Mei 2010

Nieuwsbrief Astro-Essence Mei 2010

Een frisse blik op jouw loopbaan

Als je een nieuwe start wilt maken in je werk of loopbaan, van baan wil veranderen, of vastgelopen bent in je huidige functie kan je bijvoorbeeld terecht komen bij een loopbaanbegeleider. Al dan niet via je werkgever. Een loopbaanadviseur heeft de wereld aan instrumenten en tests tot zijn beschikking. Toch lijken die allemaal onvoldoende aanknopingspunten te bieden voor de pijnpunten van je loopbaan. En dus ook weinig aanknopingspunten voor de oplossing van je knelpunten. Dat betekent dat je veel tijd en energie besteedt aan zaken die niet bijdragen aan zicht op de essentie van jouw vraag. De loopbaanadviseur komt vaak middelen tekort om je te helpen dat inzicht te krijgen…

Naar mijn mening kan je vanuit de astrologie en met je horoscoop verder kijken dan dat een reguliere loopbaanbegeleider doorgaans doet, het is een extra deur die toegang biedt tot kennis en inzicht die verder reikt dan de gemiddelde loopbaanbegeleider. Het mooie van loopbaan coaching op basis van je horoscoop is dat astrologie een mooi instrument is om te kijken waar je vermogen ligt, wat je allemaal in huis hebt. Wat je talenten en kernkwaliteiten, valkuilen en allergieën  zijn, waar je grootste kracht en uitdaging ligt. En welke soort werk en bezigheden daarbij passen.

Mijn werkwijze is op basis van een horoscoop een karakteranalyse te maken. Om vandaaruit inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden, belemmeringen, drijfveren en motivatie.
En om vervolgens een effectief plan op te stellen wat helpt bij het ondersteunen en bewerkstelligen van je beoogde doelen. Met een praktische, heldere aanpak. Resultaat- en doelgericht. Veel aandacht voor spiritualiteit en de praktische vertaling daarvan naar handelen, houding en gedrag. Een astrologisch consult is diepgaand en tegelijkertijd praktisch om inzicht te krijgen in mogelijke stagnaties in je leven en geeft handvatten om emoties te gebruiken als stuurkracht. Die je helpen bij het maken van een goede keuze welke richting bij je past. Dit is precies wat kennis van je eigen horoscoop je vertelt.

Dat kan natuurlijk alleen in grote lijnen, want iedereen is uniek. De horoscoop laat de grote lijnen zien. Er is dus ruimte en vrijheid genoeg om je leven geheel naar eigen inzicht in te richten. Door te weten waar de grote lijnen staan kan een horoscoop veel voor je uitmaken. Allereerst maakt inzicht in je eigen kernkwaliteiten duidelijk wat de rode draad is die door je leven loopt. Door kennis hiervan te nemen, kan je herkennen wanneer je een keer minder goed in je vel zit en weet je wat je kan doen om er weer uit te komen. Het zorgt ervoor dat je begrijpt hoe jouw persoonlijke stijl negatief kan uitpakken voor jezelf en voor de mensen om je heen. En je leert hoe je jezelf kan transformeren waardoor je beter in je vel komt te zitten en vooral je positieve kant naar buiten laat komen.

Ik ben ondernemer sinds 2000. Als Astrologe en Coach begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun levensdoel en die te manifesteren. Vanuit m’n praktijk in Amsterdam coach ik mensen op basis van hun horoscoop. Dit werk is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid, variatie, verantwoordelijkheid.

Door te kiezen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om jezelf een baan te verschaffen onder je eigen voorwaarden.

Mijn klanten bestaan voornamelijk uit mensen met ondernemerskwaliteiten, die graag voor zichzelf zouden willen beginnen, of nog in de startersfase zijn (gebleven) of hun ondernemerskwaliteiten willen verbeteren.

In September start ik een training voor starters. Voor het starten en opbouwen van een eigen bedrijf. Ik kan begeleiding bieden om meteen een goede start te maken, of om een bestaande bedrijf uit te bouwen. Nadere info volgt nog op m’n website.

Welkom, gebruik en deel de info en tips over hoe je je zelfinzicht kan vergroten gerust, ze zijn voor jou! #kernkwaliteiten #astrologie http://twitter.com/MaryvanBelzen en www.mindz.com/profiles/mvanbelzen/blog

Mary van Belzen

Astro-Essence is een coachingpraktijk voor consulten, begeleiding en advisering voor persoonlijke groei en ontwikkeling en beroepsoriëntatie.

 

 

*Wil je de nieuwsbrief van Astro-Essence niet langer ontvangen? Stuur dan een mailtje terug met als onderwerp ‘afmelden nieuwsbrief’. Dan zal ik je uit het bestand verwijderen.

Astro-Essence

Astrologie & Coaching

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

www.astro-essence.nl

info@astro-essence.nl