Juli 2011

 

Personal & spiritual coaching

Coaching online is een bijzondere manier van coachen en heel leuk om te doen!

 

tarieven

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken/problemen keren steeds weer terug in je leven? Hoeveel tijd, energie en zelfs geld gaat daarbij verloren? Wat is “lekker in je vel zitten” je waard?

Coaching en astrologie consulten per email, per telefoon of via Skype.

Weinig tijd en behoefte aan coaching?

 

COACHING PER EMAIL, E-coaching

Via de email, of per telefoon of via Skype dus altijd als het jou uitkomt.  Bovendien van thuis uit, wat vooral fijn is als je ver weg woont of als je agenda simpelweg te vol is om een afspraak te kunnen maken.

Hoe werkt het?

Je stuurt me een mail met dat wat jou bezighoudt en waarvan je wilt dat ik eens met je meekijk.

Ik maak een zo goed mogelijke analyse van wat er speelt.

Als je het gevoel hebt vast te zitten, of met vragen zit waar je maar moeilijk antwoorden op kunt krijgen, dan is een consult een hulpmiddel dat je weer ‘n heel eind op weg kan helpen. Of het nu om werk, privéleven een spiritueel of een algemeen onderwerp gaat. Maar ook als je alleen maar nieuwsgierig bent.

Bijvoorbeeld: Je bent erg gevoelig voor indrukken en sfeer maar vindt het moeilijk om daar mee om te gaan. Dan schrijf je mij een mail waarin je vertelt dat je graag ondersteuning wil met het omgaan van je gevoeligheid. Daarop krijg je dan een mail terug met een aantal specifieke vragen. Dat is nodig om je professioneel bij te kunnen staan.

Van daaruit gaan we samen verder aan de slag.

E-consulten 1x per week. Gemiddeld genomen ong. 6 keer in totaal en het kan ook naar 1x per 2 weken.

Je kunt ook kiezen voor een eenmalig consult.

DOEL: Nadat ik je vraag of probleem heb bekeken en je richting heb gegeven kun je voor jezelf weer verder zonder mijn hulp.

 

Algemeen E-consult
Je eigen horoscoop laten maken is een heel persoonlijk gebeuren. Jouw horoscoop en de duiding die hieruit voortvloeit is specifiek op jou van toepassing. Een persoonlijke horoscoop laat zien hoe jouw karakter in elkaar steekt, wat je (nog) te leren hebt in je leven en tegen welke problemen je doorgaans oploopt. Het laat ook zien wat je in potentie in je meedraagt en hoe je dit optimaal kunt gebruiken. Een consultgesprek wordt doorgaans ervaren als verhelderend, inzichtgevend en inspirerend. Het geeft je overzicht over je leven en, misschien nog wel belangrijker, leert je te accepteren wie je werkelijk bent. Vanuit zo’n gesprek kun je stappen ondernemen om nóg meer die dingen in je leven toe te laten die echt bij je passen.
Je kunt een consult doen uit nieuwsgierigheid en een algemene duiding laten maken, maar als je specifieke vragen hebt, kunnen we nóg dieper in je horoscoop duiken.

* Voor coaching op basis van astrologie heb ik altijd de volgende gegevens nodig:
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Exacte Geboortetijd (deze is op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent. Je kan gewoon aan de balie vragen welk tijdstip geregistreerd staat in het geboorteregister. Vindt je het leuk om een uitreksel te bezitten uit het geboorteregister, dan zijn hier kosten aan gebonden die per gemeente verschillen)

Onderstaande bedragen zijn voor particulieren.

 • intakegesprek
  • Een intakegesprek (kan telefonisch) en duurt maximaal 20 minuten en is gratis en vrijblijvend.
 • E-coaching/ E-consult
  • Het eerste e-mailcontact is gratis (deze is bestemd voor het bepalen van de coachingsvraag en het doen van een voorstel).
  • Een e-mail sessie kost € 70,- incl. btw per uur, met uitloop naar 1,5 uur zonder extra kosten.
  • Een coachingstraject bestaat doorgaans uit 4 tot 8 gesprekken.
  • Een coachingsessie duurt maximaal 1,5 uur.
  • Voor mij vanzelfsprekend is dat ALLES wat je me vertelt of mailt valt onder mijn beroepsgeheim.

   Een sessie kost € 70,- incl. btw per uur, met uitloop naar 1,5 uur zonder extra kosten.

 

KvK : 34326110

BTW: NL1673.99.986.B01

Lid van de Algemene Vereniging voor Astrologen, AVN. Coach Mary onderschrijft de ethische gedragscode en het klachtenreglement van de AVN.

E-coaching dient vooraf te worden betaald. op rekeningnummer 48.31.039 (ING bank) t.n.v. Astro-Essence te worden overgemaakt. Voor de persoonlijke gesprekken kan betaling naar wens contant plaatsvinden. Er wordt een factuur verstrekt waarvan de btw gedeclareerd kan worden indien je ZZP-er bent. 

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij niet of te laat afzeggen worden de kosten van de sessie doorberekend. Afspraken in de avond en in het weekeinde zijn -in gezamenlijk overleg- zonder extra kosten beperkt mogelijk.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Of meld je aan via de mail

Mary van Belzen

Astro-Essence, Praktijk voor Astrologie & Coaching:

Geboortehoroscoop – Loopbaanhoroscoop – Relatiehoroscoop – Jaarhoroscoop 

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

e-mail:    info@astro-essence.nl

website: www.astro-essence.nl