al 1 bezet is).

Dit aanbod geldt t/m dinsdagavond 18 juli, 23:59 uur.