december 2011

  

 

 

Wat wil jij in 2012 bereiken? 

 

 

Inhoud van deze Nieuwsbrief:

 

  • Nieuws over de praktijk 
  • Artikel: Voorbereiding op 2012 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Beste mensen, 

 

 

Het afgelopen jaar heeft de praktijk voor astrologie en coaching voor flink wat uitbreiding gezorgd. De praktijk is in volle gang: alles lijkt in een stroomversnelling te gaan!

 

 

-          De website is compleet vernieuwd en overzichtelijker www.astro-essence.nl

 

-          De praktijkruimte is ingericht.

 

-          De astrologie workshops zijn weer opgestart!

 

-          Er is een samenwerking met nieuwe partners.

 

-          Nieuw zijn de telefonische consulten.

 

Met veel plezier werk ik op de telefonische spirituele hulp en advieslijnen op basis van astrologie, je kunt er met je vragen terecht over …. werk, talenten, je loopbaan, zielskwaliteiten, veranderingsprocessen, liefde, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Voor telefonische consulten kun je mij vinden onder www.astrolijn.com toestel 1552 en www.antwoordeneminzichten.nl menu keuze 2, medewerker 26 alsook bij www.beyondcounselling.nl box 21.

Ik ben tevens gevraagd om als huisastrologe te gaan werken bij Catharinaweb, een website  waar je  informatie kunt vinden over astrologie, maar ook over tarot, sjamanisme, numerologie, bioritme, online horoscopen, kaartlegging en meer…  www.catharinaweb.nl

 

 

 

Vanaf januari 2012 ga ik de vragenrubriek verzorgen bij het spiritueel magazine van Netsamen. Dit is een onderdeel van spiritueel dating community Netsamen.

Met iedere maand een mooie verzameling artikelen, columns, interviews en multimedia over spiritualiteit in de brede zin des woords! Waar eerder aan meewerkte, Geert Kimpen en Marcel Messing.

Je leest er over zingeving, relaties, ethiek, persoonlijke ontwikkeling, filosofie, cultuur en trends komen allen aan bod.

In maandelijkse edities verschijnen er langere diepgaande artikelen afgewisseld met luchtige/kritische columns of korte artikelen met concrete aanwijzingen op het gebied van zelfontwikkeling.

De website gaat in januari officieel online:  http://diepmagazine.netsamen.nl/spirituele-dating-community/spiritueel-magazine/2010/7

 

 

De stroomversnelling waarin alles nu lijkt te gaan sluit aan bij het nieuwe millennium. Volgens de westerse astrologie bevinden we ons in de overgang van het Vissentijdperk naar dat van het Watermantijdperk. Maar daarover lees in de volgende nieuwsbrief meer…

 

Artikel: Wat wil jij in 2012 bereiken?

 

 

 

De periode van december is van oudsher een bijzondere en spirituele tijd: de afsluiting van het oude jaar en het begin van het nieuwe. Ook in de natuur en in de astrologie zijn deze dagen een periode van rust en bezinning.


Een donkere tijd waarin de dagen lijken stil te staan. Het is een tijd waarin we meer naar binnen gericht zijn, zowel letterlijk als figuurlijk.

 

En waarin we meer open staan voor de spirituele kant van het leven. Een periode die uitnodigt voor bezinning en meditatie. 

 

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Welke momenten springen er voor jou uit en hebben jou op je pad gezet? Het pad richting 2012, het jaar waarin alles misschien wel op z’n plaats valt.

 

 

 

De focus is gericht op het nieuwe jaar.  Ook in je dromen wordt je wellicht een blik gegeven op de komende tijd.

Als voorbereiding op de 12 komende maanden: Welke talenten ga jij inzetten? Waar gaat het jou wezenlijk om?

 

 

En hoe gaat het met jou? Laat je je leiden door verlangen of door angst?

 

 

Waar wil jij in 2012 bereiken? En wat ga je doen met dat thema het komende jaar om jezelf te inspireren? Antwoorden op bepaalde vragen te krijgen, sterker in je schoenen te staan en van jezelf te leren houden?

 

 

Ga jij Jezelf laten zien zoals je werkelijk bent en jouw unieke gaven inzetten om de wereld een stukje mooier te maken?

 

Het jaar 2012 wordt een jaar van Hoop, Geloof en  Liefde.

 

Geloof in jezelf en in de kansen die je geboden worden. Elke dag weer heb je de keuze om deel te nemen aan het leven, om jouw dromen waar te maken en bovenal te gaan voor datgene waar jij in gelooft.

 

 

 

 

 

Mijn missie is mensen inspireren en coachen die weinig voldoening, uitdaging of inkomen halen uit hun werk of leven, zodat zij hun uniek talent ontdekken, ontwikkelen en hier (hun) werk van maken zodat ze een leven leiden dat echt bij hen past.

Wil jij ook jouw uniek talent ontdekken, knopen doorhakken en een leven leiden dat helemaal bij jou past?

 

Lees dan hier mijn aanbod

Volg Mary via:

     

                                                  

Deel deze email

 

Stuur de Nieuwsbrief gerust door naar die waarvan je denkt er een plezier mee te doen.

 

Kreeg je deze mail van iemand doorgestuurd en wil je de komende Nieuwsbrief niet missen?

Schrijf je hier in

 

Neem contact op met:

 

Mary van Belzen

 

Tweede Constantijn Huygensstraat 43 huis

1054 CP Amsterdam


Bel  020 612 40 51 / of  06 29028924

 

Astro-Essence, Praktijk voor Astrologie & Coaching:

Geboortehoroscoop – Loopbaanconsult – Relatiehoroscoop – Jaarprognose –Astrologieworkshop – Coaching  


info@astro-essence.nl

 

 

 

 

Ik wens alle lezers een fijne tijd met de kerstdagen.

Veel leesplezier en uiteraard de beste en

gezonde wensen voor het komende jaar.

 

Mary van Belzen

 

 

 

 

 

 

*Wil je de nieuwsbrief van Astro-Essence niet langer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@astro-essence.nl met als onderwerp ‘afmelden nieuwsbrief’. Dan zal ik je uit het bestand verwijderen.