Hoe creëer je een missie waar je ook geld mee kunt verdienen?

Hoe creëer je een missie waar je ook geld mee kunt verdienen?

December, 2017

Lieve mensen,

Ik kreeg deze week een vraag van een van mijn klanten over hoe kan ik nou mijn zielsmissie vinden en daar ook geld mee verdienen!

De enige manier om echt gelukkig te zijn is om iedere dag je zielsmissie te volgen! Het is nu jouw tijd om te gaan doen waar je voor geboren bent en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je een gelukkig leven kunt creëren.

Jarenlang was ik op zoek naar een doel in mijn leven, een richting. Ik had verschillende soorten banen in loondienst en ik liep steeds tegen hetzelfde dingen aan. Leidinggevende die vanuit hun ego werken en niet vanuit een natuurlijk overwicht. de nadruk ligt op winstmaximalisatie, productiviteit, het gaat voornamelijk om geld en niet meer om mensen.

Hoe er met mensen omgegaan wordt in organisaties verdiend meestal geen schoonheidsprijs. De machtsspelletjes, de achterkamertjespolitiek, hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik wilde voor mezelf beginnen, werken onder mijn voorwaarden. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om je eigen werk te creëren.

Ik voelde me in geen enkele organisatie thuis. Ik voelde me nergens op mijn plek.
Ik had geen idee wat ik met mijn leven aan moest. Of welke kant het moest opgaan. Ik had geen weet van wat voor werk ik moest doen of welke talenten ik had. Ik wilde iets doen wat zinvol voelde. Ik voelde dat er meer is, dat ik meer te bieden had en ik wilde mijn zielsmissie volgen.
En in mijn leven is het hebben van een levensdoel een thema.

Ik was jaren geleden begonnen met mijn praktijk voor astrologie en coaching maar ik hield dat klein. Allerlei overtuigingen belemmerde me om concrete stappen te zetten, om door te pakken. Ik voelde me ongemakkelijk bij succes, en om mezelf te laten zien. Angst voor kritiek en oordelen. En iedere keer als ik naar buiten kwam om mijn visie te delen trok ik me terug in mijn schulp. En zo bleef ik jaren waar ik was. In hetzelfde kringetje waar ik niet uitkwam.

Meer dan 20 jaar geleden ontdekte ik wat mijn Zielsmissie is. Ik leerde vanuit de spirituele astrologie dat we zijn geboren met een levensdoel. Een levensbestemming, een opdracht of zielsverlangen. Om bepaalde karaktereigenschappen te ontwikkelen en nieuw bewustzijn te creëren.

De traditionele astrologie geeft aan de hand van zon, maan, ascendant en planeten geeft een leuke karakterbeschrijving en enkele nuttige adviezen, maar er zit geen zingeving of lijn in. Het verhaal van de betrokkene heeft kop noch staart.

Wat zijn je diepste verlangens, je verborgen talenten… en hoe kun je negatieve invloeden transformeren naar een positieve invloed. De gangbare astrologie van de zonnetekens is niet volledig, als we op deze vragen een helder antwoord willen krijgen.

Vanuit de spirituele astrologie die ik toepas betrek ik de spirituele punten en de rol van de planeet Pluto erin, daardoor krijgt de hele horoscoopduiding een extra dimensie. Vervolgens betrek ik de procesgang erbij en het verhaal krijgt en kop en een staart. Je krijgt een antwoord op het waarom van je leven en wat je te doen staat. Het vult de zingeving van je bestaan in.

Op het moment dat je als mens geboren wordt dan heb je al bewustzijn. Je bent geen onbeschreven blad.

Spirituele Astrologie geeft je inzicht in onder andere:
– specifieke talenten die je bezit: de fundamenten van een succesvolle praktijk
– persoonlijke valkuilen die maken dat je je doel voorbij schiet
– wat je zielsmissie is

Toen mijn zielsmissie voor mij duidelijk was, kon ik invulling geven aan mijn zielswerk en concrete stappen zetten om dat te manifesteren. En datgene doen in het leven waar ik naar verlangde.

Toen ik mezelf de vraag stelde: “Wat wil ik echt?”, kwam het antwoord: “Alles leren over het ontdekken van onze zielsmissie vanuit de astrologie en dat uitdragen.” Maar tegelijkertijd kwam ook de gedachte erachteraan: Maar hoe kan ik daar van leven?

Ik heb meer dan 20 jaar rond gelopen met het idee wat mijn zielsmissie was, maar kon ik daar geen gehoor aan geven omdat ik zo vast zat in het idee dat ik er niet genoeg geld mee kon verdienen.

En ik had wel geld nodig om mijn vaste lasten te betalen. De schoorsteen moest blijven roken en er moest brood op de plank. Ik vraag me wel eens af hoe zou het zijn geweest als ik al die informatie en inzichten die ik nu heb, 20 jaar geleden had gehad? Hoe anders zou mijn leven dan nu zijn? Hoe zou het zijn als ik jaren eerder de kans had gehad om een zielsmissie coachingsprogramma te volgen?

Ik weet dat ik niet de enige ben die het verlangen heeft om mijn zielsmissie te leven. Ik weet dat er heel veel meer mensen zijn zoals ik: hooggevoelig, empatisch, spiritueel, creatief en ondernemend, die ook deze stap willen maken. Of die stap al genomen hebben maar nog steeds niet genoeg verdienen om er echt goed van te kunnen leven.

Ik begrijp het. Ook al ben ik jaren bezig en verdien ik meer dan genoeg per maand, nog steeds kom ik mijn uitdagingen tegen. Juist als we onze missie gaan leven worden we geconfronteerd met onze grootste blokkades! Het is lastig om al je zekerheid op te geven. Het is lastig om de gebaande paden te veraten. Het is lastig om te doen wat je niet altijd deed. Je komt zo veel oordelen, weerstanden en uitdagingen tegen.

Daarvoor heb je een goed voorbeeld nodig, een coach. Daarom heb je een programma nodig waarin je de tools krijgt om door te gaan, stappen te zetten, af te stemmen en een concreet actieplan te maken zodat je echt vooruit kunt komen.

Er is veel moed voor nodig om helemaal te gaan voor je zielsmissie. En zelfs als je nu denkt dat je dit niet nodig hebt omdat je hem al leeft, kijk eens even heel kritisch: waar houd je jezelf nog in? Ga je er werkelijk voor? Of heb je nog steeds periodes van geen geld? Heb je nog steeds periodes dat je voelt dat je iets wilt doen, maar het niet doet omdat je denkt dat er niemand op je zit te wachten? Doe je nog steeds af en toe dingen die je niet wil doen, maar die je doet omdat je denkt dat je ‘geen keuze’ hebt?

Hoe lang is het ok om niet compleet en volledig afgestemd te leven?

Daarom wil ik je met heel mijn hart uitnodigen om een van mijn zielsmissie programma’s te volgen, starten kan al in januari!

Dit programma is voor jou als je:
•Weet dat je een missie hebt die je in de wereld wilt zetten. Of je missie al leeft, maar je verdient er nog niet genoeg geld mee om er van te kunnen leven
•Voelt dat je er helemaal voor wilt gaan voor je zielsmissie en het leven waarvoor je geboren bent. En als je denkt dat je dat doet, volg dan een van mijn programma’s om dat te blijven doen, omdat je weet dat je de rest van je leven iedere dag de inspiratie nodig hebt om door te gaan!
•Je je iedere dag wilt laten leiden door je ziel.
•Heel sterk voelt dat je een passie hebt die je met mensen wilt delen en je voelt dat je er nog meer uit kunt halen, dat je nog meer helder wilt krijgen wat jouw missie en jouw waarde is en wie je bent als ondernemer.
•Jouw bedrijf wil laten ontstaan vanuit jouw essentie. Werk dat precies is afgestemd op jouw diepste verlangens en jouw unieke persoonlijkheid.
•Wil ontdekken hoe je nog meer geld kunt verdienen met je zielsmissie.

Gun het jezelf om iedere dag je zielsmissie te leven en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je je mooiste leven leeft.

Mijn Missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en stimuleren om hun levensdoel en zielsmissie te ontdekken en te manifesteren. Zodat dat ze met hun bezieling het werk kunnen doen wat ze echt willen doen en daarmee geld kunnen verdienen. Zodat zij een gelukkig leven kunnen creëren. En daarmee een mooiere wereld kunnen bouwen.

Leef je roeping & leer in 3 maanden hoe je (veel) geld met je missie kunt verdienen!

Ondernemen vanuit je Essentie

Ik gun het jou ook, dat je gaat leven en ondernemen vanuit je Essentie. Dat je dagelijks met plezier onderneemt. Geweldige klanten krijgt en daar goed mee gaat verdienen.

Zet hierin direct een belangrijke stap. Een coachingsprogramma om geld te verdienen met jouw missie, want het bevat zóóóó ontzettend veel waardevolle lessen: •Hoe je je zielsmissie ontdekt;
•vanuit je spirituele geboortehoroscoop
•Hoe je met je essentie in contact komt
•Hoe je je waarde verkoopt
•Wat belangrijk is dagelijks te blijven doen
•En nog veel meer.
Gebruik hiervoor onderstaande rode knop of deze link

ONWEERSTAANBAAR AANBOD

En zet direct je volgende stap. Ik heb namelijk drie prachtige coachingsprogramma’s gemaakt:

Elk programma bestaat uit 3 maanden begeleiding, 6 individuele sessies, opdrachten, checklists, tussentijdse mail op telefooncontact als je vastloopt en deelname aan een besloten online Mastermindgroep. Het zijn super waardevolle programma’s. Lees er alles over en reserveer direct jouw plaats:

Maak werk van je Zielsmissie

Programma Ondernemen vanuit je Essentie

Van Bezieling naar inkomen (nieuw!)

De investering in jezelf:
Voor deze shift in jezelf betaal je normaal €997,- excl. btw.,
Nu tijdelijk voor slechts €747,- excl. btw.

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in 2018!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook Stuur deze E-zine door
Copyright © 2017 Astro-Essence, Alle rechten voorbehouden

Mijn mail adres is:
info@astro-essence.nl
afmelden voor deze nieuwsbrief update je inschrijving voorkeuren