Kerstgroet van Mary

 

Het jaar is bijna voorbij. Het is een prachtig jaar geweest. 2023 was voor mij een jaar van enorme ambitie, doorzettingsvermogen, zakelijke en financiële vooruitgang. Een jaar van alles of niets. Van enorme werkkracht en waarin ik het volle pond heb gegeven.

2023 was voor mij een 8-jaar en werd geregeerd door Saturnus. Het was een jaar van innerlijke kracht, autoriteit en prestatie. En van passie, overvloed en manifestatie.

In de lente van 2023 heb ik een knoop doorgehakt. Hoe zat het?

Na mijn hele leven in Amsterdam te wonen ben ik verhuisd van de stad naar een dorp.

Na veel gedoe in relaties was het tijd voor radicale “game-changers”.

Na 25 jaar samen ging ik van samen naar alleen.

Na jarenlang een bedrijf te runnen die soms meer op een uit de hand gelopen hobby leek dan een winstgevende business…. Was het tijd om orde op zaken te stellen. Alle ingrediënten voor een florerende business zijn aanwezig.

Mijn bezieling, inspiratie, enthousiasme, zelfkennis, expertise in mijn vak als coach, veel levens- en ondernemingservaring, en een  aanbod van hoog kwalitatieve diensten en producten en bovenal veel liefde voor mensen en het verlangen om te delen en anderen te helpen met mijn talenten.

Spiritualiteit is de basis onder mijn business. Ware overvloed komt van binnenuit, ik ben geboren om te werken met hart en ziel.

Een nieuwe samenwerking met technisch virtueel assistent Carmen Bakker, heeft ervoor gezorgd dat de ontbrekende puzzelstukjes op zijn plek vielen. Ik heb mijn E-book gelanceerd, een email funnel geschreven, en een gloednieuw astrologie webinar gemaakt.

En er zijn weer mooie doorbraken beleefd tijdens de coachingssessies. Ik heb prachtige mails en persoonlijke berichten ontvangen. Een geweldige nieuwe klanten mogen verwelkomen in mijn Astro coaching programma, inspirerende ontmoetingen met oude en nieuwe deelnemers vaak vol enthousiaste starters, en consulten die een diepe snaar raakten bij mensen.

Het is ook boeiend om te zien hoe alle coaches en therapeuten zich als ondernemer ontwikkelen. Trots ben ik op alle mensen die ik mag inspireren!

Bijna Kerst, bijna Nieuwjaar, dus tijd om je de beste
wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. 2024 wordt een jaar
dat ons nog lang bij zal blijven. Een 8-jaar: een uitstekend jaar voor zaken in het algemeen. Om vastberaden en geduldig ambitieuze plannen waar te maken en je hele ziel leggen in wat je moet doen.

Het wordt een heel bijzonder jaar van overvloed, om alles uit het leven en je bedrijf te halen wat erin zit. Een prachtig jaar om succesvol te zijn.

Mijn wens t.a.v. je werk voor 2024 is dat je veel meer gaan kiezen voor het werk dat past bij wie je bent, bij jouw unieke kwaliteiten en talenten. Dat je je eigen normen belangrijker gaat vinden dan de zogenaamde zekerheid en veiligheid van een baan in loondienst die je niet leuk vindt.

Dat je de moed hebben om keuzes te durven maken. Daar heb je zelf en de wereld veel baat bij!

Ik wil jou een hele mooie, warme en liefdevolle kerst wensen en een gelukkig en inspirerend 2024!

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te spreken.

Mary van Belzen