November 2009

Astro-Essence Nieuwsbrief Nov 09  –  Mary van Belzen Astrologie & Coaching

Doe jij het werk wat je wilt?

In deze nieuwsbrief wil ik iets kwijt over wat me de laatste tijd is opgevallen. Ik kom de laatste tijd regelmatig  mensen tegen die graag hun passie willen volgen maar erg in beslag genomen worden door hun behoefte aan zekerheid.

Met de vraag kun je van je passie je beroep maken?

Je bent bang dat je wensen niet haalbaar zijn want je bent daarvoor al te oud, nog te jong, je hebt de verkeerde opleiding, niet de juiste ervaring, niet de juiste kwaliteiten, je hebt niet voldoende lef, je bent niet zakelijk genoeg, of het ontbreekt je aan iets anders.

Misschien denk je “wie zit er nu op mij te wachten, de markt is al verzadigd”, “ik verdien er vast niet genoeg mee om van te leven”of “anderen staan het mij niet toe, mijn partner, mijn baas, banken, overheden. Er is gewoon geen plek voor mij”

Mensen die denken hun wensen niet te kunnen realiseren blijken dat in de praktijk over het algemeen ook niet te kunnen. Vooral intelligente mensen blijken heel goed in staat om te bewijzen dat ze zelf gelijk hebben. Wie bang is te laat te komen gaat onbewust fouten maken waardoor hij/zij uiteindelijk te laat komt. 

Weten wat je wenst, er een helder beeld van hebben en er in geloven zijn voorwaarden die nodig zijn om je wensen tot  vervulling te brengen.

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen toekomst en bedenk wat  jou droombaan is dat je, wanneer je die baan hebt, je door blijft werken tot je vijfennegentigste! Bedenk wat je leuk vindt om te doen zonder rekening te houden met wat haalbaar is of realistisch. Fantaseer erop los. Het gaat ten slotte om een droombaan. Heb je die eenmaal bedacht, bedenk dan wat je nog moet leren om die droombaan in te gaan vullen. Wat moet je nog leren, wat moet je weten en hoe kan je dat  realiseren vanuit ontspanning, kracht en goede omgang met andere mensen. En begin daar dan vandaag nog mee!

Het is mogelijk om te doen wat je wilt!

 Om te doen wat je het liefste wilt moet je op de eerste plaats natuurlijk weten wat je dan het allerliefste doet. Wat is je doel, je droom, je levensmissie? Wat doe je eigenlijk het allerliefst? Veel mensen hebben er geen idee van.

Maar dat is op te lossen.

 Bijvoorbeeld door een astrologisch consult.  Al tijdens de eerste afspraak krijg je inzicht in je droom en je missie.

Als je focust op wat je hebt en niet op wat je mist, ontdek je dat we meer dan genoeg hebben om te delen én om te vermenigvuldigen.
Als je je talenten, passie en middelen deelt, ontdek je hoe waardevol je kunt zijn voor anderen!

Met vriendelijke groet,

Mary van Belzen

Voor workshops, cursussen, beurzen en evenementen;  houdt de agenda in de gaten op de website.  

Astro-Essence

Praktijk voor Astrologie & Coaching

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

e-mail:    info@astro-essence.nl

website: www.astro-essence.nl

Wil je de 2 maandelijkse nieuwsbrief ontvangen:

Stuur dan een e-mail met in de onderwerp regel

 ‘ja ik wil de 2-maandelijks nieuwsbrief ontvangen’ 

info@astro-essence.nl

Wil je geen maandelijkse nieuwsbrief ontvangen:

Stuur dan een lege e-mail terug.

 info@astro-essence.nl

Vermeld ook even je naam en e-mailadres.

Stuur deze mail gerust door aan mensen voor wie deze informatie interessant kan zijn.
Als je van informatie uit deze mail gebruik van maakt zou ik het op prijs stellen als je een link opneemt naar de website   www.astro-essene.nl

 

 

Ik help mensen ontdekken wat ze écht willen, zodat ze werk vinden dat helemaal bij hen past. Werk waar ze plezier in hebben en energie van krijgen.

Benieuwd of dit ook iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kunnen nagaan wat jouw vraag is en wat ik voor je kan betekenen. Je kunt me bellen op 020 – 612 40 51 of mailen naar  info@astro-essence.nl