8 September 2010

Nieuwsbrief Astro-Essence September 2010 – Heb jij je talenten haarscherp voor ogen?

Heb je net als ik genoten van het zonnige weekend? Ik heb heerlijk op het terras gezeten (en heb er nog rood gekleurde wangen van).

Het is nu dinsdagmiddag en ik zit op mijn werkplek. Het ziet er naar uit dat we qua weer de herfst al tegemoet gaan. Laten we hopen dat het een mooie nazomer wordt.

Ik heb onlangs een astrologie workshop gegeven aan astrologisch geïnteresseerden die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Op zoek naar hun werkelijke drive. Ontzettend leuk om te doen. En het handige is: de inspiratie voor een nieuwsbrief wordt me op een presenteerblaadje aangereikt via alle vragen die ik krijg! Een veel terugkomende vraag is waar ben ik nu echt goed in?

Ook in mijn praktijk krijg ik de vraag: Ik wil graag weten wat mijn talent is en hoe dit om te zetten naar werk dat bij me past, om plezier in mijn werk te hebben en lichamelijk en geestelijk weer in balans te zijn.

Je wordt geboren met een dosis levensdrift, waarmee je als kind al je impulsen volgt. Algauw verwacht je omgeving zoals ouders, leraren, vrienden, politie en de buren dat je rekening met hen houdt. Je leert je netjes te gedragen, met twee woorden spreken, rechtop te zitten, je best te doen op school, de juiste kleding te dragen die anderen ook mooi vinden. Op zich niks mis mee, zo kan je jezelf handhaven in de maatschappij. Zo kunnen we met z’n allen samenleven.

Tot je vergeten bent wat je wilt en dingen doet die je niets meer doen. En in je hoofd plannen en dromen hebt waar je geen gehoor aan geeft.

Als de problemen of stress zich opstapelen omdat je geen voldoening hebt in je huidige baan, en je geen oplossing ziet omdat je niet precies weet wat voor werk er wel bij je past. Of dat je je zo terneergeslagen voelt doordat je geen werk hebt en je als enige oplossing dan maar een baan aanneemt omdat de instanties vinden dat dat moet. En je professionele hulp overweegt in te schakelen omdat je dreigt vast te lopen.

Denk hierbij eens aan de kosten die je bijvoorbeeld zou moeten maken bij een psycholoog. De eigen bijdrage per sessie van 45 minuten kan oplopen tot zo’n €90.
Dat zou niet nodig hoeven zijn als je je talenten haarscherp voor ogen hebt en je precies weet wat voor werk bij je past!

Hoogste tijd voor bezinning en te gaan onderzoeken waar het jou nu echt om gaat. Oude overtuigingen kunnen hardnekkig zijn, zo ook met de keuze qua werk. Met de valkuil om in je oude groeven te blijven hangen- of op het zoveelste zijspoor te belanden. Bij de overtuiging ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Het lukt me toch niet’ moet je alleen een andere bril opzetten. En: Hoe scherper je jouw talenten voor ogen hebt, hoe beter je dat om kunt zetten naar werk wat bij je past!

Hoe ontdek je nu wat jouw talenten zijn? Dat is een uitdaging! Maar wel één waar je niet omheen kunt. Het gaat om je innerlijke waarden, over je innerlijke drives.
Werken vanuit jouw drive, aan zaken die er toe doen.

In je horoscoop ligt een bron van informatie die je inzicht geeft en daarmee kun je je voordeel doen. In een astrologisch consult worden de belangrijkste thema’s en vooruitzichten besproken en uitgelegd. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

Agenda workshops September en Oktober:

17 September Astrologie workshop “Een kijkje in je horoscoop” Wil je een kijkje in de keuken van de astrologie? door Mary van Belzen, geef je op voor de workshop. https://www.astro-essence.nl/praktijk.html

15 Oktober Astrologie workshop “Een kijkje in je horoscoop” Wil je een kijkje in de keuken van de astrologie? door Mary van Belzen, geef je op voor de workshop: https://www.astro-essence.nl/praktijk.html

Voor deze workshop is het nodig dat je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft. Je krijgt je horoscooptekening mee naar huis.

Wil je weten wat jouw persoonlijke levensscenario is? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een astrologisch consult: https://www.astro-essence.nl/tarieven.html

Wil jij meer weten over astrologie en ook je talent ontdekken? Geef je op voor de workshop: https://www.astro-essence.nl/praktijk.html

En als je liever 1 op 1 aan de slag wilt, geef je op voor het coachingtraject basis of plus en we gaan samen aan de slag om je talent te ontdekken, zodat je dat om kan zetten naar werk dat bij je past: https://www.astro-essence.nl/tarieven.html

Hartelijke groet,
Mary van Belzen

*Wil je de nieuwsbrief van Astro-Essence niet langer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@astro-essence.nl met als onderwerp ‘afmelden nieuwsbrief’. Dan zal ik je uit het bestand verwijderen.

Astro-Essence, Praktijk voor Astrologie & Coaching:
Geboortehoroscoop – Loopbaanconsult – Relatiehoroscoop – Jaarprognose

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl