Fijne feestdagen en een gelukkig & succesvol 2018!

Fijne feestdagen en een gelukkig & succesvol 2018!

December, 2017

Lieve mensen,

Het jaar is bijna ten einde. Even lekker kerst vieren, samen met je gezin en/of vrienden. En voornemens maken voor het nieuwe jaar. Doe jij dat ook? Jezelf weer opladen, om nog meer te gaan staan voor jezelf, en om met jezelf af te spreken welke volgende stap te nemen in het nieuwe jaar. Zo blijft het leven een uitdaging en een wonder.

Er is veel gebeurd bij Astro-Essence en in mijn eigen leven. Het was weer een geweldig leuk en ontzettend druk jaar. Zo veel bijzondere mensen ontmoet, die de gaven en talenten ontdekten, om in contact te komen met de zielsmissie en deze zichtbaar te maken. Om zo de eerste stappen te zetten naar een eigen bedrijf.

En dan steeds meer in zichzelf gaan geloven, en velen zijn gaan werken als zelfstandige professional. Er waren zo veel nieuwe aanmeldingen voor de coachingsprogramma’s en consulten, die voor groei en continuïteit in mijn bedrijf heeft gezorgd.

Ik vindt het geweldig om te zien welk niveau mensen na de coachingsessies bereiken om als coach, trainer, therapeut of adviseur aan de slag te gaan. En ik ben erg trots en verrast door hun ontwikkeling.

Ik dank je voor de samenwerking dit jaar.
Misschien is dat een korte ontmoeting geweest, een langer gesprek, een programma gevolgd, een opdracht gekregen of gegeven, met je of voor je gewerkt, of anders…

Ik wens je veel gezondheid, inspiratie, wijsheid en geluk.

Ik kijk uit naar het nieuwe jaar en hopelijk alle waardevolle momenten samen kunnen delen die ons dan weer te wachten staan. Ook in de Mastermindgroep Ondernemen vanuit je Essentie!

Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten in 2018!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Volg mij op Twitter op @MaryvanBelzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook Stuur deze E-zine door

Copyright © 2017 Astro-Essence, Alle rechten voorbehouden

Mijn mail adres is:
info@astro-essence.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief update je inschrijving voorkeuren

***